• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    E42
    E42 --- ---
    PISTA1: Já za to byl původně docela rád, protože placení bez nutnosti jakékoli autorizace se mi taky úplně nelíbí, ale je v tom ten drobný dodatečný opruz, že odemčení telefonu pomocí "trusted device" (hodinky) se nepočítá a na žádný elegantní způsob, jak si autorizaci před platbou vynutit, jsem zatím nepřišel. Výsledek je skutečně značná pruda.
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    GEKONZPRAHY: Zapnuto googlem pro naší bezpečnost... Máš bohužel smolíka :(
    Pokud neodemkneš mobil pár sekund před platbou potvrzuješ znova.
    Najíždějí postupně, já to potvrzoval asi před 3 měsíci. Od tý doby platím všechno hodinkama, protože mě to taky nebetyčně sere.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    GEKONZPRAHY: Myslím, že si v háji. Mně to štve stejně, na jednu kartu mi stačí to zamknout a odemknout těsně před platbou, na druhou to chce ověření vždycky.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    GEKONZPRAHY: Pak nevím (╯°□°)╯︵ ┻━┻

V nastavení NFC přímo v telefonu nic k odemykání nevidím.
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    GEKONZPRAHY: Tak ještě mrkni pod ikonkou na "Payment Setup", jestli je všecko zafajfkovaný
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    NAVARA: jojo
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    GEKONZPRAHY: Máš biometriku/pin pro odemčení telefonu jako takového?
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Prosimvás, dá se nějak zrušit ověřování identity u NFC platby přes Google Wallet? Je to šíleně, ale opravdu šíleně votravný, když na terminálu přiložim telefon, pípne to, aby to vzápětí píplo dvakrát a na telefonu se objeví výzva k otisku prstu... Nikde jsem to v nastavení Walletu nenašel.
    MINER
    MINER --- ---
    Tak nakonec naopak nabízím Pixel Buds Pro 2, kdyby někdo chtěl se slevou.
    Nakonec jsem Px9P přeobjednal přes Google, ale chci SONY sluchátka, na který jsem zvyklý.

Tak kdyby někdo chtěl třeba Px Buds kvůli integraci s Androidem a neměl to přes vouchery, tak to můžu vzít a dám slevu.

DM
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    PUSCHPULL: Ja premyslel mezi PRO a XL, rozdil byl jen v silnejsi baterce a o hodne rychlejsim nabijeni + nepatrne vetsi nez 6 PRO. A v predprodeji byla 256 GB verze za cenu 128 GB. Tak jsem naknec vzal tu vetsi.
    Prijit by mela ve ctvrtek.
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    ARIAEL: Mě by se líbil 9 Pro (bez XL), právě kvůli menší velikosti. :-)
    Jinak, gratuluji k nákupu a dávej sem, prosím, nějaké praktické poznatky s novým modelem, až ho budeš mít. :-)
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    PUSCHPULL: No me u 6 PRO uz zacala odchazet baterka + je praskly sklo. Takze jsem nakonec misto opravy staryho objednal 9 XL u Google a ten mi k tomu pridal v cene jeste sluchatka Buds PRO 2 za 6200,- a rok predplatnyho na Gemini - tedy dalsich 220 euro co nemusim platit primo.
    Takze ten telefon nevysel nijak draho. Celkova sleva byla nakonec cca 500 euro.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    XMEDA: No co by jsi si pocal, schovas si svuj hightech USB-C blaster zase do supliku a zacnes znovu behat a hledat problem tam, kde neni :)))
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    ARIAEL: vsichni z kanalu recenzi maji "high tech" televize a audiosystemy... a proto to tak maji vsichni.

Nevim co si ted pocnu, kdyz nemuzu ovladat lednicku IR dalkovym ovladacem!

ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    XMEDA: A klidne se rozciluj a davej minusky :) S nejakym IR ja nemuzu ovladat ani lednicku, ani sporak, ani mycku, dokonce ani blbou varnou desku, ani svetla, tepelny cerpadlo, teploty v mistnostech, ani audio v mistnostech, natoz televizi, projektor nebo audio system... A fakt nemuzu za to, ze ty si porizujes buhvi co a odkud.

A ta informace o zmenach protokolu ani neni ode me, je z kanalu ktery se venuje recenzim high tech televizi a audio systemu k nim, a mluvi v ni o tom, ze v poslednich cca 3 letech jejich stare multiovladace na IR doslova vyhodili, protoze ted s tim nejde nic ovladat. Muzes jim taky jit dat minus, protoze te nasrali :)
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    XMEDA: Tak tam dej do play storu "free auto answer"
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    MAKROUSEK: zkusim pohledat neco free na vic jak 8 zvednuti na den.. to me ani nenapadlo, ze se to hodi i motorkarum
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    Kdybych kupoval letos, tak asi tento:
    https://www.alza.cz/google-pixel-9-pro?dq=12467159
    ale počítám tak na 95%, že počkám ještě rok, na "Desítku". :-)
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    XMEDA: Ehm.... Ja rikal slusnejsi, ne ty vyrobeny v minulem tisicileti. Zkus s tim ovladat nejaky Atmos napriklad. Uvidis jak ti to pujde.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam