• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    SUCZKER: 1) Pročti si pravidla Nyxu, část "Slušné chování" a diskutuj bez vulgarit.

    https://nyx.cz/terms

    2) Na Android TV (televize od TCL) žádné reklamy nemám. Na některých Google TV jsou bohuzel defaultne reklamy (např nVidia Shield), lidé se toho snadno zbaví buď instalací 3rd party launcheru, pripadne blokací http adres na routeru.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    SUCZKER: Ani google se te neprosil, aby jsi cumel na YT.... Ale jak chapu tebe to sere protoze jak rikas si ty veci ani nemuzes poridit
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    LAUNCHER: nasrat, protoze těch zgurvenejch reklam v lancheru, o který jsem se neprosil a který ani 269 inflačních kreditů me to nezbaví a rodinka tuhle fičuru neocení, takže ještě jednou: nasrat jo nasrat. A Android 12 je taky extra zgurvenej, thx Google.

    A btw Spotify předplatný rodince cáluju a přijde mi to v pohodě.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    SUCZKER: Rodinne predplatne (az 6 lidi) YouTube Premium stoji ~269 Kc na mesic. Je v tom i YouTube Music, opet pro celou rodinu.
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    SDN33: hele, já tu k tomu, jestli je správný používat nějaký hacknutý appky, co preskakujou nebo blokujou reklamy, musím podotknout, že dneska jsem poté, mi YouTube začalo servírovat reklamy v Mi TV boxu fakt každejch 5 minut přehrávání, jsem se fakt nasral a stáhnul nějakou hacknutonou verzi YouTube playeru z GitHubu, kterej krom reklam navíc přeskakuje ty promo bloky, kde youtberi nabízejí nějaký srackovy služby nebo webovky + to má možnost zrychlení přehrávání, kterou často používám, a která nějakou dobou v ofiko appce pro TV krabičky byla, ale pak ji s nějakým updatem odpískali. A upřímně poté, co Google začal zobrazovat reklamy na pořady od Disney+ a podobný sracky v tom halvnim lancheru na TV krabičce, kterou jsem si nekupoval s tím že je "ad sponsored", ale Google si to tam s nějakým updatem nasral a nejde se toho zbavit, mě to fakt vůbec netrápí. Reklamu jsem schopen snášet a dokonce ji považuju za užitečnou, ale jen do míry, kdy se nestane otravnou a opakující se, co se dneska obojí stalo a dělo se to už předtím, když mi Google začal bez ptaní do lancheru začal srat reklamy na věci, který nechci, nezajímají me a v řadě případů si je ani nemůžu pořídit.
    JIMX
    JIMX --- ---
    HONCKA: protože to byl od nich požadavek, mně je to ukradený, ať si volají klidně z okna ... a ani s tím nechci mít nic společnýho, tím spíš s nějakým instalováním čehosi ...
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    HONCKA: Lidem se slabším zrakem nastavuji větší velikost fontu. V čem jsou lepší Tebou zmiňované big* appky?

    CPT_PLESARD
    CPT_PLESARD --- ---
    ZBYNEK: dík
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    CPT_PLESARD: před lety jsem používal tohle
    AutoBoy Dash Cam - BlackBox - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.happyconz.blackbox

    aktuální verzi ale neznám
    CPT_PLESARD
    CPT_PLESARD --- ---
    Zdravím.
    Dokážete mi poradit appku, se kterou by telefon fungoval jako autokamera?
    Díky.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    JIMX: proč samsung? rodičům kupuju cokoli + na to nahodím biglauncher, bigphone a bigsms a víceméně s původním launcherem a ui se nedostanou do styku
    SUK
    SUK --- ---
    Hola, telefon (Xiaomi Node 9 Pro) se mi asi odebira do vecnych lovist (resp. baterka nebo nabijeci obvody), jdu tedy pokukovat po dalsim. Co ma smysl kupovat dneska? Nejradsi bych rekl, ze xiaomi uz nechci, jen nevim, zda jsou ostatni nejak lepsi.

    Cenovka 6k +- 1.5. velka baterka je obrovsky plus (5Ah by bylo fajn), 1kW nabijeni nutne nepotrebuju. Audiojack a 2 SIM must have. Potesi me mensi velikost (na 6.5 nedokazu psat jednou rukou vubec a i se dvema furt mackam pismenka co nechci).

    Nezajem: repracky, fotak, 5G.
    Zajem: aktualni a funkcni SW, cim min bordelu tim lip
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Pouzivate nekdo Google Drive backup pro WA ? Preparing Google Drive Backup trva hrozne dlouho, casto se mi stane, ze selze. Navic je backup na Google Drive naplanovany na cas , kdy jsem na baterce a pokazde sezere nekolik procent. Velikost backupu je 7.6 GB .
    JIMX
    JIMX --- ---
    MCKIDNEY: diky, M13 objednan, snad bude slouzit dobre
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    ARIAEL: To by bylo nejlepší 😂
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    RUTHAN: Ono to myslene ze je na Android. iOS to vidi by default. Takze to chce nejakou appku jako to mas Airpody atd.

    Jinak na nabijeni 2 zarizeni z jedne PD nabijecky to chces presne ty pseudo-huby.
    Jsi pak pouze limitovan tim, ze zarizeni by melo podporovat PD - ale to uz je dneska bezne a brzy bude nutne :)
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    MCKIDNEY: Telefon a ovladac soucasne.
    MCKIDNEY: BatOn a dalsi aplikace jsou i na Android, ale ne jen dle me pro ovladace nefungujou oni taky proto maj mizerny hodnoceni.
    ZBYNEK: Dik to bude ono.
    LAUNCHER: Ja to nejdriv nejak nezkoumal, ale jak pises ten battery pack je snadno vymenitelnej, snad je MS jeste prodava.
    Ta kontrola pres komp - Win+G u me nic nedela, mam nejakej Xbox game bar a Xbox aplikaci na Win10, kdyz to pripojim jen pres USB kabel komp, to nikde naukazuje, vypada to jen na nejakej charge rezim, kdyz se to pokusim sparovat pres Bluetooth, tak mi to ovladac najde, sparuje se to.. ale vidim tam paired, pak connected, pak se ty stavy meni.. a nakonec zarizeni zmizi a na ovladaci porad blika button.
    Bluetooth mam pres nejakej starej Bluetooth-USB dongle s tim je vzdycky zabava :( koukam, ze to pouziva nejaky generic MS Driver z roku 2006
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    KOLCON: iOS? :)
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    Co dát na samsung galaxy s7? Ideálně aby to mělo co nejnovější záplaty...
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MCKIDNEY: BatON: Bohuzel ani tam. iOS: Jojo, google ukazuje screenshoty. Tak na Androidu snad casem...
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    ZBYNEK: Ale jo, prodavaji se USB hub IC s PD. Jsou mensi a slo by je dat do mensiho puku a misto konektoru dat kabely. Prostor pro luxusni custom kabel tam je.

    Ale nic jako jsou ty 2.0 "tecka" pro telefony bez jack :)
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    MCKIDNEY: DIY šlo v době USB 2. Jestli chceš aby fungovalo PD, tak už to sám nezbastlíš :-/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam