• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LYRELThe first Prague Zombie Walk
    MEFISTO666
    MEFISTO666 --- ---
    LYREL
    LYREL --- ---
    EZECHIEL_CZS: Je vidět, jak málo potkáváš Pezeho , on íííká mnokem častěji:)
    EZECHIEL_CZS
    EZECHIEL_CZS --- ---
    LYREL: ale přestoto používáš hlavně Ty... :D

ISIS: Fakt? :) Mno tak to je paráda, super, a tak dále, děkujeme :)!
    ISIS
    ISIS --- ---
    ad dnesni desir akce: dorazilo neuveritelnych temer 30 ucastniku! :) podarilo se mi sebrat 19 mejlovych adres, ktere zaradim do mailinglistu a budu je o Zombie walk prubezne informovat. kolem 10 lidi uz se k akci vyjadrilo pozitivne :). myslim, ze s nasi podporou tedy muzete pocitat.
    LYREL
    LYREL --- ---
    EZECHIEL_CZS: to je Roman Dirge skrze ústa Lenory:-)
    EZECHIEL_CZS
    EZECHIEL_CZS --- ---
    ISIS: Jej, rád bych, ale jedu pryč za chvíli :( Ale jsem rád, ejslti aspoň Zombeatles pobavili...braaaaaaaaaaaains :D

LYREL: Hehe, mno já v tom "íííí" slyším Tebe :D
    LYREL
    LYREL --- ---
    EZECHIEL_CZS: iiiiiiiiiiii (jak by řekla klasička)
    ISIS
    ISIS --- ---
    EZECHIEL_CZS: hej! to je vybornyyyy! :))
    ISIS
    ISIS --- ---
    EZECHIEL_CZS: tak jestli jsi v pze, prijd nas dnes podporit: [ DEti SIdlistni Recese | desir-cz.org ]
    (je to dost narychlo. teprve jdu vyrobit transparent, ale mam prislibenou ucast lidi. tak snad to vyjde)
    LYREL
    LYREL --- ---
    JEZINKA: Je to Zombi? Kvalitní Italské zombie béčko:D
    EZECHIEL_CZS
    EZECHIEL_CZS --- ---
    ISIS: Tak to by bylo super....byl bych moc rád, pokud by se Děsír zase dal nějak do kupy, a pokud by ho tahle akce zajímala :)

JEZINKA: Jo, ta je dobrá :) Já bych chtěl sehnat na afterparty tuhle kapelu :) http://www.youtube.com/watch?v=jP6nYs9Il7c
    JEZINKA
    JEZINKA --- ---
    tady jedna veselá píseň pro inspiraci (taky by měla zaznít na tý afterparty, to je skoro hymna:)
    http://www.youtube.com/watch?v=CVZ4I1flgSU
    ISIS
    ISIS --- ---
    EZECHIEL_CZS: ja jsem taky za desir. ted jsem obesilala byvale desiraky a vypada to, ze maji stale zajem se ucastnit zajimavych veci. jestli dopadne ta patecni a neprijdem tam jen ve trech, tak myslim, ze by to mohlo zase zacit fungovat.
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    LYREL:Ja naprikald jsem radioaktivni zombie....zemrel jsem na celkove ochromeni nervoveho systemu diky davce 2000 Sv takze na me nebude krve ani kapka.....nestihlo se totiz rozjet krevni a strevni stadium nemoci z ozareni :o)))
    EZECHIEL_CZS
    EZECHIEL_CZS --- ---
    NEVILL: Mno můžeme ho zkusit pozvat a uvidí se... :)

SHUNIIK: Aha....tak to je škoda...nicméně pokud máš čas, a nevadilo by Ti takovou sondu mezi ochotniky udělat, budeme samozřejmě jenom rádi...čim víc zombií, tím více zábavy ;)

YBUKO: Přímo záznam asi ne...podívám se, jeslti na nástěnce nechybí nějaký informace ještě...
    LYREL
    LYREL --- ---
    úchylnější mi přijde polít se hektolitrem umělé krve a vyrazit do centra:D
    LYREL
    LYREL --- ---
    SIEGR: v dnešní době je to už spíš moda. i když pořád ještě existují bdsm modely, které by na sebe slučná gothla nevzala:)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    SIEGR: a co teda ma bejt zalibenihodny, aby to nebyla uchylka? :-)
    SIEGR
    SIEGR --- ---
    LYREL: mno podle me zalibeni v techhle vecech je urcita uchylka ne?
    LYREL
    LYREL --- ---
    SIEGR: jak latex a fetish moda souvisí s úchylkou?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam