• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LYRELThe first Prague Zombie Walk
    SILVER
    SILVER --- ---
    The Soul That Pines For Eternity Shall Outspan Dead. You Dwelers Of Twillight Void Come Prague!!!!
    LYREL
    LYREL --- ---
    Tak, datum bylo vypuštěno do světa, je to sobota.
    LYREL
    LYREL --- ---
    jo, krev byla oranžová, protože nebylo dost červeného barviva , ale ve výsledku se ve vodě uvaří opravdu hodně solamilu (či jiného kuchyňského krobu) až vznikne čirý gel, zamíchá se do toho takových 4-5 (podle množství gelu) červeného potravinářského barviva apřidá opravdu malilinko modrého na dotmavení. Dojeli jsme na to, že jsme měli jenom zelené, v obchodě modré neměli, takže mi to krev pomalu barvilo víc do hneda, tak jsem přestala přidávat....ale krev pak hezky zasychá, děla žmolky a drží a nestíká.
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    hele umělá krev a vůbec tyhle věci se těď hodně řešily na hofále, můžu sem zkusit přelinkovat nějaké odkazy když s tím bude zappo souhlasit...

jiank dnešní přednáška super :-)
    a taky jsem si na vlastní kůži vyzkoušel, jaky rychle a snadno se dá na zombíka nalíčit... aorát ta kreb byla moc oranžová, musíš na tom zapracovat Lyrel :-)
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    LYREL: Z ceho ji delas?
    LYREL
    LYREL --- ---
    tak jsem právě na skon uvařila opravdu velký hrnec umělé krve a fuj, doufám, že to dlouho nebudu muset dělat znovu:-D
    EZECHIEL_CZS
    EZECHIEL_CZS --- ---
    SHEALA: Jj, zítra na Skonu ;) Budu online zase až v pondělí, anebo pokud budete chtít, tak mne najdete tam ...bližší info je na CzS. :)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ta prednaska je uz neska nebo nekdy brzo, co ? :-)
    EZECHIEL_CZS
    EZECHIEL_CZS --- ---
    SHEALA: Jj tohle video mám k řpednášce na Skon, přije mi to jako dobrej a clekem jednoduchej nápad na spáchání ;)

GOBERS: Tak pardon, v anatomickejch podrobnostech nejsem kovanej, to si klidně nechám poradit :D
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    EZECHIEL_CZS: Jo, tak to muze byt taky fajn... :-D Tak to treba na tluste strevo (huraaa do anatomickych podrobnosti...;-D)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    EZECHIEL_CZS: barva je prave jedno, zakreje se makeupem, pozijete na sebe bily latx, preplacnete toaletakem, az to zachne roztrhnete ... mate po vybarveni prima trzny rany :-)
    http://www.youtube.com/watch?v=7dW0A4rnnYk
    EZECHIEL_CZS
    EZECHIEL_CZS --- ---
    GOBERS: Já jsem viděl, že vnitřnosti dělatj tak, že vezmou punčocháče, naplněj je takovejma těma ubrouskama, zalejou červenym želé a nechaj přes noc uležet...výsledek je celkem přesvědčivej :D

LUCKAK: Tyblááho! To je zdroj

SHEALA: Jj s latexem je problém, našel jsem ho v ptákovinách asi za 150 ,- Kč , ale nevim, kolik toho je...a ad barva, myslim, že je to jedno, že se to stejně zakreje makeupem...
    LYREL
    LYREL --- ---
    Bagr říkal, že není problém doma vulkanizovat a kolorovat, Nyemi z toho už taky masku dělala, ale zombie vředy se dají koupit hotové a je to asi levnější a míň pracné...

(aneb jak pravila Atlanta: Za rok jich prodáme tak dvacet, na zombiewolku přivezeme velkou bednu a do půl hodiny nemáme co prodávat-a cena je jeden dolar:-))
    DRRAK
    DRRAK --- ---
    PETRIUS: vlastně je to revultex, má to trochu jiné vlastnosti a jinak se s tím pracuje, ale ještě ho mám opravdu dost :o)
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    LUCKAK: Cervena a cerna...:-D
    LUCKAK
    LUCKAK --- ---
    Problém asi není tekutý latex jako takový, na ten si prodejní místa vygooglíte (můžete třikrát hádat, o jaké obchody jde), spíš mám pocit, že ho v nich nebudou mít v dostatečném počtu barev;))
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    PETRIUS: Co takova vec stoji??
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    tekutý latex v čechách dost těžko ale kamarád fantazák si toho koupil asi dvacet litrů (menší balení se nedělají) a nějaké zásobičky byl ochten odprodávat...
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    zajimalo by me da se v cesku sehnat tekuty latex, da se z toho delat prima zobie veci
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    LUCKAK: Joooooo!! To je presne ono!!

YBUKO: To ne, ale aby se mohla cvicit prvni pomoc co nejrealneji, tak potrebujes mit namaskovane figuranty tak, aby to opravdu vypadalo, ze maji tepenne krvaceni, amputovanou nohu, vredy... atd...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam