• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LYRELThe first Prague Zombie Walk
    MAFIK
    MAFIK --- ---
    hlavne nas benga ruzne trhali,zastavovali,popohaneli a vsecko mozny..udelali asi 150 metrovou mezeru upsotred vaclavaku na mustku bo jela tramvaj ale ze 5 metru vedle nas behali nemci prez silnici uplne v pohode jim bylo jedno..
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    DRUI: já policajta na začátku průvodu slyšela říkat "zpomalte", tak nevim, asi už je to pak nebavilo...
    DRUI
    DRUI --- ---
    RUMEC: POMALEJi to neslo kvuli policii mam pocit
    STU
    STU --- ---
    RUMEC: budu to muset asi pohledat :) pamatuju si ze jsem se u toho vytecne bavil ;)
    RUMEC
    RUMEC --- ---
    Ad Ješíš: Pro mě to celé fungovalo jako velice dobrý apokalyptický vtip v tom smyslu, že Ježíš při svém druhém příchodu má vzkřísit všechny mrtvé a přivést je k poslednímu soudu. Takže to beru jako fór v rámci žánru spíš než jako off-žánr.
    Příští rok už ale prosím neopakovat...Bylo to hezké na prvním ročníku.
    Next time musíme být celkově stylovější - držet se usebe, POMALEJI se šourat, víc mručet, být v roli, nesmát se, nemluvit a omezit počet batohů - to na těch videjích vypadá hrozně blbě, jak má každej druhej svačinu v báglu...

Fajn by byl nějaký stylový začátek, kdy by si třeba všichni polehali na zem a ústřední neckromacer (SILVER?) by mocným zaklínadlem všechny oživil či tak něco...
    RUMEC
    RUMEC --- ---
    STU: Braindead je to, jak tam má nesmělý chlapec Lionel ve sklepě mámu zombie a spol a nakonec je musí všechny rozšmelcovat sekačkou na trávu a odlétávající kusy rozmixovat v mixéru
    SHADY
    SHADY --- ---
    ale panda uz je takze pristi rok muzu za panduzombie?:D
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    STU: jezis prece taky ne:)
    STU
    STU --- ---
    HARALD: tak to teda ne... mrakoplas neni mrtvej ;)
    GOTHICKRYSA
    GOTHICKRYSA --- ---
    HARALD: haha... jde o to rozlišovat jemné nuance mezi tím, co jo a co fakt ne... ty všechno bereš moc hrr...
    DARKANATOLE
    DARKANATOLE --- ---
    SILVER: nezapomen na Švejka, bez Švejka to bude houby akce.. =D
    HARALD
    HARALD --- ---
    GOTHICKRYSA: ty jsi mě okřikovala, když jsem tvrdil, že by se měl respektovat žánr zombie hororu

SILVER: tys byl za sobotního barona jako organizátor, nebo to byla čistě tvoje akce?
    SILVER
    SILVER --- ---
    HARALD: To už chybí je Lenin, Vandrovec a Bond, ne? Trochu klidni...
    SHADY
    SHADY --- ---
    I lol'd again.)
    GOTHICKRYSA
    GOTHICKRYSA --- ---
    HARALD: mno ale sám víš, že jsem to takhle nemyslela... jen si tady honíš ego bych řekla...
    HARALD
    HARALD --- ---
    STU: A Harryho Pottera, toho by to taky chtělo, hezky na nimbusu 2000 a Mrakoplaše, Barbara Conana a 3 mušketýři. Koho zajímá nějaký žánr.
    GOTHICKRYSA
    GOTHICKRYSA --- ---
    HARALD: jo, tak na to se taky těším:)
    STU
    STU --- ---

a na kralicky nezapominat ;)
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    HARALD: A jednorozec, nezapominat na jednorozce...
    STU
    STU --- ---
    HARALD: jasne.... jenom vic emogothu :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam