• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LYRELThe first Prague Zombie Walk
    LYREL
    LYREL --- ---
    TAZZYYYK: úplně v poho není ale lepším než drátem do oka
    TAZZYYYK
    TAZZYYYK --- ---
    MOUNTBATTEN: no z toho, co jsem rychle prolit, tak jsem nak prave vycet ten harkules, ale pac tu litam jak hadr na smetaku, tak nestiham to procist cely ..... iiiih .... je teda herkul w poho nebo ne?? ;)
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    MOUNTBATTEN: diky moc, ja to tam nejak nemohla najit. sem trochu zabrzdena:)...uz se na vas tesim, zombiiici..........
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    TETA_JELENA: ze stranky zombiewalku:
    trasa: Staroměstské náměstí, Železná, Rytířská, Na Můstku, Václavské náměstí (zde hromadné foto pod koněm), Vinohradská, kde průvod před klubem Bordó cca kolem 18:00 skončí. V Bordó se bude konat afterparty
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    A co si precist tu diskusi tady? Predtim,nez napsat dotaz,tak cist:-D
    Dyk se to tu ted resilo!!!
    TAZZYYYK
    TAZZYYYK --- ---
    Cavec, hele, nevite, kde by s v praze dal koupit ten tekutej latex, nestiham to vodnikad vobjednat, prip. testoval jste nekdo, co provede ten herkules??:)
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    ahoj, chci se na pruvod jit jen na chvili podivat, jelikoz mam v sobotu praci, ale rada bych to videla. kde bude nejlepsi vas shlidnout?
    chapu dobre, ze zacatek je 17:00 staromak a jak je pak trasa?
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    ARAZIEL:
    CHROM: Já mám vlasy pod lopatky a řikala jsem si, že by bylo fér si na hlavě sem tam flek vyholit dohladka a naaranžovat tam jizvy.... Hm, táta by mě vyhodil z baráku:)
    ARAZIEL
    ARAZIEL --- ---
    CHROM: heh, taky jsem se kvůli zombiewalku ostříhal a shodil bradku kvůli líčení. :D
    CHROM
    CHROM --- ---
    DRUI: Zrovna kdyz jsem si oholil hlavu?! Grrrmh... brains!
    DRUI
    DRUI --- ---
    A nebo pro zbytkove, co se nedostanou na party, je tu za rohem dalsi akce, na ktere taky bude par zombieku.. :D

ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    Reklama (doufam, že mě neukamenujete): Kapela Vlastní Tvorba 1984 (Má i klub na Nyxu) hrající z větší části horor-folk-progrunge se nejdřív zůčastní Zombiewalku a pak si, stále coby zombie, půjde zahrát do klubu Akord (nám. Republiky).
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    ad KREW: my varime krev zitra. voda, barvivo a karamel:) budem k nakousnuti.
    romero to delal tusim tak, ze smichal barvivo s jarem(nebo nejaky prostredkem na myti nadobi)
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    bleeer. vite nekdo kolik pride zhruba lidi?
    LYREL
    LYREL --- ---
    ano:-) Asi bez tleskače...a pochybuju, že se tam všichni vejdeme
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Ja mam par dotazku jeste:-)))
    Co ta afterparty? Ta bude v Bordo? Od kolika? Co skonci pruvod pred Bordo bude mozno uz lizt dovnitr? A bude tam vstupny? a jaky bude program?
    (a prijde i Jan Tleskac?)
    LYREL
    LYREL --- ---
    DRUI: vždyť jo, jeden zombík zabere 20-30 minut, na to nemám energii ani časoprostorovou kapsu:-)
    LYREL
    LYREL --- ---
    HARALD: v bankrotu nebo vše za 39:-)))))
    DRUI
    DRUI --- ---
    DRUI: ... A jeste pokud mozno nejaky stetec!!!
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    K te umele krvi (tusim,ze u sem to tu psala) - mne se osvedcil cernorybizovy vitacit Tang, rozmichat jemne s vodou. Aby to nbylo na piti,ale byla z toho kase (dobry vyzkouset si doma,ten pomer. Bych rekla decku vody a v ni rozpustit obsah sacku.Mozna zacit spis s puldeckou a pripadne naredit)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam