• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    RATTKIN: Hah, o tomhle jsem nevěděl ( taky se mi to vyhnulo).
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DRAGON: btw instamod fungoval spolehlive asi pet let cca, az ted to dela toto.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    nedokazal byste mi nekdo poradit, co udelat, aby mi prestal blbnout InstaMod (upravena verze instagramu, bez reklam atd). Po dnesni aktualizaci systemu (samsung s21 5G) mi to hned po otevreni skoci do obrazovky s timto textem:

    {"message":"checkpoint_required","checkpoint_url":"https://i.instagram.com/privacy/checks/?privacy_flow=1\u0026next=instagram://checkpoint/dismiss","lock":false,"flow_render_type":0,"status":"fail"}

    pripadne se to otevre a cela cerna obrazovka jen vpravo nahore modry refres button.

    tusite nekdo co s tim?
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    SUCZKER: nexus 5x, umírali na přehřátí, v rodině mi umřeli 3. začne se sekat..
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    SUCZKER: Já když tak vzpomínám tak mě nikdy žádný mobil neumřel 🤔. Asi štěstí. S Google telefony jsem byl vždy spokojenej ( jen mě občas štvalo že dali pryč nějakou fičuru...)
    ADAMH: Zimou se tam smrsklo něco a mělo to dočasně kontakt ( nějakej studenej spoj možná ).
    ADAMH
    ADAMH --- ---
    Me umřel nexus, myslim ze to stale rebootovalo. Povedlo se docasne nahodit, coz je zvlastni, po zmrazeni :)
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    SKAUT: Aha, sorac, tak to byly Nexusy. Ty mely i par "nahlych umrti" v mem okoli, tak jsem nejak usoudil, ze Google telefony nebrat...
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    SUCZKER: Měl jsem několik Pixelů ( po tom co skončila řada Nexus ) a jedinný problém jsem měl u 3 se zapínacím tlačítkem které umřelo mechanicky po několika letech. Ze všeho co jsem kde četl za problémy, jsem nikdy neměl žádný ( krom toho tlačítka). Za mě v pohodě ( byť dle některých zde nemají tu výbavu kterou by mít měli - ja bych zas nebyl spokojený se Samsungem nebo jablickem ).
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    ADM: Mam pocit, ze o Google Pixel telefonech jsem se vzdycky nasledne nekde docetl, ze to je porochovy nebo je tam neco nedotazenyho, ale to bylo par let nazpatek. Uz s tim neco udelali?
    ADM
    ADM --- ---
    SUCZKER: kromě baterky splňuje co chceš pixel 4a s calyxos
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    TOOMIX: Diky, ty cinany jsem videl, ale uz jsem jednoho mel a po roce prestal fungovat digitizer displeje, takze tech uplnejch cinaku se trochu bojim. Takze asi jedian sance je najit neco, do ceho pujde nacpat a bude bez problemu fungovat LineageOS. Diky za potvrzeni.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    Dvousimkobej telefon s čístym androidem bez nějaký nadstavby s velkou baterkou a snapdragon chipsetem a malým displejem, aby to nebylo pádlo do ruky a chvilku to vydrželo? Existuje v dnešní době něco takovyhoto?
    ADM
    ADM --- ---
    mate nekdo oura ring? az jsem se konecne po letech odhodlal, ze bych zakoupil, tak zjistuji, ze nove je to pouze na principu mesicniho predplatneho. tak by me zajimalo, jaka data jsou k dispozici bez predplatneho.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    RATTKIN: Tuk tuk za celou dobu co mam OLEDy se mi to jeste nestalo. Najedu IMHO do 4 hodin tydne. Max manual je btw vyrazne mene nez max v automatic, ale tady mas jistotu ze se selfie kamerka nekouka do me, zatimco na display zrovna siviti jarni slunicko z boku.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    LAUNCHER: to ale povede k vypálení displeje?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    RATTKIN: Hele netusim. Na Samsungu jsem si nastavil tohle v Bixby actions, jezdim teda mmnt jen pres den: Taxikar deckum + vylety s deckama. Tohle (Samsung) nebo neco podobneho by mozna mohlo pomoci i dalsim.

    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    LAUNCHER: otázka je, jesli všichni lidi mají mobily nastavené ve věrném režimu, na displeji s velkým gamutem může nějaký vivid režim udělat větší kontrast.

    Kdo ví jestli nějaké mobily nemají sharpen filter, televize ho mají snad všechny...
    SUK
    SUK --- ---
    DRAGON: Cus, jen pro referenci, puvodne jsem psal o mapach jakozto mapach a ne navigaci zde na coz jsi prave reagoval tim darkmodem. Jako navigaci taky pouzivam taky gmaps, ale to jenom obcas, behal jsem asi 15 let orientacni beh, na coz jsem se svou nizkou inteligenci a vysokym ADHD moc nemel, nicmene mesto nebo republiku bez mapy vetsinou zvladnu :)


    MADCAT: Tohle mi obcas dela Redmi Note 9 Pro taky. Normalne pres "GSM", ale treba hovory pres whatsapp se takhle "spojujou" klidne i 10 sekund. A bod 2 mam nejenom s telefonama ale vzasade cimkoliv dotykovym - nevim, jestli mam blby prsty, ale obcas mam fakt potiz ovladat cokoliv dotykovyho - sporak, samo-pokladnu v obchode, sporak, telefon...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam