• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LYRELThe first Prague Zombie Walk
    DRUI
    DRUI --- ---
    DRUI: ... A jeste pokud mozno nejaky stetec!!!
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    K te umele krvi (tusim,ze u sem to tu psala) - mne se osvedcil cernorybizovy vitacit Tang, rozmichat jemne s vodou. Aby to nbylo na piti,ale byla z toho kase (dobry vyzkouset si doma,ten pomer. Bych rekla decku vody a v ni rozpustit obsah sacku.Mozna zacit spis s puldeckou a pripadne naredit)
    DRUI
    DRUI --- ---
    HARALD: Opet drogerie? :) Staci se zeptat slecen/pani u pokladny a urcite te nasmeruje.
    Co je rozhodne treba:
    - Tuzka na oci (staci jedna pro vic lidi) - drogerie
    - tekuty pudr (viz instruktazni video) - lekarny
    - ocni stiny ruznych barev - drogerie
    - umela krev/cervene potravinarske barvivo - drogerie/ptakoviny/bude trocha k dispozici na liceni
    - kalisek nebo nejakou nadobku na latex/krev (staci ustrihnout pet lahev)
    - toaletni papir

LYREL: Tak - budem predvadet liceni, rozlevat krev a latex, ale nikoho primo licit - to by se fakt nestihalo. Rozdelte se do dvojic a patlejte se navzajem :)
    HARALD
    HARALD --- ---
    DRUI: Poraď mi - jakožto zásadně se nelíčící osobě - kde seženu černé stíny...
    LYREL
    LYREL --- ---
    MOUNTBATTEN: já nikoho líčit nebudu, až na své dva kamarády, na to nemáme čas, lidi se musí nějak nalíčit ve dvojicích, ta hodinka je hrozně málo, můžu tak leda lidem s něčím poradit...a stejně tak platí že nedotujeme šminky;-) kde bysme na to vzali? máme akorát ten latex. a trochu krve, šetři si, nebo to někomu dej
    MAFIK
    MAFIK --- ---
    jinak ohledne te rady at se necham nalicit az na miste..to je sice faj nale takovych jako hja tam bude mraky takze to nechci jeste zhorsovat a radeji bych se dohodl s nekym predem .. ale tak my uz to s mikzem teda nejakzvladnem..my se ani moc maskovat nemusime..
    DRUI
    DRUI --- ---
    MEFISTOFELLE: Lekarny jsou opravdu na kazdem rohu, drogerie take, celkove vyjde levne liceni do 100 kc - takze "nemam cas" nebo "nemam penize" je opravdu vymluva, da se to sehnat za pulhodky pred licenim
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ANIQUE a jini: IMO toho latexu (at uz ten ze sexshopu,ci -pro ozkouseni- z krale zeleznic) je dost pro jednoho,tak by mozna stalo za to se tady domluvit,jeden to koupi a ostatni mu pak daj nejakou pomernou cast?

Jinak LYREL kdybys chtela,mam doma mejkapovou krabicku ruznobarevnych stinu (asi deset ruznych "kolecek" barev),uz sem to parkrat pouzila pro filmove liceni mondrin atp. Jinak to nepouzivam.A neb ma ucast neni 100%ne jista,esli bys to chtela, do eraru,muzem se nejak nekde sejit a predat si to.
    LYREL
    LYREL --- ---
    bohužel mi tohle píšou skoro všichni a já jsem sice dobrá duše ale mám extrémně omezené finanční zdroje a nemůžu si dovolit nikomu platit šminky. Zkuste se cestou stavit v lékárně a koupit si aspoň tekutý zásyp, stojí to třicet korun:-)

sorry
    MEFISTOFELLE
    MEFISTOFELLE --- ---
    Zajímalo by mě: Já jaksi nestačím do soboty nic sehnat... Lyrel, bude stačit, když na ten líčící workchop přinesu jenom nějaké tmavé stíny co mám doma? Já fakt nic v poslední době nestíhám, je to tragické:((
    LYREL
    LYREL --- ---
    lepidlo Herkules je možná pro tvář snesitelnější...vlastnosti má stejné jako latex:-)
    ARCHNATONA
    ARCHNATONA --- ---
    Hm, no ved...

a ja som si hovorila, ze "preboha ved oni si to chcu ist kydat na tvar..." :D
    Ale tak proti gustu...
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    Proboha, nedá se ten latex sehnat levnějc? To už jsem taky přišla na to, že ten tekutej latex - nátěr, je něco jinýho, díkybohu jsem na to přišla dřív než jsem to koupila:)
    LYREL
    LYREL --- ---
    sraz je 13:30 na staromáku, odchod do knihovny je společný, kdo chce
    BOTUL
    BOTUL --- ---
    a kde a v jaké knihovně to má být?
    DRUI
    DRUI --- ---
    BOTUL: Jeste by se k tomu mela vyjadrit Lyrel, ja jsem jen podrztaska - ale v te knihovne by mel probehnout neco jako licici workshop - a je treba si na to prinest propriety (tekuty zasyp, licidla, stetecky, stiny, toaletak a podobne). K dispozici bude k odliti prave zminovany reklamni latex a trocha krve...
    BOTUL
    BOTUL --- ---
    drui: to bude nějaký sraz před ZW, kde budete mít dostatek materiálu a budete líčit? to by bylo parádní, protože já taky nic nestihám sehnat
    DRUI
    DRUI --- ---
    HARALD: nemusis se bat, s lyrel te nalicime pred zombiewalkem, latex mame, umela krev bude... :)
    HARALD
    HARALD --- ---
    MOUNTBATTEN: OK, zkusím je dneska přepadnout v Bartolomějský
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    HARALD: zkus toto [ MOUNTBATTEN @ The first Prague Zombie Walk ]
    Podle popisu by to mel byt ten prirodni latex (ano,pracovala sem s nim a ano,smrdi po cpavku:-) )
    Nebo zkus obejit sexshopy a ptej se po liquid latexu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam