• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    MESHUGGAH
    MESHUGGAH --- ---
    EXCITE: ad1) Kabel na sluchátkách je krám navíc. Ad2) Kvalita zvuku spíš vzroste - záleží, jaký převodník použiješ.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    MICKK: Asi je,ale :1)krám navíc 2) kvalita zvuku???
    MICKK
    MICKK --- ---
    EXCITE: redukce z usb-c na jack není řešení?
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    XSOFT: noo,zas o tolik to větší není a nic menšího kromě Flipu prostě není.. jack mne taky sere, neb mám dobrý drátový sluchátka.
    Baterka super.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    NAVARA: to nepatrně tvl:))
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    Presel jsem (kvuli baterii) s S10e na S23 a nic moc (velky, nema kartu, nema jack). Ale neda se svitit, vydrz je treba.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Přešel jsem s s10e na s23u a spokojenost, jen je to větší no
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    IV0: měnil jsem vloni S10e kvůli baterce za S23.
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    IV0: Taky mám S10e a čekám na listopadové snížení cen, půjdu do S24
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    IV0: Chces Samsung flip. Taky jsem presel z S10e na flip a uz pro me neni cesty zpatky, uz vzdy budu chtit zaviraci telefon. Klidne ctyrku, u ni baterka jeste docela drzi a petka a sestka nejsou nic jineho.
    IV0
    IV0 --- ---
    Umírá mi Samsung S10E, poraďte prosím nástupce. Měl by být co nejmenší a mít Android, jinak mi to je jedno. Jediná kruciální funkce, která nevím, jestli je dostupná jinde, než u Samsungu, je DeX. Prostě jednou za dva měsíce potřebuju připojit klávesnici, myš a obrazovku a fungovat na tom, jako kdyby to byl stolní počítač. Děkuju
    KEJML
    KEJML --- ---
    ZORBEN: Jo pardon, článek jsem nečetl, vycházel jsem jen z upozornění v aplikaci, které mi přijde psané nejednoznačné
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    KEJML: v tom článku se píše o předplatným
    KEJML
    KEJML --- ---
    A už oznámili, jestli to bude subscription nebo one time payment?

Každopádně až se tak stane, nejlepší je hlasovat peněženkou.
    JIMX
    JIMX --- ---
    Subscription model, kdy dostávám průběžně nové verze jako právě třeba ty mapy, mi přijde naprosto ok. Ale pokud někdo jede subscription a vydá aktualizaci jednou za 5 let ... tak to ať si strčí někam ...
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    ANARCHY: asi te minula moje pointa. ja nemam problem s placenim, ale se subscription modelem
    Total Commander a kybl dalsich aplikaci jsem taky koupil, protoze chci podporit ten projekt a ne protoze by me nekdo nutil
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    QWWERTY: Však Tě nikdo k ničemu nenutí - vždyť bude pořád k dispozici free verze, jen holt nebufe mít všechny featury které bys zadarmo chtěl Ty..
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    MEMNON666: jono, to je dalsi vec. kdyz se podivam na aktualizace a novy featury nekterych dnesnich aplikaci, tak bych byl snad ochotny i zaplatit vic za verzi, ktera ty novy feature nedostane :D
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    QWWERTY: + u některých produktů nejsou aktualizace žádoucí, prostě můžu chtít v izolovaném kontejneru provozovat tu věc v daném stavu bez placení pravidelného výpalného :)
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    ANARCHY: ano, je docela normalni, ze perma-licence nema napr. pristup k pravidelnym aktualizacim viz MS Office krabicovka vs 365
    to ze existuji nejake naklady neni duvod nutit lidi do subscription a tvarit se, ze je to jediny udrzitelny model
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    MINER: Náklady na provoz mapy.cz rozhodně nebudou zanedbatelné, už třeba jen pravidelná aktualizace street view/panorama, ortofotomap etc rozhodně nebudou levné.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam