• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LYRELThe first Prague Zombie Walk
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    MIKZ: to sis nechal poslat celej barel ne?
    MIKZ
    MIKZ --- ---
    tak mam ve schrance listecek ze na poste ceka zasilka, pry nedorucili kvuli velikosti :)
    DRRAK
    DRRAK --- ---
    v poho, já si latex obědnal jinde, ti mi ho poslali po PPL, kteří samozřejmě jezdí když jsou lidi v práci a když mi přišel mail, že se mám s PPL domluvit na předání, zavolal jsem jim a slečna mi oznámila, že už to poslali zpátky, a na to proč to poslali zpátky ve steejný den, kdy mi dali vědět ať se s nima domluvím, nějak neměla odpověď :P
    MIKZ
    MIKZ --- ---
    ten latex muzu akorat tak vylit do kanalu kdyz dorazi v pondeli :/

nebo si treba odleju dildo abych z toho neco mel :)
    HARALD
    HARALD --- ---
    SIEGR: Zbozi meli dostat nejspis dneska. Ocekavej dodavku v pondeli nebo v utery.
    DOGGY
    DOGGY --- ---
    SIEGR: vypni si filtr vulgarit
    SIEGR
    SIEGR --- ---
    ten e.shop s latexem me pekne s*** uz 14dni slibujou latex a ho*** nic neprislo
    LYREL
    LYREL --- ---
    MOUNTBATTEN: ano, ale tiše, kdo netrefí, je sraz 13:30 na staromáku
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Ja zas budu za trapku,protoze mam zase dotazy:-))))
    Do te mestske knihovny na to liceni se muze prijit kazdej v kolik chce,respektive kdykoliv mezi 14-15hodinou?
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    TAZZYYYK: koukám, že už z tebe musí odpadávat kousky na klávesnici jak příšerně píšeš - latex nepotřebuješ...
    TAZZYYYK
    TAZZYYYK --- ---
    DRUI: supr supr ,,,..:) stawnu se s kaliskem, tedyz, prip. krew budu taktez mixhowat... tak kdyby nekdo pak chtel ....:)
    LYREL: .....hehehe, dik, pro jistotu ho koupim ..:)
    DRUI
    DRUI --- ---
    TAZZYYYK: Kkdo chce latex a nemuze ho sehnat, bude TROCHA k dispozici pri hromadnem licicim workshopu. Prineste si kalisek... Take moznost odliti trochy krve.
    tim by snad meli ustat veskere opakujici se otazky na latex...
    LYREL
    LYREL --- ---
    TAZZYYYK: úplně v poho není ale lepším než drátem do oka
    TAZZYYYK
    TAZZYYYK --- ---
    MOUNTBATTEN: no z toho, co jsem rychle prolit, tak jsem nak prave vycet ten harkules, ale pac tu litam jak hadr na smetaku, tak nestiham to procist cely ..... iiiih .... je teda herkul w poho nebo ne?? ;)
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    MOUNTBATTEN: diky moc, ja to tam nejak nemohla najit. sem trochu zabrzdena:)...uz se na vas tesim, zombiiici..........
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    TETA_JELENA: ze stranky zombiewalku:
    trasa: Staroměstské náměstí, Železná, Rytířská, Na Můstku, Václavské náměstí (zde hromadné foto pod koněm), Vinohradská, kde průvod před klubem Bordó cca kolem 18:00 skončí. V Bordó se bude konat afterparty
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    A co si precist tu diskusi tady? Predtim,nez napsat dotaz,tak cist:-D
    Dyk se to tu ted resilo!!!
    TAZZYYYK
    TAZZYYYK --- ---
    Cavec, hele, nevite, kde by s v praze dal koupit ten tekutej latex, nestiham to vodnikad vobjednat, prip. testoval jste nekdo, co provede ten herkules??:)
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    ahoj, chci se na pruvod jit jen na chvili podivat, jelikoz mam v sobotu praci, ale rada bych to videla. kde bude nejlepsi vas shlidnout?
    chapu dobre, ze zacatek je 17:00 staromak a jak je pak trasa?
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    ARAZIEL:
    CHROM: Já mám vlasy pod lopatky a řikala jsem si, že by bylo fér si na hlavě sem tam flek vyholit dohladka a naaranžovat tam jizvy.... Hm, táta by mě vyhodil z baráku:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam