• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    ROBB
    ROBB --- ---
    VLAKODLAK: Doporučuji LineageOS, open-source verzi Androidu. Na Lenovo Z6 Pro je k dispozici aktuální Android 13 s bezpečnostními záplatami. Používám ho (LineageOS 18.1 / Android 11) na Xperii XZ1 Compact z roku 2017 (4GB RAM, Snapdragon 835) a funguje naprosto stabilně a plynule, a to byl telefon vydán s Androidem 8. Dobrá cesta, jak se vyhnout tlaku ze strany výrobců na koupi nového železa, ač to starší může sloužit ještě léta.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Filtr mlčí, potřebuji pořadit :)

    Mám Lenovo Z6 Pro 8GB/128GB Dual SIM a je to super stroj. Akorát ten Android 9...
    Koukám teda na nástupce... hledám alespoň srovnatelný výkon, ale koukám mobily s těma samejma vnitřnostma jsou i o 5k dražší, než byl tenhle, když jsem ho kupoval... wtf? inflace? :) a to je několik let, čekal bych nějaký technologický pokrok a ne platit 15 za telefon co má ten samej procák, co můj současnej :)
    někdo nějaké doporučení? budget není problém, jenom si nedokážu před sebou ospravedlnit telefon za 30 :)
    SUK
    SUK --- ---
    Zdare, po posledni aktualizaci (uz je to delsi dobu, co probehla) mam problem s Redmi Note 9 pro - z 2 sim se mi po hovoru prepne na spatnou SIM, na ktery nemam data. Obcas pak ani nepomuze znovu prehodit data z jedny na druhou a zpatky. Nekdo podobny problem? Existuje reseni? Diky!
    JIMX
    JIMX --- ---
    DRAGON: vim, ale tazatel se neptal na to, ze to chce nejak dal zpracovavat, tak jsem predpokladal, ze to chce jenom poustet a to to splnuje ... sam YTP mam, tal vim, jak funguje ;-)
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    Tohle mi fungovalo dokud jsem mel potřebu to používat https://tubemate.net/w3/
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JIMX: takhle Premium nefunguje, ono to youtubovsky Download neznamena ze si stahnes mp4 etc, ale ze ti to ulozi na local a muzes se na to podivat offline, rozhodne s tim nic nemuzes delat, preukladat ho, nic takovyho, k souboru se nedostanes (beznou cestou)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    TOOMIX: stačí, to je taky dobrý, jsem neznal, každá alternativa se hodí)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    LOJZEE: a nestačilo by vzít URL videa, youtube.com přepsat na yout.com a tam si stáhnout mp3?
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    MEDWYN: dík
    MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    LOJZEE: NewPipe pres F-Droid.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    JIMX: nene, jeste 2 tydny zpatky mi fungovala ytmp3 na toto a predtim vzdycky nejaka chvilku sla a pak ji vystridala jina, ale ted nemuzu na zadnou natrefit.. youtube premium je taky moznost, tj pravda, ale to jsem nemyslel)
    JIMX
    JIMX --- ---
    LOJZEE: přímo ta originál appka od youtube ... ale musíš mít premium ... to jsi ale asi nechtěl slyšet, co? :-D
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    nevite o nejake androidi appce, ktera by zvladala ukladat videa z youtube do mobilu, klidne jen v audioformatu.. vschny, co jsem mel, tak uz nefunguji.. nebo me nekam odkazat?
    KELDA
    KELDA --- ---
    KELDA: takže žádná apka není povinnost instalovat.

    A k VPN - koupil jsem si ExpressVPN a teď v Číně to funguje bez komplikací. Navíc mi připadá že např u whatsupu se někdy připojím i bez VPN ale má dost velké intervaly.
    TOM
    TOM --- ---
    DUNICAN: taky se netěším, až mi odumře CAT S61, zatím se ale hlavně díky robustní baterii pořád drží...
    KEJML
    KEJML --- ---
    DUNICAN: Diodu nahradily always on displaye, takže pro ni už taky není moc důvod, podobně jako místo tlačítek jsou gesta. Čili Android se konečně dostal na úroveň Nokie N9 z roku 2011 :)
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    MEMNON666: Jo to je ten co jsem myslel nejspis.
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    SKAUT: ASTRO SLIDE 5G?

    Astro Slide 5G - Planet Computers
    https://store.planetcom.co.uk/products/astro-slide
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    MEMNON666: Píšu plnotučnou HW klavesnici, tohle je neco ve stylu "vlk se nazral a koza zustala cela". Navic diky tomu aby se ta klavesnice dala nejak pouzivat, tak to udelali siroky. V tomhle provedeni jsem drzel v ruce jen Blackberry a diky, fakt ne. Priserny pokus o HW klavesnici.

    Chtel bych proste klavesnici na sirku telefonu. Jako treba HTC Desire Z, nebo HTC S740 ( ten mam jeste doma ) a podobné. Vim o tom ze se nejaka parta dala do kupy a neco se snad i prodavalo ale zas za tu cenu to melo nic moc HW. Nebudu tvrdit ze bych musel mit ten top ale ten lepsi by to byt mel + idealne cisty droid ( treba na snahu Samsungu vsechno dojebat nejsem zvedavy, byt maji par svetlych "vylepseni" ). Ve svete v kterym ziju nic takoveho neexistuje a nejspis ani nebude protoze to nikdo nechce dle vyrobcu.
    Ale dik za tip ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam