• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    DRAGON: baterie-režim spánku
    jestli chceš něco jiného, vyjádři se líp.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ERGOSUM: nic pod baterii nenachazim
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    DRAGON: Lze. Hledej v baterii a času vypínání. Také jsem to dával na snesitelnou hodnotu. Potom ti bude to stmívání spíš vyhovovat. Zase je to lepší, než když ti zhasne bez varování.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    tusi nekdo, jestli lze nastavit pri Keep Awake, aby se nestahoval po deseti minutach jas displaye? i kdyzvypnu adaptive brightness, tak to bohuzel dela.
    E42
    E42 --- ---
    BRKODLAK: Buď si ta aplikace na online radio agresivně privlastňuje zpracování události "stlačení tlačítka headsetu" na úkor ostatních aplikací, nebo ti telefon agresivně zabíjí proces hudebního přehrávače a aplikace pro online radio je zaregistrovaná jako default pro případ, že není žádná běžící nebo možná naposledy použitá aplikace zpracovávající událost "stlačení tlačítka headsetu".
    Řešit to chceš v nastavení těch dvou aplikací, co si konkurují, případně v nastavení systému pro hudební přehrávač.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    NEON5: no ja to vazne nechápu, na predchozim telefonu to fungovalo spravne a v podstatě i teď se to nestane pokazde...
    NEON5
    NEON5 --- ---
    BRKODLAK: Jestli přijdeš na fungující způsob jak přemapovat tlačítka na bluetooth, headsetu, tak dej vědět, já jsem se snažil, ale marně. Narazil jsem jen na pár applikací, ale většinou stejně nefungovaly.
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    BRKODLAK: Díky za dotaz ohledně ukončování map, taky mě štvalo, že si najdu trasu a pak po pár minutách se na to chci mrknout a je pryč. O držena ráda pro tebe pomohla i mě. Kdybys to ještě neměl nastaven, tak na android 9 je to schované v nastavení - aplikace a oznámení - rozšířené - přístup ke spec. aplikacím - funkce úspory energie... Trochu mi trvalo, než jsem to našel... :-)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Diky! Druha vec, ktera mi prijde zapeklitejsi se tyka sluchatek. Mam bezdratova sluchatka, maji tlacitka, jedním se zapíná a vypina hudba. Na tomhle mobilu ním zapauzuju hudbu a kdyz ji pak chci zase spustit z nepochopitelnyho duvodu se spusti online radio. Nikde v nastavení nenacházim nic s tímhle společného.
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    BRKODLAK: hledej v nastavení > ukončení aplikací na pozadí (nebo něco podobnýho) kde si vybereš který maj zůstat pořád aktivní a neukončit se ;)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Zdravím vespolek. Po odchodu myho redmi 4x jsem dostal stare huawei p6 lite. Musim rict ze na ctyri roky stary telefon jede neuveritelne svizne. Co me ale stve je, ze nedrzi v paměti rozdelanou práci v aplikacich, i kdyz neni zaply zadny sporic baterie. Priklad, najdu si trasu na mape, vylezu pred barak, prepnu zpátky mapy a už je to pryč. Stejne tak spojení na idosu, vcera jsem ztratil dlouhou rozepsanou sms...
    LACHAUER
    LACHAUER --- ---
    Zdar, používáte někdo appku chess.com? Hraju online, a vždycky si brala maximálně několik MB za den, až včera se koukám že tam proteklo 170 MB za jediný den. Vůbec nechápu, co se mohlo změnit, ani se těsně předtím neupdatovala. Mám verzi 3.8.8, Android 7.1.2, na Miui 11.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    SKAUT: Na rozdíl od PC, kde na dvacet let starém železe normálně jede současný kernel i OS, je většina hardwaru pro Android pevně svázaná se SW vendora. Mám ještě jeden zcela funkční tablet s 1.6: železu nic není, ale neexistuje žádná migrační cesta, a nikdy neexistovala. #plannedObsolescence
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    ja na to pohlizim tak, ze on se vyvoj zpomaluje hw se zlepsuje nepatrne a api vyviji take jen malo. Pribejvaj vylozeny kraviny jako podpora diry v displeji a vice displeju ruzne sluzby siti, pribyva podpora noveho hw, lehce se meni opengl (malo rekl bych). No ale muj galaxy note je porad dobrej HW starej je na nem sw protoze nejsou drivery na wacom a fotak tak nemuzu poslat android vys.

    Jinak ten telefon chci na testovani jedne aplikace budu snad mit neco novejsiho po novem roce ale jsem si rikal ze bych mohl uz o vanocich...
    DATEL
    DATEL --- ---
    SKAUT: 6.0? To je novinka ještě, by ses divil, co lidi používají, my ještě musíme u některých aplikací podporovat jeste Android 4.1 :-( A celkem dost lidí má ještě 4.4
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    SKAUT: mam note 5 :)
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    RAINBOF: Nerypu ale... Takhle historický systém ještě nejde normálně běží a někdo to používá? I když win XP... Už mlčím

    EASY917: Zkusit google jestli není něco co užije nějaké diry v systému. Jinak tuším že smůla, tohle se snad ukládá do běžné nepřepisované paměti pro flashovani.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Tak me napadlo nemate nekdo volnej jakejkoliv mobil s androidem 6+? Volat nemusi jen si chci zkusit par "novejsich" funkci.
    KALTY
    KALTY --- ---
    EASY917: je pořád.
    Vzhledem k tomu, že aplikaci již není možné stáhnout z Google Play, naleznete ji zde:

    https://i.nyx.cz/files/00/00/19/97/1997887_11ad835cf2454af88c39.apk?name=base.apk
    EASY917
    EASY917 --- ---
    A nyx appka uz není že..?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam