• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    TEKKIT: ne, chaty jsou zvlast v db, ale kdyz smazes media tak misto nich ve WA uvidis zablurovany okno a nepujdou stahnout znovu
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    LAUNCHER: to asi když smáznu, tak to půjde i s konverzacema tad co?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    TEKKIT: IMHO ta slozka funguje jako cache whatsappu.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    přátelé,

    podařilo se mi nastavit (zplaťpánbůh) aby se mi obrázky co mi přijdou přes WS neukládaly automaticky do galerie...potud OK

    Ke svému zděšení jsem ale zjistil, že se stále ukládají do:

    soubory - interní paměť - android - media - com.whatsapp - media - whatsapp images - private (&#&@@{&##).

    Dá se nějak nastavit, aby se to nikam neukládalo a uložil jsem si jen tu jednu fotku z milionu co má pro mě nějaký smysl?

    díky
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MBR: Samsungy to umi pomoci: https://findmymobile.samsung.com/

    MBR
    MBR --- ---
    ZBYNEK: Je to phone kamosova syna, takze pochybuju ze by si to zapinal :(
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    MBR: Máš zapnuté ADB?
    MBR
    MBR --- ---
    Da se nejak odemcit telefon bez wipu, kdyz clovek zapomene pattern (treba pres google account overeni) ? Chvilku jsem googlil a nic jsem nenasel.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Moonlight mi teda prijde lepší než Parsec, lepší latence ovládání i kvalita videa.

    Streamkvat ze Sunshine misto GFE (host) do Moonlight klientu jsem nezkoušel. Nemám důvod, s GeForce Experience jsem velmi spokojený, nejen ohledně streamingu.
    B3DA
    B3DA --- ---
    streamovat muzes pres sunshine, bez gfe
    nebo parsec
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    LAUNCHER: jeste se hodi rict, ze to vyzaduje GFE a ucet u nvidie, coz ne kazdej ma protoze to je totalni odpad co se tyka privacy... me treba GFE nesmi do kompu
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Mate doma Android (nebo Apple) tablet a PC s Nvidia kartou? Urcite vyzkousejte Moonlight:

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.limelight&hl=en&gl=US

    Screenshot z meho Tab S8 Ultra. Ovladani na pripojenem Xbox Controlleru. 2560x1600, 120fps (viz screenshot v praxi u me trosku mene), bitrate videa 150Mb/s.

    SPM
    SPM --- ---
    RATTKIN: Premejslel jsem nad tim, ale mam ty auta 3 (a jedno zeny), takze hromada prace; do jednoho jsem to uz kupoval z ciny (pac zase na tech "znackovejch" android radii prej nejde doinstalovat zadna aplikace) a je to jako... cinskej android :-) a hlavne ta ludra do mesta, u ktery to potrebuju nejvic, ma takovou divnou palubku, ze ani nevim, jestli jsou tam standardni din pozice (a ikdyby jo, tak to asi nebude vypadat zrovna hezky)

    Nicmene ted jsem zjistil horsi vec, ze mi hlavne ten drzak na z folda nefunguje :-) na dobry ceste ok, ale v prvni vetsi dire vyleti, takze jsem se dneska pri prejezdu Prahou naucil zonglovat. No nic, hodim tam zatim jako navigaci to stary Sko a budu premyslet co s tim :-)
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    SPM: waze je asi největší vypalovačka, supersvítivý ukazatel rychlosti a oni vůbec neumí pixel shift
    PUPU
    PUPU --- ---
    zdravim, dotaz - jak resite, kdyz se vam zacne telefon s Androidem resetovat pri nabijeni? nikdy se mi to nedelo, nedavno to zacalo a vubec netusim proc. Note 9, nejake dva roky stary. Android od Samsungu je takovy dost nepratelsky, netusim, jak z nej vytahnout nejake pouzitelne informace, mozna to ani nejde... tak bych to rad alespon zkusil napravit. backup, reset do tovarniho nastaveni, restore? zkouset vypinat nejake funkce? odinstalovavat podezrele aplikace? diky
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    SPM: já mám naštěstí Android Auto, takže během hodin autonavigace mám displej zhasnutý.
    Nechceš zvážit vyměnit autorádio?
    SPM
    SPM --- ---
    TEKKIT: s navigací ještě bojuju... na tom notu jsem po tom nejhorším vypalování měl nainstalovaný screenfilter, co tu někdo doporučil, abych alespoň nesvítil naplno a pouštěl jsem ho taskerem. Nicméně na novějším androidu screenfilter bohužel nefunguje (respektive ztmaví obrazovku, ale nejde do toho pak klikat, zjevně to kreslí tmavé okno přes display a něco tam začalo být nekompatibilní) a ten adaptivní funguje v autě debilně. Dneska jenom ranní sluníčko, nicméně telefon má pocit, že svítí a vysvítí display na plný koule, ačkoliv mi klidně stačilo 25%. Nevím ještě co s tím udělat, když vypnu tu adaptivní funkci, tak mě to bude štvát, že při přechodech světlo/tma si s tím budu muset hrát, ale zároveň když to při libovolném slunečním svitu rozsvítí jas na plno, tak se mi to taky nelíbí :-) (a ta funkce wazu, aby ztlumoval jas, když se nic neděje, evidentně taky nějak nefunguje).
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    u S22 zere aod asi 1% /h , imo not a big deal
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    SPM: u AOD je na toto myšleno a proto se ty hodiny posunují po displayi! Tam by se němelo nic vypálit. Navigace je bohužel problém
    SPM
    SPM --- ---
    Hmm, ok, škoda :-) Až budu mít oměřenou výdrž baterie co to dá normálně (měl jsem podezření, že ten starej note měl už baterku v loji, ale po migraci se mi zhoršila výdrž na novym a note začal docela držet, takže mi to žere něco z toho co používám :-D ) asi holt vyzkouším AOD, jak to bude použitelné (u něj se teda navíc bojím toho, že si do displaye kromě autonavigace vypálím i tu notifikaci :-D) a uvidím.

    Jinak k té baterce, Z Foldy zjevně na tom skladu leží docela dlouho, po vybalení z krabice byl vymlácený tak, že nešel ani zapnout. Z toho mám teda trochu strach, že to té baterce taky neudělalo nejlépe... Na druhou stranu po nabití, než jsem tam doinstaloval všechny svoje ptákoviny, ta baterka celkem držela ikdyž jsem si s tím hrál, tak je jinak snad ok.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam