• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LYRELThe first Prague Zombie Walk
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    MOUNTBATTEN: aha, tak to zase chapu.
    jinak sem se dlouho takhle nezasmala........
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MOUNTBATTEN: co jsem si všiml, tak je sundali dvakrát, potřetí už je pokutovali - tzn. udělali imo všecho pro to, aby ukázali dobrou vůli
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    KID_MCHUTT: jo aha, tak to jo.

TETA_JELENA: ja, pokud vim, tak legitimovali zombiky, co lezli na Husa. Na tu se lezt nesmi a policajtito tam NEKOLIKRAT zopakovali. A holt kdyz par zombiku prislo i o mozek, tak holt se musi "pritvrdit".

A jinak teda ja zadny incident nevidela a z chovani dozorumi prislo,ze se chovali plne oukej

TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    KID_MCHUTT: ja slysela od mamci, ktera se na vas byla podivat na staromaku, ze vas tam legitimovali a trochu prudili......
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MOUNTBATTEN: policajti to popoháněli. Příště by to chtělo trošku jinou trasu (resp. konzultovat s nějakým policajtem, aby se šlo tam, kde to nemusí být volné pro sanity)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Musim ocenit vsecky,co si s tim dali praci ! Napaditost atp. Nelibili se mi lidi a-la STU, todle opravdu mi prislo mimo; ani sem nebyla odvarena z Krysy a jinych hezkych holek -podle mne zombie neni hezka kocka,ale plesnivec:-)) V tom mi asi prijdou lepsi chlapi,ze to neresej a zrasej se, holky sou narcistky a je jim proti vuli bejt "voskliva" (ac o to jde;-) )

Co mne ale mrzelo,ze fakt HODNE lidi se nesouralo,ale slo uplne normalne!!!:-(((( A ze tedy pruvod tak hnal -byla sem nekde v prvni tretine a kolem mne byl skoro nikdo. Ti za mnou se sourali,ale to prede mnou slo moc rychle. Mozna priste vic zastavovat a rikat :"SOUREJTE SE!" ?:-)
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    MOUNTBATTEN: hahaha:) kdyz ty fota probiram, tak nektery zombieci sou fakt nechutny:)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Tak todle sem ja, zombice s poradovym cislem 37. Sem ta *** v latexu (JAPAN), nevim tedy,co na tom bylo mimo. Byla sem stetka, kerou "vcera" zmlatil pasak,ze prinesla malo love a trochu to nevychytal a tak sem exla. Nastesti uz sem byla nakazena(holt stetky mivaj ruzny kuncafty):-))))

a potesilo mne,ze sice me naliceni nebylo na muj vkus povedene (chtelo by to vic casu), tak v nahodnych lidech to vyvolalo presne,co jsem chtela -tedy,ze sem ubita. Prodavacka z potravin,kam jsem si sla pro mineralku mi rikala: "brr,mne jde mraz po zadech,to vypada,ze vas nekdo hodne mucil" :-)))
    STU
    STU --- ---
    muhehe
    ZVEMI
    ZVEMI --- ---
    MURHAAYA: presne tahle mazoretka ;)
    JAPAN
    JAPAN --- ---
    ZVEMI: tak mažoretka je samozřejmě v pořádku :)
    ZVEMI
    ZVEMI --- ---
    JAPAN: ja sla za mazoretku a mimo mi to neprislo :) lidi muzou "umrit" pri mnoha prilezitostech ;) aspon je ten dav s ruznyma kostymama potom pestrejsi nez jen "obycejne" zombie.

HARALD: Jezis mi prisel fajn, silne verici by teoreticky mela poburovat uz samotna idea zombie. A jestli byl Zombiewalk vhodna ci nevhodna akce nikdo neresi ;) Jezis slavil uspech u zombiku i prihlizejicich, tak co. Spis obdivuju odvahu toho clovicka, pze mu muselo byt jasny, ze to bude kontroverzni.
    TAZZYYYK
    TAZZYYYK --- ---
    TYMUR: clowek si jednou po vecirku nepremaluje voci a hned ho ignorijes ....':DDDD
    TYMUR
    TYMUR --- ---
    TAZZYYYK: há, už jsem tě našel! To máš nějaký krátký a vypadáš nevyspale tak jsem tě nepoznal :o)

LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    ZAHLAVI!!!uz tam muze byt fotka z ceskeho zombiewalku;)
    TYMUR
    TYMUR --- ---
    TAZZYYYK: jé, tys tam byl taky? jsem si tě ani nevšiml...
    HARALD
    HARALD --- ---
    TAZZYYYK: nejsem. byli zklamáni. :-))
    TAZZYYYK
    TAZZYYYK --- ---
    HARALD: a ses spartan??:DDDD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam