• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    SUK
    SUK --- ---
    MEMNON666 &LEF: No, vyzvednu si dneska prachy a asi objednam. Ze je to cihla mi az tolik nevadi, i kdyz na dvojnasobek si budu chvili zvykat (na pasek u kalhot jsem si uz zvyknul a jsem den za dnem vic a vic tlustej, takze mi kvuli tomu padat nebudou :D ). No a fotak v telefonu me netrapi taky moc, neb fotim zrcadlovkou a ten v telefonu je spis doplnek. A horsi, nez co mam ted to asi uz nebude.
    LEF
    LEF --- ---
    SUK: jako uzivatel tohodle stroje muzu jen rict:

    +
    vydrz (fakt nabijim 1x tydne a pouzivam ho)
    zatim jsem neprisel na nic co by my chybelo (mam ho cca 6 mesicu)
    da se pouzit k sebeobrane - kdyztrefis agresora do hlavy, asi se uz nezvedne :-D

    -
    je to fakt tezka cihla (me osobne dodava pocit ze proste drzim v ruce poradnej stroj), stahuje kratasi co maj jen v pasu gumu
    fotak (mohlo by to byt lepsi, pri horsim svetle je to spatny), doufal jsem ze trochu vylepsim nejakou dobrou appkou fotaku, ale zatim jsem moc nenasel (kdyz nekdo doporuci budu rad)

    Nahrazoval jsem SONY Z5. vedel jsem ze jdu do cihly (no porozbaleni me to preci jen trosku zaskocilo) ale stacilo par dni a zvyk sem si. Na noseni mam pripadne kabelku kdyz mam kratasi na gumicku. Sem asi trochu ujetej na odolny telefony. je to z duvodu ze se s nim mo nemazlim a jsem tak trochu outdorovej typ (takze nejaka vlhkost neni problem). trochu me na tom tesilo ze je to ceska znacka (ikdyz vyrabejici v cine).

    Klidne se ptej na konkretni veci ;-)
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    SUK: tak já jako uživatel Oukitel WP2 můžu podobný typ jen doporučit (myslím že je to i hodně podobná specifikace - https://mobilni-telefony.heureka.cz/...ktu--iget-blackview-gbv9500-plus_-_oukitel-wp2/?fromclipboard )
    SUK
    SUK --- ---
    MEMNON666: Jo, obcas mam problem si vsimnout techto veci, ale slo mi predevsim o konkretni model nez konkretni kousek :) Diky ovsem za upozorneni!
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    SUK: (Plně funkční používané zboží s výraznou slevou. Nemusí obsahovat kompletní příslušenství ani původní obal.) - ta sleva proti heurece nic moc (ověřeno zákazníky, 8 299 Kč VS 8 167Kč použitej)
    SUK
    SUK --- ---
    Tak koukam na tohle na zaklade tipu LFA (LEFa?): https://www.czc.cz/iget-blackview-gbv9500-plus-4gb-64gb-black/271927b6/produkt

    Reknete mi nekdo nejaky duvody, proc to nekupovat? :) Diky
    JAROUS04
    JAROUS04 --- ---
    FEDAJKIN: po mne chce telefon občas, když je odemknutej jen jako u "duveryhodnyho zdroje" (samsung note 10), pri placeni přes google pay potvrzeni pin nebo otiskem. jinak kdyz normalne odemknu standardně telefon, tak i nad 500 bez potvrzeni. kdyz jsem mel nastaveni platbu pres aplikaci banky, tak vzdycky nad 500 chtel potvrzeni (podle nastaveni pres pin nebo otisk). zkus pin do tel jestli to neni ono treba.
    CASTER
    CASTER --- ---
    FEDAJKIN: nemas na PIN zamceny cely telefon?
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    FEDAJKIN: já dávám prst když je to nad 500 Kč nebo co myslíš
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    *nemám
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    Google pay po me občas při placení (na Woltu třeba) vyžaduje PIN. Žádný tam vytvořený nedam, nicméně bez zadání PIN me to dal nepustí. Setkal jste se s tím někdo?
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    SLANINKA: Tasker

    [GUIDE] Use Tasker to Enable/Disable Second Sim Card on Dual Sim Phones - NO ROOT : tasker
    https://www.reddit.com/r/tasker/comments/b0a1o5/guide_use_tasker_to_enabledisable_second_sim_card/
    SLANINKA
    SLANINKA --- ---
    Ahoj, máte někdo prosím tip na funkční řešení automatického vypínání druhé SIM podle časového rozvrhu? Druhou SIM mám služební a nechci, aby byla večer a o víkendech v provozu a manuálně přepínat to nezvládám... Galaxy Note 10, Android 10. Dík předem
    SUK
    SUK --- ---
    LEF: Jasne. Pak uz jsem narazil na jeden problem, ze to prilis neodpovida predpokladane cenovce :) Ale jinak hezky, zarazuju do pripadneho vyberu, kdyztak holt investuju vic, no
    LEF
    LEF --- ---
    SUK: no jak sem psal, nabijim jenou tydne a telfon pouzivam denne na telefonovani v praci, nejaky ty mesengery, mapy, permanentne zaple wifi, BT, poloha. (typ baterie sem neresil). Na dovolen to bylo super ze sem se nemusel ostychat casto divat do mapy a podobne. driv sem musel tak nejak "setrit" baterku.
    SUK
    SUK --- ---
    RATTKIN: Maji pomerne male baterky, ale omrknu je lepe.
    LEF: Hm, nezda se mi tam moc ty cisla - 10Ah v takhle malym tele? Jestli to je lipol, tak nevim, zda to chci nosit po kapsach :)
    LEF
    LEF --- ---
    SUK: mam podobne pozadavky a pred nejakou dobou jsem koupil iGet. Zkus se podivat u nich: http://www.iget.eu

    Krome slabsiho fotaku jsem spokojen s iGET BLACKVIEW GBV9600 Pro. nabijeni 1x tydne je super (za cenu trosku cihly).
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    SUK: nějaká Nokia s android one?
    lte je dneska všude. koukni se i na NFC pokud budeš chtít platit
    SUK
    SUK --- ---
    Cau kolezi. Pocituji potrebu vymenit tu svoji zrudnost za neco trosku funkcnejsiho. Doporucite mi nejaky hezky kousek kolem 5k (+-1k)? Preferuji co nejmene SW bullshitu (takze nikoliv uz Huawei), displej tak kolem 5", trosku vic snesu. LTE bude super, 802.11ac je must have. Sluchatkovy konektor taktez. Velka kapacita baterky potesi, dve simky budou prijemnej bonus, kterej nevyzaduju (slot na SD kartu se hodi). Telefon se u me rozhodne nebude mit zrovna jako v bavlnce, takze preferuju plastovy kryt displeje pred sklem. Nakup idealne v CZ, ne alza :)

    Diiik! :)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    RATTKIN: Mam a leckde nosim hodinky s NFC / Fitbit Versa 2, ale to sebou narozdil od mobilu nemam vsude.

    Ostatne treba pri delsim psani na klavesnici si to sundavam a pak je vedle ni zapomenu.

    Uznavam ze tohle muze mit kazdy jinak. Pripadne, ze jsem si mel vybrat jine mensi.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    to chybějící NFC bych taky nedal ale možná v Americe všichni platí hodinkami
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam