• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    TOM: jezismarja co budu delat! nova launcher jsem si koupil a pouzivam ho roky .. roky!

TOM
    TOM --- ---
    ou šit
    Sbohem, legendo? Nova Launcher nejspíš definitivně končí
    https://www.svetandroida.cz/nova-launcher-konec-vyvoje/
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    v Firefoxu pro android se mi na YT nezobrazují komentáře
    uBlock?

ehm, někdy, tak nic, budu to dál sledovat

zkrátka stačí podat dotaz na nyx,
    und problem diminished
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Nastavení pro optimalizaci baterie se neustále resetuje ??!

Čau, mám nějakou Motorolu s čistým Androidem. Automatickou optimalizaci baterie X aplikace mam vyplou! Nastavím neomezené využití baterie pro např.: Soundcloud, Bandcamp, Muj Rozhlas, equalizer --- aby se mi to prostě nevypnulo za běhu.

Uběhne nejaky den a vše se vrátí do defaultu. Takže znovu musím povolit zmíněným appkam neomezený běh na pozadí jak u blbych.

Co s tím? To je dost otřesné.

Poznámka, i když byla uvedeno: Automatická optimalizace baterie je v defaultu vypla!

Wtf? Android 14.
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    NECROMAN: nejde mi otočit plochu! ?
    Před aktualizací, pokud jsem zvolil automatické otáčení tak mi to bralo i plochu. Nikde jsem nenašel, kde otočení plochy nastavit samostatně.
    ?
    Tušíte někdo?
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    NECROMAN: ano, včera večer se mi nabídnulke stažení a instalaci, cca 760 MB
    :-)
    Vypadá to hezky. (Pixel 6 Pro)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    záříjový update pro Pixely je tu včetně nového UI Material 3 Expressive
    September 2025 Google Pixel Drop is here
    https://blog.google/products/pixel/september-2025-pixel-drop/
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    RAINBOF: mám amazfit. Bez mobilu to funguje jako hodinky a budík a baterka. Spánkový monitor taky. Budík a baterka jsou skvělé funkce.
    Já hodně používám notifikace, mobil už nedělá ani vibrace, vše jen hodinky, ale to vyžaduje appku.
    Existuje komunití app GadgetBridge která je off-line, koukni které hodinky jí podporují, měl jsem to na pebble a šlo to.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    MEDWYN: jedničku
    MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    EXCITE: A mas dvojku, nebo jednicku?
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    taky muzu doporucit AAWireless, vetsinu casu funguje zcela bezproblemove, velice netypicky se zasekne startovni komunikace (jeden z padesati pripadu), vetsinou staci vyrestartovat (a nove AAWireless 2.0 uz ma snad dedikovany reset button, u jednicky musim vytahnout kabel) - zvlada i prioritizaci, tj. pokud si sedneme do auta oba se zenou, tak mam nastavene, ze to ma brat prioritne muj mobil pokud jsou v dosahu oba
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    MEDWYN: Kdyžtak mám AAWireless navíc, nepotřeboval jsme ho nakonec.. vlastně ůplně funglovka
    SPM
    SPM --- ---
    MEDWYN: Kupoval jsem tenhle: https://www.aawireless.io/en

Funguje to dobre. Respektive mam to od unora a za tu dobu se mi asi jednou stalo, ze to nejak vytuhlo a musel jsem ho vypnout a zapnout. A teda kdyz jsem mel mobil polozenej primo na nem, tak se ty bezdraty umlatily a vypadavalo to, ale to vyresil vytistenej organizer s vlepenym alobalem, aby to nelezelo primo na sobe.

Ma to jinak i nejaky nastavovaci workaroundy, takze treba s timhle se mi to AA po nastartovani zapne samo a nemusim ho prepinat na aute rucne, takze to vlastne funguje i lip nez ten original na kabelu.
    E42
    E42 --- ---
    MEDWYN: Nedávno jsem kupoval tohle:

https://www.aliexpress.com/item/1005007299610532.html?spm=a2g0n.order_detail.order_detail_item.3.1358f19cj04NB1

Občas se připojuje trochu neochotně, ale za ty prachy si nelze stěžovat. Jakmile se připojí, funguje perfektně.
    MEDWYN
    MEDWYN --- ---
    Nemate nekdo pozitivni zkusenosti s wireless adapterem na Android Auto? Mam v aute dratovy a docela bych sahl po necem osvedcenem.
    HANZO
    HANZO --- ---
    Nemáte nějaký trik na přenesení časové osy z jednoho telefonu do druhého? V obou je to povolené, záloha zapnutá, data importovaný, ale časová osa je prostě furt prázdná.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    RAINBOF: Skautovy mne zmátly :)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    NAVARA: od kdy se tu resi garmin ? Ja ze jsem prisel uplne s jinejma.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Vždyť na to mají vlastní SDK i dokumentaci

Connect IQ SDK | Garmin Developers
    https://developer.garmin.com/connect-iq/overview/
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    RAINBOF: tak se asi neco u garminu zmenilo, protoze udelat skin nebylo nic narocnyho, samozřejmě cim preciznejsi, tim vic si a tim musis pohrat. Nicmene pokud chceš na svy hodinky skin, nemusis resit jiny systemy, zrovna u garminu to nijak slozite nebylo. Alespon drive ne, jak ted netusim, divil bych se že by se podminky ovsem ztizily, spis bych cekal naopak, ze to bude lehci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam