• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    LAUNCHER: Zcela bez šance :)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    GEKONZPRAHY: Napsat jim na FB?
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    LAUNCHER: Tam jsem už koukal, ale nenašel jsem žádnej kontaktní formulář, nic. Asi se musim smířit s tim, že jsem o ten účet přišel.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    GEKONZPRAHY: Napsat IG na helpdesk:

    Centrum nápovědy Instagramu
    https://help.instagram.com/
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    JEREMIUS: Klasika zustane.
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    LAUNCHER: Ono to dělá jak na mobilu, tak i na počítači. Je to vyloženě problém Instagramu, ne Androidu jako takovýho... ptal jsem se v Insta auditku, ale nikdo nic, tak jsem zkusil štěstí ještě zde...
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    LAUNCHER: Díky, zkusil jsem. I když si nejsem jistý, že to nevypne úplně takové ty klasické notifikace, já potřebu jen, aby zmizel ten otravný debilní čtvereček s kontaktem. Ale uvidíme, až mi zase napíše :-)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    GEKONZPRAHY: Zkusil bych:

    1) Podrzet prst na ikonce IG - App info - Clear data - Clear all data.

    2) Pokud #1 nepomohlo, odinstalovat na mobilu IG a pak ho znova nainstalovat.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    JEREMIUS: Nastaveni aplikace. Pro messanger:

    Klik vlevo nahore na profilovou fotku - Notifications & Sounds - Manage notificatrions - Allow floating notifications - vypnout.

    Pripadne pod tim: Chats and calls - Allow foating notifications - vypnout.
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Dotaz ohledně Instagramu - Nejspíš jsem napsal nějakej trošku peprnej komentář, kterej instagram smazal. Vždycky, když se mi tohle stane, tak mi appka v telefonu jakoby zamrzne, nelze aktualizovat feed, vlízt do zpráv, celej profil je jakoby zablokovanej, ale ostatní ho přitom viděj. Pokaždý musim vlízt na instagram přes počítač a tam odkliknout nějakou otravnou hlášku ohledně toho smazanýho komentu. Teď mi zas něco smazali, chtěl jsem teda vlízt na počítač a odkliknout to, ale při přihlášení to po mně chce kód z ověřovací SMS. Ta mi ale vůbec nepřichází. Záložní kódy opsaný nemám. Jsem v prdeli? :)
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    Mám Xiaomi s MIUI Global 12. Používám Facebook Messenger. Který mi teď neustále ukazuje ikonku jednoho kontaktu na ploše telefonu. Strašně mě to rozčiluje a nevím, jak to vypnout. Když tu ikonku stáhnu dolů, je tam volba "Dismiss". Zmizí to. Ale jen do té doby, než si zase napíšeme. Je to nějaká fičura MIUI, nebo Messengeru? Stalo se to poté, co jsem omylem klikl v náhledu zprávy (notifikaci) na ikonku. V nastavení Messengeru nevidím nic, čím bych to vypl
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MADCAT: 1) Rozumim, zacal bych viz co jsem psal, proverenej levnej mobil.

    2) "Jedno" - Nehadam se, Tveho kluka neznam, ale ber v potaz ze kazdy 10yo je jiny. Moji 6yo + 4yo maji 2x Samsung Galaxy Tab Active 3 a uplne jedno jim ty displaye zda se nejsou, vzhledem k tomu jak moc si vzdycky chteji pujcit muj Tab S7+ (a naopak, jini v jejich veku treba nebudou mit o tablet zadny zajem, co ja vim).
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    GEKONZPRAHY: Ja jsem neprekrocil, pise ze max 4k, kdyz se mu to povede koupit bez DPH je pod tim.
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    LAUNCHER: Proč OLED? Je to pro desetiletýho kluka, kterej chce první mobil. Já osobně bych třeba taky radši OLED, ale jemu to imho bude úplně jedno co je tam za displej, já bych se hlavně chtěl vyhnout nějakýmu průseru s nefunkčností něčeho, proto se ptám třeba na to CPU a funkčnost GPS. Nemluvě o tom, že to stojí 5 tisíc, to už je moc.
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    LAUNCHER: Tady nejsme ve zbraňovym auditku, tady se budget nepřekračuje :D
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MADCAT: Volil bych neco s OLED, napr.:

    Xiaomi Redmi Note 10 64GB zelená - Mobilní telefon | Alza.cz
    https://www.alza.cz/xiaomi-redmi-note-10?dq=6371516
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    Když bych chtěl klukovi koupit první mobil, má cenu dívat se po něčem takovým jako třeba tento Xiaomi? Je tam CPU Mediatek, což z vlastní zkušenosti vím, že to funguje, ale třeba GPS byla naprostá tragédie. Už je to ale pár let, tak třeba už to trochu poléčili....? Víc jak dejme tomu 3,5 - 4 tis. za to dávat nechcu, spíš ty tři... :-I
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---

    Ma Vas telefon VoLTE?


    Instrukce:
    Do vyhledavani nastaveni napsat VoLTE, pripadne mozna napovi screenshot nize.

    39 hlasy od 39 respondentů

    SKAUT
    SKAUT --- ---
    VYHULENY_UFO: To funguje u těch které jsou minimálně tlačené operátory, většinou o u těch které jsou oficiálně distribuované v ČR. Se zbytkem může člověk maximálně polemizovat s operátorem když ho chtějí ulovit. Vždy bez výsledku... Prostě cena za to že se člověku líbí něco jiného než to co se mu "má" líbit.

    MAKROUSEK: Jo znám podobný boj kdy na druhé straně je člověk znající jen věci které jsou mu masivně tlačeny do hlavy reklamní masáží. Často si ani nedokáží připustit že by mohlo existovat něco jiného a být jinak. Ale co může člověk v dnešním světě chtít...
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    SKAUT: A pritom jsem se ted pohadal s Reiffeisenbankou, ktera si zmenila overovani na klientskou linku. Ze prej musite v appce potvrdit, ze to jste vy a kdyz jsem argumentoval, ze prece u nekterejch operatoru nejedou data zaroven s hovorem, doporucili mi, at si zapnu volte. Jako volove na entou.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    mam 4 roky starej telefon a VoLTE mi mezi ikonami na liste sviti...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam