TSOH: nemam GPS a navic v tomhle pripade by mi kazila i tu mrazivou chut neznámeho a dosud neobjeveneho..
ad lidi - jo, ale to si byl na okruhu, kde je lidi milion - stejne jako v CS Svycarsku v okoli turisticky exponovanych lokalit (Pravcicka brana, soutesky, vyhlidky apod)
Tahle fotka je z nitra skal, kam neleze defacto nikdo - turisti vubec, horolezci prakticky taky ne (pac tam nejsou povoleny lezecky tereny), a ani drevari, takze je to tam fakt prales - hluboke, nekolik desitek metru hluboke rokle, v nich stromy prepadany pres sebe, skalni bystriny...
Parkrat se mi stalo, ze cesticka vyslapana zveri z nenadani skoncila okrajem skalniho utesu a cestu dal sem musel volit opravdu velmi opatrne..
(Kdyz sem to vypravel tatovi, rikal, ze sem asi blazen, ze do tehle mist je lepsi lezt dycky ve dvou a s lanem.. :)
Jako clovek by nikdy nerekl, ze muze ve stredni Evrope narazit na mista (krome hor samozrejme), kam se "normalni" lidi prakticky nedostanou a kde jsou minimalne jednou nohou na ceste na onen svet..
(vim, dramatizace ja rad :)