• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    HANZO: jestli tam nemas nic novyho, tak to dela neco staryho. Serad si to v Play podle data aktualizace a zkousej (zakazat, odinstalovat, vratit aktualizaci ...). Bohuzel tady se asi neda nic jineho nez radit obecne.
    HANZO
    HANZO --- ---
    XSOFT: jenže jsem tam nic novyho nedával
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    HANZO: net, wifi, vpn, blokator reklam, blokada, adblock, hosts soubor, neco na ceste jako pihole ,. ... restart taky pomaha.
    HANZO
    HANZO --- ---
    Čau, z ničeho nic mi začal Google play blokovat aktualizaci a stahování nových aplikací, protože prý to blokuje nějaká jiná aplikace. Nevíte, kde je problém?
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    RATTKIN: To bohužel netuším, ale zkusím pohledat. Díky za tipy.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    SHMADE: zkus vygooglovat jak to lidi řeší. Je to layer 2 nebo 3? nebo nějaký tcp protokol?
    přes internet asi bude nehratelná latency
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Android 12 možná už dneska
    Android 12 may be released on October 4th - The Verge
    https://www.theverge.com/2021/9/13/22671612/android-12-possible-release-date
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    SUK: Jde o specifickopu situaci, normálně by to šlo i přes internet obecně, bez tohodle šaškování, ale funguje to tak jen, když je ta konzole doma nastavena jako primární, což v mém případě nejde, protože je takto nastavena jiná konzole s mým účtem, pak to může fungovat jen, jak to popisuju. S VPN nemám zkušenosti, máš nějaké dopouručení jakou použít?
    SUK
    SUK --- ---
    SHMADE: No, jeste stale tam trosku tusim potencial XY - proc to musi byt nastavene tak, aby si ty dve zarizeni myslely, ze jsou na stejnem LANu? Kazdopadne, "za mych mladych let" jsme na tohle pouzivali Hamachi. Nicmene, jakakoliv (bridge) VPN tohle splni. Pak uz to ale zacne byt otazka toho, zda to android uroutuje spravne a latence.
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    SUK: :) Jo máš pravdu, je to dost krkolomné. Cílem je streamovat PS4 (připojeno k internetu doma doma přes wifi) do PS Vita (připojeno kdekoliv přes telefon). Jen to musí být nastavenéí tak, aby si tyhle dvě zařízení myslela, že jsou na jedné síti, takže asi správně říkáš nějaká forma VPN a klidně s tím půjdu do nějaké vhodnější diskuse...
    Díky.
    SUK
    SUK --- ---
    SHMADE: Tohle je jednoznacne XY problem. Zkus vysvetlit, co je tvym cilem misto takovehoto naprosto neurciteho vyjadreni. Rekl bych, ze chces nejakou formu VPN, ale realne si teda fakt netroufam odhadovat. Pravda je, ze jsem trosku hloupej...
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    OODOOW: Nevím, ale možná to souvisí i s mojim dotazem. Dá se nějak telefon nastavit, aby si myslel, že je na domácí wifine i když je připojené přes data a tuto "wifi" pak dokázal sdílet, aby si i další připojený přístroj myslel, že je na té domácí wifi a poznalo to i zařízení, co je připojené doma?

    Díky.
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    Ví někdo jak si nastavit svoji proxy na androidu?
    Vím, že to jde nastavit když jsem přihlášený přes wifi, ale chtěl bych i přes data. Je možnost založit si nový APN ale tam to potom chce vždycky znova zadat username a password, nepřišel jsem na to, jak to někde uložit.
    Případně si to nastavit jenom v prohlížeči. Na PC jsou různé doplňky do Chrome jako třeba switchy omega, ale vypadá to že na androidu nic takového neexistuje.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    SKAUT: Ja jsem si zvykl na vyssi samsungy a tedka me asi ceka XCover 5 Musim obetovat AMOLED a trosku se bojim Exynos 850 - ale zatim si toto SoC lide vychvaluji..
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    COMODOR_FALKON: Jo Sharpy vypadají moc hezky. občas na nich okem přistanu ale tady holt smůla...
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    :-)

    Google Pixel 6:Google の新チップ、いよいよ登場。
    https://www.youtube.com/watch?v=mKO-qiA-7yc
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    HOUMLES: Díky za info… :)
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    COMODOR_FALKON: ad magisk.. neprijdes, magisk na zadost googlu dropnul magiskhide jako jeho soucast a v novy alpha verzi je uz pripravenej zigysk, coz je moznost loadovat pluginy na stejny urovni jako xposed... tzn. driv nebo pozdejc budou pluginy, ktery budou umet jeste vic nez soucasna stable vetev magisku
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    Jakou rom byste doporučili na samsung Galaxy s7?
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    SKAUT: Tohle byl přesně můj důvod, proč rootnout můj (už tak poněkud přerostlý jeden-a-půl-ruční) Samsung A3(2017) alias A320FL.
    Jediná lepší alternativa v max. stejné velikosti je Sharp Aquos R2, který se v Evropě vůbec neprodával…

    Takže jsem rootnul, smazal bloatware, místo Samsungáckého androidu 9 mám android 10 a jediné, co mi vadí, je to, že výhledově přijdu o NFC placení, protože Google "koupil" vývojáře Magisku…
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    Vybuchl další Nord 2 od OnePlusu. Opravdu jsou na vině vnější faktory? - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/mobil/tech-trendy/oneplus-nord-2-5g-exploze-nehoda.A210910_105944_mob_tech_LHR
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam