• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    PETGRIDUS: No psali něco týkající se parkování.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PETGRIDUS: parkovani je tam od zacatku a bylo to vzdycky bez chyby, podle me spis neco podelali v posledni verzi a nehlasi se k tomu..
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    PETGRIDUS: aplikace
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    DRAGON: Nějak do tý aplikaci zahrnuli parkování a od té doby blbne, ale v nějakým článku se dušovali, že to bude hned opravený. Ale píšu jen co jsem četl, aplikaci nepoužívám, tak snad se nepletu.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MINER: no mne se hlavne neda vyexportovat z ty litacky rocni kupon, jak to zlobi, tak nejsem schopnej s tim nic udelat :/ a tipnout obrazovku, kdyz je zobrazeny kupon, taky nejde, to mi nepovoluje. Tak uplne nevim, co s tim.. Google maps dobry, jen je skoda, ze ta litacka je takhle rozbita, pockam asi na update, treba to opravi, dost lidi to nahlasuje ve storu.
    MINER
    MINER --- ---
    DRAGON: Kupón lze nahrát i na kreditku a to i bezkontaktní NFC v telefonu, i bez lítačky.
    Na spojení fungují Google Maps i HERE maps, obé včetně real-time zpoždění.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Taky vam tak zacala zlobit aplikace Lítačka?
    Vetsinou vyhazuje blank vyhledavani, seka se neukazuje kupon. Nevim, co s ni udelali, ale do nedávna skvělá appka šla úplně do kopru.

Existuje nějaká alternativa na uchovavani kupónu a vyhledávání spojení?
    FLEXXO
    FLEXXO --- ---
    Dobrý den,
    Poradil by mi někdo s odemcenim staršího tabletu od lenova?
    Tb-x304l zkoušel jsem spoustu věcí i několik ovladačů. Nakonec ho systém vidí, dokonce ho najde i soft, ale nechce proběhnout unlock. Je tam nějakej O2 upraveném firmware a bohužel udělali recovery a teď se do něj nedá dostat. Stejně bych do něj zkusil dostat android 10.

Děkuji
    CADDY
    CADDY --- ---
    ACID: za me A55... cinu nebrat a neni to spatny telefon...vlastne je to nejnizsi prijatelny model, se kterym jsou lidi vetsinou spokojeni :)
    ACID
    ACID --- ---
    EXCITE: dík. Firemní telefon, na výběr je toto..
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    ACID: Neznám tvý důvody pro tenhle výběr. Nicméně za mne Samsung A55.
    Hlavní důvod je,že nechci žádnýho čínana, a A55 má více paměti a je výkonější než Xcover7.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Android 16 mění styl, průhledný frost efekt je opět in
    Největší změna v historii! Google odhalil nový design Androidu a přidal nálož novinek v Gemini AI – SMARTmania.cz
    https://smartmania.cz/nejvetsi-zmena-v-historii-google-odhalil-novy-design-androidu-a-pridal-naloz-novinek-v-gemini-ai/
    ACID
    ACID --- ---
    Ahoj, mám na výběr
    Samsung Galaxy A55 5G 128GB
    Samsung Galaxy Xcover7
    Honor 400 Lite 5G 256GB
    Honor Magic7 Lite 5G 512GB
    Pouze tyto 4. Který vzít?
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    KELDA: Gmail app používám je pro tu registrační adresu.
    Jinde múžeš
    a) zvolit POP3 i se všemi filtry proti serveru i proti lokálu.
    b) zvolit IMAP, mít poštu serveru a stáhnout do off-line jen co potřebuješ (a ke zbytku se bez signálu nedostat)
    c) klidně obojí

Na jiný protokul se nepřepíná.
    Druhý protokol se vytvoří a první buď omezí nebo smaže.
    KELDA
    KELDA --- ---
    MEDWYN: https://freemail.help.economia.cz/articles/44668-adresy-postovnich-serveru

Už jsme našel odpověď. Necetl jsem to celé. POP3 umí mazat ale IMAP to neumí. Až teď sem si všiml, že jsem mel nastavený IMAP ale na POP3 mi to nejde změnit. Teda jde adresa ale ne na port 995. Ubzmeny portu mi to háže chybu.

Synovi jsem nastavil hned POP3 a port 995 a jede to

Nevíte proč nejde změnit port?
    MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    KELDA: A opravdu POP3? Umi neco takoveho? Nechces spis IMAP?
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    QWWERTY: hm, vypada to, ze by to mohlo zvladnou tohle
    https://play.google.com/store/apps/details?id=io.github.sds100.keymapper&hl=en

....otresne. dalsi rovnak na vohejbak, protoze to co jinde funguje, tak u Samsungu samozrejme nemuze
    koupit si dneska Galaxy je fakt za trest a dementni napad. pritom S4/S5 byly super
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    mate nekdo praxi s premapovanim tlacitek z externi klavesnice?
    mam externi bluetooth "klavesnici" na riditka/volant. a zatim co na Sony Xperia to fungovalo out of box, tak na tom dementnim Samsung Galaxy jsou vsechny krome Volume Up/Down naprosto nepouzitelne (tlacitko pro fotak meni volume, etc...)
    KELDA
    KELDA --- ---
    Hoj, používáte někdo Gmail app na mobilu přes POP3? Mám dotaz k nastavení.
    Lze změnit mazání emailu ze serveru když smažu mail v Aplikaci? Vím že to jde nastavit při přidání účtu ale to jsem nezvolil a teď bych chtěl změnit. Lze to bez smazání a přidání účtu v app?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MEDWYN: Dik to je taky dobrej napad;)
    ja to ted nechal byt od tech 11 hodin a pred chvili to dojelo, nechapu najednou to skocilo z 51% na 100%

Co je zajimavy tak to bylo zasekly pri uploadu, mam volnejch 95GB a jsem na gigovy lajně.. holt google nepátrat raději a být vděčnej ze to klaplo:)
    MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    DRAGON: Vytvor si novy throwaway google account a zkus zazalohovat pres nej. Pak muzes zkusit odebirat.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    a stojí... :/

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam