GOBERS: az tak podrobne nevim, ale mam ji zakodovanou z dob kdy jsem jeste bylo male cokoladove halo a nekdo mi kosticku soupnul do pusy, pak jsem dostala celou 400g tabulku a od te doby na ni nejak ne a ne zapomenout:))
delala jsem v jednu dobu kamaradovi co obchoduje v CR s cokoladami prekladatelku, objizdeli jsme tovarny v severni francii a belgii a to byla legrace! za celou dobu jsme se nesetkali s nekym kdo by nebyl vstricny jako cokolada sama, dosla jsem k zaveru ze lide co pracuji v cokoladovem prumyslu musi mit permanentne hladinu cukru tak vysokou ze jim na stres ani nezbyva cas:))
obzvlast jeden pan prinesl na ochutnani v belgii kilovy balik pralinek a zatimco ja povidala a prekladala takze na ochutnani nebyl cas, kamarad taky povidal a pan to kilo zatim za usmevneho prikyvovani a hazeni jedne pralinky do chrtanu za druhou sezral!:D