• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    DRAGON: jo cca tohle chci ale i v menu.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    za mne nejlepsi face na hodinky je tenhle json :)

RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    SKAUT: ja prave rucick nechci. Chci si pohrat s grafikou, fontama a tak. Chci vylozene terminalovy vystup. Kdysi jsem zvazoval si koupit ty s esp32 ale je to nevhodna platforma na takovyhle uziti. Tak obcas kouknu na androidy kvuli tomu senzoru spankovyho monitoru.
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    RAINBOF: a co nějaké hodinky s Wear OS od googlu, např.
    Chytré hodinky Xiaomi Watch 2 (53602) černé - rozbaleno - 24 měsíců… | DATART
    https://www.datart.cz/bazar/chytre-hodinky-xiaomi-watch-2-53602-cerne-zanovni-12-mesicu-zaruka.html
    a pak si můžeš instalovat jakékoliv aplikace + třeba vytvořit vlastní ciferníky nebo upravovat existující
    Jak si vytvořit vlastní ciferník pro Wear OS? Máme pro vás podrobný návod – SMARTmania.cz
    https://smartmania.cz/jak-si-vytvorit-vlastni-cifernik-pro-wear-os-mame-pro-vas-podrobny-navod/

nemám vyzkoušeno, jen navrhuju ;-)
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    display jsem rozsvitil pro fotku. jinak jej nevidíš
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    RAINBOF: Chytrý hodinky s analog ručickama.

RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    SKAUT: co tim minis
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    Kup hybridní 😃.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    AXTHEB: takze volani domu, smiring bloatware.... Jebat to :)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    RAINBOF: Jasně. Vlastní hardware, vlastní firmware, klasická closed source shitshow.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    AXTHEB: chapu teda ze kazda znacka to ma jjnak ?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Garminy mají úplně super podporu pro vlastní ciferníky
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    No a neni to dalsi smiracka app ? Systemovej design menit teda nejde ? Prijde mi to trosku skrabani nohou za uchem.

Pojedou vubec ty hodinky napr bez mobilu ?
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    RAINBOF: watchface je proste "home screen" amazfit hodinek. tzn. by ti to resilo problem s grafikou - existuji tisice komunitnich designu a kdyz se ti nelibi, tak si ji ohnes podle sebe. viz https://amazfitwatchfaces.com/
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    QWWERTY: to je ale nejaka aplikace ne ?
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    RAINBOF: btw takova klasika customizace byvaly Amazfit a jejich Zepp OS
    Quick Start | Zepp OS Developers Documentation
    https://docs.zepp.com/docs/watchface/watchface-quick-start/
    .. through a "lightweight" development framework on top of the operating system, it supports the development of watch faces and Mini Programs.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Zvazuju smart hodinky ale opravdu moc se mi nelíbí jejich grafika a vetsinou i vzhled. mám vlastní predstavu takže bych si rad sablonu nějak udělal sam. Kdyz jsem to chtěl udelat kdysi zjistil jsem ze to nejde a ze jsem odkazan na haldu shitsablon vzhledů z cinskycho shopu vyrobce.

Docela se mi libej tedka ty niceboy watch co maj v albertu za 500. Chtel bych primarne at ukazuji cas a funguje spankovy monitor. To je vše co od toho chci.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Ahoj,
    potreboval bych v jednom mobilu (ZTE 9000N) prehrat evropskej firmware. Ted je celej v cinstine (lze prepnout do anglictiny), vcetne vsech aplikaci.

Dokazal by mi nekdo poradit, jak to udelam? Lze nejak jednoduse prehrat firmware u tehle Cin?
    diky
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    KELDA: RCS jde přes data, je šifrované, nemá limit velikosti na zprávu. Telefon ti to nastaví, jen pokud máte oba možnost RCS.
    SMS má výhodu jen v tom, že dojde i s vypnutými daty.
    KELDA
    KELDA --- ---
    SKAUT: jojo vypl jsem taky, a právě jsem se bál zda odešla zpráva na jiné číslo a naštěstí došla. Upřímně to trochu postrádá logiku to do telefonu nastavit jako hlavní zpusob
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam