• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LYRELThe first Prague Zombie Walk
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    jen doufam, ze se tam neobjevi nekdo s brokovnici :)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    no pockat,vzdyt by to mohla byt svanda.Party za ucelem Kurz zombiechuze:-)))
    Uplne to vidim,heh,dobrej mejdan!
    LALINA
    LALINA --- ---
    smarja, za chvili budete potrebovat internetovej kurz na to, jak se dobře vys*at, lidi...je to možný?
    ja bych tyhlecty internety zakazala!
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Zombiechuze?podivejte se na to videjko,kde Fronema se uci chodit na balletboots:-))))))))
    SIEGR
    SIEGR --- ---
    jojo taky bych uvitala kurz zombiechuze..
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    LYREL: kdy?
    EZECHIEL_CZS
    EZECHIEL_CZS --- ---
    LYREL: tak to zní dobře...slyšel sjem i nějaký zvěsti, že chtěli pomoct s výzdobou, ale asi si poradili... ;)

MOUNTBATTEN: naopak, to je super plán a hlavně bych se rozhodně nevzdával té myšlenky zombie módní přehlídky....;)
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    MOUNTBATTEN: latex zombie :D
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Kdyz to tak ctu,tak budu strasne trapne a "neoriginalne" -a ve svetle tohoto tedy asi fakt originalne, v latexu!:-P
    LYREL
    LYREL --- ---
    EZECHIEL_CZS: a jéje, že by se mohl objevit Honza mě vůbec nenapadlo:-D ale Mirek říkal, že by přišel. Apropo se připomínají s festivalem otrlého diváka, který se blíží, organizaci zvládli, máme se stavit podívat na nějaký film:-)))
    SIEGR
    SIEGR --- ---
    EZECHIEL_CZS: :D no nevim...do kvetna casu dost co ja vim jak dlouho to tam vydrzim..hh ale uz sem vymyslela lepsi vyriantu zombie charakteru a docela nechut:D uz se na to tesim:D
    EZECHIEL_CZS
    EZECHIEL_CZS --- ---
    GOTHICKRYSA: Tak to zní tajuplně :D

SIEGR: Eh...sakra...tak co si udělat stejnej kroj? ;) Nebo výpověď?:D
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    ja uz mam taky charakter co mi vymyslela krysa :) super na tom je, ze se obliknu jako normalne a jen naplacam nejakej makeup, pac obcas chodim v rozedranejch vecech .)
    SIEGR
    SIEGR --- ---
    EZECHIEL_CZS: jooj tak za McDonald zombie bych mohla pac uniformu mam jenze mame ve smlouve ze ji nesmime pouzivat jinde natoz ji nejak rozstrihat..skodaa skoda:D
    ARCHNATONA
    ARCHNATONA --- ---
    mna napadala zombik jeptiska. Ide tak niekto?
    GOTHICKRYSA
    GOTHICKRYSA --- ---
    EZECHIEL_CZS: dobrý, to moje mezitím není!:D
    EZECHIEL_CZS
    EZECHIEL_CZS --- ---
    Mě by zajímalo, ejslti půjde za zdravotní sestřičku i Honza Krumphanzl, jak sliboval...:D

Ale biker je celem dobrej nápad....ten ráfek by asi neměl bejt problém

ale charakterů je mraky...jen tak namátkou mne napadá: Manažer (oblek), policajt, číšník, fotbalista a jiné dresy, kněz, rocková hvězda, školáček/školačka, důchodce, řidič MHD (a jiné uniformy), prostitutka/gigolo, gangster, prodavač z McDonalds (nebo jiné restaurační uniformičky), úchyl (v podstatě stačí jen dlouhej kabát :D ), modelka/model (případně najěký takový ty televizní R&B kočičky/hip hop drsňáci), zamědělec (holinky, apod, vidle nechat doma!), řezník, malíř pokojů (klidně i uměleckej), instalatér, zedník (montérky), messenger, a tak dále, a tak dále, ulice skýtají mraky inspirace, stačí se porozhlédnout...;)
    SIEGR
    SIEGR --- ---
    MURHAAYA: taky fakt..treba ho do kvetna rozsviham..
    GOTHICKRYSA: no nevim no..nemam zas tolik prebytecnyho casu abych chodila po skladkach a hledala stary rafky
    GOTHICKRYSA
    GOTHICKRYSA --- ---
    SIEGR: si zajdi na skládku ne:D
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    SIEGR: no uvidis co budes mit v kvetnu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam