• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    MAKROUSEK: No ja to pouzivam bez problemu ve Španělsku
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    ARIAEL: Zkousel jsi to? To technicky nejde vyslovit ceskou adresu tak, aby ti asistent rozumel.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    MAKROUSEK: Tak je nauc anglicky? Spanelsky, nemecky, Francouzsky? Cokoliv z tech desitek podporovnaych jazyku kdyz tak nutne potrebujes neustale menit cil jizdy behem jizdy...
    Anebo proc vymyslet zamerne problem tam kde neni...
    Protoze ho nepouzivas zamerne, tak proc te zajima, zda to umi? Stejne by jsi to nepouzival... Proste troll
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    ARIAEL: A kdyz se za jizdy rozhodnes, ze vlastne potrebujes jeste nekam jinam? To se mi stava hodne casto. A taky se mi nechce cekat, nez nabehne radio, kdyz vyjizdim. Proto Android Auto nepouzivam, i kdybych chtel.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    MAKROUSEK: reseni velkeho problemu - zadej adresu jeste predtim, nez nekam jedes
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    HANZO: To je peklo, protoze kvuli tomu ve vetsine aut nejde pouzivat podle predpisu Android Auto. Kdyz clovek nema zatazenou rucku, jde zadavat adresy jenom hlasem pres asistenta. Takze musi vzit do ruky telefon a natukat adresu na nem.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HANZO: Gemini už při instalaci nahrazuje Asistenta
    HANZO
    HANZO --- ---
    MAKROUSEK: Neumí a umět nebude. Asi to přijde až časem, až se Asistent integruje s Gemini
    HANZO
    HANZO --- ---
    Řeším bezpečnostní kameru do bytu a napadlo mne, že je možná blbost kupovat nějakou kameru, když bych mohl použít nějaký android telefon, kterých mám plný šuplík
    Nemáte tip na aplikaci, která by dokázala spustit nahrávání videa ze zadní kamery při detekci pohybu, poslat někam upozornění a natočené video by bylo přístupné buď realtime a ukládalo by se i někam do cloudu?
    Bonusem by bylo, kdyby se při zapnutí nahrávání samozřejmě nerozsvítil celý displej.
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    Více než appky mi funguje toto, ale je to čistě subjektivní pohled ověřený a doporučený 9 z 10 důchodců

https://lekovky.heureka.cz/davkovac-leku-obzor-typ-02-tydenni-broskvovy/#prehled/
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    GEKONZPRAHY: Já když musím občas něco brát, tak používám toto https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.smartpatient.mytherapy&hl=en&gl=US a spokojenost, je to otravnější než budík, můžeš odkládat o zvolený čas, když se to nehodí, počítá a kontroluje to zásobu léků.
    XARGH
    XARGH --- ---
    GEKONZPRAHY: tip: budíky lze pojmenovat, tak je odlisis od ostatních. Při zvonění se to zobrazí.
    XARGH
    XARGH --- ---
    SKAUT: samozřejmě chci private Dns ponechat trvale, jen nestojím o buzeraci
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    GEKONZPRAHY: já beru prášky na tlak už asi 8 roků. Jeden denně, vždy ráno po probuzení, už je to zvyk, žádná appka. Přidal se před rokem i cholesterol a taky to beru ráno najednou. Doktorka to tak i doporučila. Dobré je, že to není závislé na jidle (před/po).
    Ale omlouvám se - na to ses vlastně neptal.
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Zdravím,

potřebuju radu. Nafavasoval jsem prásky na tlak. Mám je žrát jednou denně, údajně nevadí, jestli den, noc... prostě jednou denně. Nastavil jsem si v mobilu upomínku, která se bude spouštět každej den 18.00, aby mi připomněl zobnout si candy. Čistý, rychlý, jednoduchý.
    Teď jsem ale dostal druhej prášek co musim vdechovat denně, v uplně jinej čas, a s jídlem. Sere me, že v seznamu alarmů jsou zatim tyhle dvě položky, který se mi míchaj s mejma běžnejma denníma úkolama a budíkama.

Jakou appku mi doporučíte? Chci něco, kam nahásim jaký prášky mám brát, v kolik, nějaká poznámka s jídlem nebo bez, změřit podé krevní tlak atd... a appka bude ve stanovenej čas pištet, že mi zachraňuje život.

Princip jednoduchej - obyč alarm "vem si prášek", ale aby byl zcela oddělenej od klasickýho vestavěnýho Android budíku.

Díky moc
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    XARGH: Nastavení - sit a internet - soukromé DNS ( asi zakazat?)
    Hlasku si nejak vybavuju ale dovolilo mi to jit vždy naplno, jen bafla hlaska
    Alespoň na Pixelu
    XARGH
    XARGH --- ---
    Prosím poradí nekdo?
    Android 12 - potřeboval bych vypnout
    - hlášku o nedostupnosti PrivateDNS pokazde, když je tel mimo signal
    - buzeraci s hlasitosti a poškozením sluchu, abych si mohl dát víc jak cca 60%
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    EXCITE: vsak to je android apka, takze to na android TV nasroubujes taky.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    PEDROBEAR: mě ty stránky v práci taky nejdou... nemaj náhodou teď i apku pro Android TV?
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    EXCITE: vanced killnuli pred casem, a vzapeti vyslo revanced. s Micro G se tvaris ze mas YT premium a funguje vse tak jako driv
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam