LONESTAR: jak vypadá Čunkova "nabídka dostupného sociálního bydlení mimo komunitu." jsme už viděli. Nevěřím mu.
a z jiného článku:
Podle Čunka právě rodinné sítě přispívají k pádu do chudoby. Člověka totiž zachytí a poskytnou mu zázemí. Nemusí pak prý plánovat a starat se o přežití sám, nemůže se z nich ale kvůli chudobě ani vymanit. Jejich rozbití by situaci zlepšilo, míní lidovecký šéf.
Rozbití rodinných sítí? A tomu fandíš?Já mám z toho trochu divnej pocit.
Co se týče listiny základních práv a svobod, nejsem si vědom toho, že by cokoliv na romské kultuře s ní bylo v rozporu. To co uvádíš jsou dost účelové formulace. Třeba to s tím kastovním rodovým systémem bych rád abys mi ty nebo Čunek vysvětlil.) Jaká kasta vládne které? jména! :)
a taky je hloupost že romové děti vychovávaj k závislosti na rodině. to je dost pokřivený vidění situace.
jinak ta Lenka Kučerová je trochu zmatená se mi zdá. třeba tahle věta je fakt zvláštní:
Listina jasně odráží idealizovaný „bílý“, chcete-li majoritní představu o civilizovaném a tedy správném světě.
zaprvý je gramaticky špatně, za druhý "o správném světě??"
No, mrzí mě že jsem pohaněl tvého oblíbeného politika a tak musíš nadávky, který se tě vlastně netýkaly směrovat na mě. Já bych kritizoval každýho kdo by se vyjádřil jako nácek. Klidně i toho kokota Bursíka:))