• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    SLANINKA
    SLANINKA --- ---
    GEKONZPRAHY: používám už víc jak rok a maximální spokojenost.
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Mate tu nekdo Samsung Galaxy S20+? Akorat jsem si vsiml, ze kdyz telefonem trosku zakvedlam, tak z oblasti fotaku se ozyva takovy plastovy rachtani, jako kdyby tam bylo neco uvolnenyho. Kdyz telefon chytim za fotak a zakvedlam, rachta to znatelne min. Je to vlastnost? Nehejbe se tam treba opticka stabilizace? Nebo mam radsi jit reklamovat?
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    BUNDA: Tak potvrzuju, že to funguje jak má. Jen se teda trošku zdráhám se v tý aplikaci přihlásit na svůj google account... jsem moc paranoidní, nebo to neni moudrej krok?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    GEKONZPRAHY: jo mám a pozitivní, ale přiznám se, že zas tak moc YT nepoužívám. Používat jsem ho začal nejen kvůli reklamám, ale hlavně to hrálo i při zhasnutém displayi.
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Máte někdo zkušenosti s Youtube Vanced? Asi před tejdnem jsem kapituloval a předplatil si Youtube Premium, protože ty reklamy už byly fakt nesnesitelný.
    Pokud bych se jich zbavil a zároveň nemusel platit měsíční výpalný, byl bych rád, ale zase se mi moc nechce instalovat takovouhle podezřelou aplikaci, která zní až moc dobře na to, aby to byla pravda... Máte teda někdo zkušenosti, myslíte že je bezpečná? Teď koukám, že na Google Play přitom je...
    JIMX
    JIMX --- ---
    SDN33: LG G8S, VDF ... neděje :-)
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Nezaznamenali jste v poslední době úplně náhodné výpadky mobilnjích dat, neschopnost se dovolat a odesílat sms? Prostě ta SIMka vypíná ačkoli se tváří online. Musím 2x denně restartovat telefon. Vše po aktualizace na A10. Mám Nokiu 4.2. Googlení moc nepomohlo, nebude to nic masového. Dělá mi to i ve Starém Samsungu. Operátor tvrdí, že je vše ok. Máte někdo podobný problém ?
    LACHAUER
    LACHAUER --- ---
    SUK:
    PISTA1:
    HELVETE:
    SUK:

    Díky všem. Nezdůraznil jsem to, ale jde mi především o kompaktnost. Už dlouhou dobu chci nahradit starou Garmin eTrex nějakým androidem, něčím malým, přiměřeně odolným, s dobrou GPS i výdrží. Jak to tady čtu, ten Cubot asi úplně dobrá volba zas nebude.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    Zkoušel jste někdo ty odolnější Ulefony?
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    ja ted objednaval Oukitel Bison 2021, tak jsem zvědav jak se bude chovat v reálu :)
    OUKITEL Bison 2021 price, full specs, features, release date
    https://my-techspace.com/oukitel-bison-2021-specifications/
    SUK
    SUK --- ---
    LACHAUER: Jo a jeste jeden hint ohledne Cubota - s GPS jsem mel zatraceny problemy. GPS se nechytala ani v otevrenym prostoru a kdyz uz se po delsi dobe (klidne i desitky minut, pokud vubec) chytla, tak jsem se obcas pohyboval 500 metru pod hladinou more a tak.
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    A Cubota jsem kdysi taky měl a chyby v systému . Lineage OS byl neoficiální a moc nefungoval. nakonec tam začal blbnout dotyk. i za ty 2,5k to byl celkové opruz.
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    LACHAUER: Možná trochu kacířská rada tady, ale iphone7 s novou baterkou. Je to hliníkový a něco vydrží. Obalů kdyžtak bezpočet, včetně těch na kolo. Výrobně je vodotěsný. Bateriová optimalizace systému dobrá. Jak má kapacitnę relativně malou baterii z powerbanky ho kdyžtak nabiješ vícekrát a poměrně rychle. A navíc je malý. S trochou štěstí bude za 4k - 4,5k včetně výměny baterie v origo servise.
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    LACHAUER: zkus se podívat na blackview, mám už druhý a sem spokojený
    SUK
    SUK --- ---
    LACHAUER: Cubota jsem mel. Mnoho let zpatky, byla to moje prvni placka (hadam rok tak 2016, 2017). Uz od pocatku se to nechovalo rozumne, byl problem se zformatovanim SD a tak. Vydrzel mi myslim pul roku, kdy jsem s tim triskul o zed, protoze se na tom neustale neco sralo. I dnesni levny telefony (tedy vcetne toho iGetu) maji spoustu problemu, nedavno jsem 2 vracel, protoze na tom neustale neco blblo. Shanel jsem taky odolnejsi telefon s velkou baterkou.


    A uprimne, odolnejsi telefon je skoro k nicemu, kdyz ma skleneny kryt displeje - sice se to neposkrabe, ale po prvnim padu je dead. Chtit neco fakt outdoor, tak jdu do plastovyho displeje a pres to hodim nejaky sklo z ciny.

    Na co bych treba ja osobne nekaslal, jak pise ERGOSUM, tak byla baterka. 3Ah mi prislo malo, vzal jsem telefon s 5Ah a nabijim to jednou dvakrat tydne, v pripade aktivniho uzivani bezproblemu jeden az dva dny. Nikdy me nestvalo nic vic, nez bejt celej den obmotanej kabelem od powerbanky.
    LACHAUER
    LACHAUER --- ---
    ERGOSUM: tu mám vždycky, ale i tak velká baterka potěší
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    LACHAUER: Obecná rada. Kašli na velkou baterku a pořiď powerbanku.
    LACHAUER
    LACHAUER --- ---
    LEF: to už je právě dvakrát tak těžší cihla. Silnější baterku to má, ale taky výrazně větší displej, takže rozdíl ve výdrži nebude tak velký.
    LEF
    LEF --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam