COMODOR_FALKON: tak určitě :-D jen třeba tvůj telefon bych ale dneska ani nemohl použít pro čtení pracovních mailů, protože Android 8 mi bezpečáci nedovolí a aktuálně se posouvá min. verze na Android 13...
taky se mi líbí víc menší telefony, proto nemám verzi Pro MAX, ale jelikož to Xiaomi co s ním nosím ve stejné kapse je o dost větší, můžu říct, že třeba nyx čtu radši přes Nyxdroid na větší obrazovce Xiaomi než přes iNyx na iPhonu - ono můžeš nadávat na velký pádla, ale zkus si to - to je jak s elektromobily (každej tvrdí jak je to na houby, ale přitom s tim nikdy nejel...)
taky mám trochu nároky na kvalitu fotek a videí, takže to beru tak, že s novým telefonem fotím na úrovni toho nejlepšího a až se budu za pár budu na ty fotky dívat tak vím, že ta kvalita odpovídá tomu nejlepšímu (jako když se dneska dívám na 9 let staré fotky z iPhonu 6 nebo 20 let staré fotky z mojeho prvního digitálního foťáku)
taky se nechci otravovat s nějakým flashováním - prostě mám telefon cca 2 roky, po tu dobu záruka, podpora výrobce... a pak ho prodám někomu chudšímu, kdo nemá na nové... já nechci mít staré věci (ani disky v počítači, ani auto...), protože když ti to pak odejde, tak je to skoro bezcenné, takže radši všechno pravidelně obnovuju za novější a mám klid :-)