• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    DRAGON: já teda s výkupním bonusem na Alze kupoval loni iPhone 17 Pro Max, ale fungovalo to tak, že jsem si koupil nový iPhone, zaplatil za něj "plnou" cenu, a až když jsem ho dostal, přetáhnul si data do nového mobilu a týden ho testoval, tak jsem jim do Alzaboxu hodil starý iPhone 16 Pro a vyplnil ten jednoduchý formulář: https://www.alza.cz/vykupni-bonus kam dáš číslo účtu, na který ti pošlou výkupní bonus. Peníze za vykoupený mobil přijdou zvlášť.
    A i podle toho webu na výkup toho starého zařízení máš 30 dnů od převzetí nového - je to dole na tom webu ;-)

DRAGON
    DRAGON --- ---
    SMOKY: ty kliknes na koupit s vykup bonusem a oni ti na konci toho vygeneruji kod pro vlozeni telefonu do alzaboxu, kde ho vyzvednou a zkontroluji a poslou ti financni nabidku odkupu. Co ale budu delat mezi tim do dvacateho, to teda nevim, leda koupit nejakou mrtku a tu pak vratit :)
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    DRAGON: netuším, zatím sem to nestudoval :) , je možný, že tam je nějaký háček, ale kdyžtak mám doma v šuplíku starý telefon
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SMOKY: ahoj, prosimte a jak si to udelal? Ja nad tim taky premyslel, presne ten samej bych chtel, nonXL verzi PRO s 1TB, ale u toho vykupu jde o to, ze to tam nejdriv musis poslat a oni ti poslou nabidku (mam telefon v super stavu krome skrabnuti spodni hranky hlinikovyho tela pod displayem, jinak je telefon bez jedinyho skrabnuti, bohuzel), tak si rikam, jak to udelat, abych byl dostupny (nemam doma zadny nahradni) a vzhledem k tomu, ze pixel jeste neni v prodeji, tak nevim jak to vyresit :)
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    PUSCHPULL: to je dobrý deal, objednal sem 1TB v akci za 24 s bonusem
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Pokud se na telefonu nepokoušíš o multitasking, s 12G RAM nenarazíš na problémy (i za 4 roky bude 12G nadstandard, takže všechny appky budou běhat v pohodě).
    Pokud je tam nějaké lokální AI, tak ta 16G varianta může používat nějaký lepší model. To teoreticky může ovlivnit výstupní kvalitu fotek, nebo pokud by se Google vyšvihl a dál tam třeba možnost OCR, tak tam by to bylo poznat. Nebo rozpoznání a syntéza řeči.
    Pravděpodobně se nic takového dít nebude a rozdíl mezi 12 a 16 gigama nikdo nikdy nepozná
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    NECROMAN: Pokud na tom chceš hrát hry... Na Pixelu 7 s tuším 8GB jsem se zatím nesetkala se situací, kdy by telefon hlásil nedostatek, i když bylo puštěný skoro všechno, co jsem kdy nainstalovala.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Podle vás, má smysl si připlatit za 16GB RAM u Pixelu 11, pokud ho chci mít cca 4 roky? Nebo 12 GB RAM "ought to be enough for anybody"?
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    QWWERTY: wow, dokonce i google vycouval ze zablokovani recenze o trackingu

Your Review on Google Play
    The following Play Review 0XXXXXXXXXXXXXX1 has been hidden from global view because it was identified through automated internal mechanisms as a violation of our Play Ratings and reviews posting policies:
    > why tf is Nova now trying to reach "api.eu.amplitude.com" tracker every minute?

Your Review on Google Play - Appeal Granted
    After reviewing your Review again, we agree that a reversal on our original action is warranted, and we will be reinstating your Review with its original content.
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    NAVARA: jo, PiHole to ma v default filtrech taky. proto jsem si vsiml, ze mi najednou narostly blocked requesty
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Koukám, že to už mám v defaultních filtrech :)

NAVARA
    NAVARA --- ---
    From analytics to feedback to code, Amplitude brings AI into every step of building self-improving products.

Takže nejspíše nějaký AI slop / scanning
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    ad nedavno diskutovany Nova Launcher
    vcera jsem restartoval telefon, co mam non-stop pripojeny k pocitaci
    a najednou zacala Nova kazdou minutu volat na nejaky pofiderni tracking API server? wtf

Tracker profile for Amplitude - εxodus
    https://reports.exodus-privacy.eu.org/en/trackers/125/

FORELLI
    FORELLI --- ---
    PUSCHPULL: taky bych počkal, na 11 není nic moc, co by stálo za upgrade.
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    https://www.alza.cz/google-pixel-11-pro/18923876.htm#f&cud=0&pg=1&prod=&par13175=13175-239737091&sc=267
    256GB by mi stačilo
    ...
    Jenže můj Pixel 6 Pro stále funguje a dostal i poslední verzi Android ...
    Pořád zvažuji počkat až na Pixel 12 Pro
    :-)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NECROMAN: nic lepšího imho neseženeš
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    NECROMAN: předobjednávky na Alze s bonusem například Pixel 11 Pro 256 GB za 21.500,-Kč
    To jde ne?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Kdybyste narazili na nějaký dobrý deal Google Pixel 11 a Pixel Watch 5, tak dejte vědět. 38 tisíc je tedy dost i na ajťácké peníze.
    Zatím koukám, že Alza a MP má cashback, kdy pokud prodáte starý telefon, tak dostanete výkupní cenu starého + slevu 7500 Kč navrch.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Kde jsou ty časy, kdy Pixel 7 Pro stál 899 EUR (cca 23 tisíc Kč) a v ceně dočasně byly i Pixel Watch zdarma
    https://store.google.com/config/pixel_11_pro

OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Já teda na ochrannou fólii nebo sklo nedám dopustit. Můžu mít na telefonu Gorilu 9000, a stejně bude displej za půl roku nošení v kapse plnej mikroškrábanců, a po roce je to tak na výměnu, protože to už je vidět i na probuzeným telefonu. A prodejní cena jde pak raketově dolů.

Jestli to zabrání rozsekání displeje při pádu neposoudím, nejspíš jen do určitý míry, ale už mi jednou spadnul telefon tak kreativně, že displej kaput z blbýho čtvrt metru. Mít na něm fólii, jsem si skoro jistá, že by vydržel, protože ta rána nebyla velká.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    LEF: to samozrejme, ale taky je dobry si rict, ze pravdepodobnost toho, ze tam mas folii a posere se ti, je statisticky nizsi nez kdyz tam tu folii nemas. Rikat, ze folie jsou k nicemu, well, to si akorat koledujes o pruser, ale samozrejme delej jak myslis, je mi to fuk, tvoje vec :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam