• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LYRELThe first Prague Zombie Walk
    DARKANATOLE
    DARKANATOLE --- ---
    A co to vubec presunout o dva tydny pozdeji, az budu mit po maturitach?.. =D
    SIEGR
    SIEGR --- ---
    hh hlavne si predstavte jak by zombie vypadali po desti....kor ti co budou krvacet Tangem:D
    HARALD
    HARALD --- ---
    LYREL: Lít jako z konve by určitě vadilo. Už jen kvůli tomu,že bude najednou mnohem méně diváků.
    LALINA
    LALINA --- ---
    to jsme taky rikali, ze bychom meli premluvit Ezechiela, aby to udelali ke konci kvetna..statisticky nejlepsi pocasi... polovina..to jsou zmrzlíci a tak...
    LYREL
    LYREL --- ---
    ještě taková věc: Datum je stanoveno na 17.5.2008 a dotaz je v podstatě názorový průzkum a zní: co když nevyjde počasí a bude lít jak z konve:

1. udělat za každého počasí
    2. vyhradit valku dna výkendy a kdyby 17. lilo, udělat to příští týden a 17. třeba zapařit v nějakém klubu
    NATHAELEN
    NATHAELEN --- ---
    LYREL: přesně proto hodlám vždy používat tu škrobovou variantu. myslím, že tang nebo med, vzhledem ke hmyzu to vyjde nastejno :o)
    LYREL
    LYREL --- ---
    PETRIUS: jojo, akorát včelky by tě pak nejradši snědly :)
    ZUZAK
    ZUZAK --- ---
    tywe se vás tady začínám bát :D
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    med, melase, barvivo - dělá strupy apod...
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    no takto sem ji varila taky,nekolikrat a moc se mi nepovedla;-)) a po X pokusech sem zjistila,ze Tang je nejlepsi -pomer cena vykon a efektivita. Protoze se da min vody,nez do napoje,tak je to tahnouci a po tele to steka prirozene,resp. to drzi. Proste vysledna konzistence je vzhledove -barvou i chovanim -hodne podobna krvi.
    TOMI
    TOMI --- ---
    LYREL: jj, ja varim stejne.... doporučuji...
    LYREL
    LYREL --- ---
    já ji vařila ze solamilu a barviv, je to bez chuti, sladkého zápachu a je to gelovité, takže to zůstane na těle a nezteče
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    dobry den...mozky ven ! :o))
    EZECHIEL_CZS
    EZECHIEL_CZS --- ---
    MOUNTBATTEN: Dobrýýý ....:)
    LALINA
    LALINA --- ---
    ja si nakonec asi jednoduse zaridim vlastni a bude po alchymii :-)
    u nekterejch veci nemam ráda náhražky:.-))
    LALINA
    LALINA --- ---
    ta barva vypada hodne dobre...
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    no mne nejefektivnejsi a nejsnadneji proveditelny vyslo udelat krev z vitacitu Tang,cernorybizovy. Smichat pomer tak,aby byla ta tekutina tahnouci se. Barva je pak dost tmava,na fotkach cervena. Viz treba zde: http://mountbatten.mysteria.cz/trailer5.jpg
    Jen ta chut je...desne sladka a kysela:-)
    LYREL
    LYREL --- ---
    jojo, uvařit krev je pohoda:-) jenom se tam místo modrý nesmí dát zelená:-D to nedopadlo dobře
    LALINA
    LALINA --- ---
    KLATIC: :-)))))

naopak:-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    no, jak jsem tedka cetla ty roztomilý návody na krev, asi neodolam a nejakou si uvařím .-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam