• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GOBERSČokoláda - Läderach, Toblerone, Lindt, Nestlé a spol.
    NEFRIT
    NEFRIT --- ---
    Suprově jste mne inspirovali s tou Frey. Udělala jsem si klasický pařížský krém a po zkouknutí jejich receptů jsem zkusila volnou variaci na koktejl, ani jsem netušila, že ta míchanice koňaku a likéru s čokoládou může být tak ňam.

Měli jste někdo belgické pralinky s pomerančovým likérem?
    ASJA
    ASJA --- ---
    tak ja sem se dneska pro zmenu zas rozmazlila lindtem - malinka 35g orange intense a k tomu minze intense a do zasoby klasicka 70%ni :)
    F0B1C
    F0B1C --- ---
    NANTHEI: mysleno jakoze Arko z Arka, dnes jsem kupoval pouze Laderach.
    F0B1C
    F0B1C --- ---
    gobersuv zdroj cerstve lamane Laderach je zrejme neprekonatelny... dnes jsem se odhodlal do palladia nakoupit par bezne prumyslove balenych tabulek a musim bohuzel konstatovat, ze kvalit te cerstve zdaleka nedosahuji. Chuti, vuni a dokonce ani vychytanosti surovin – napr. bozska liskooriskova v cerstvem podani obsahovala orechy obalene zlatavym karamelem, ale ta bezna je nema obalene v nicem atd...

takze celkem zklamani, highlight nakupu je aspon bila Laderach Curry, kokos & banan. Ted po konzumaci 40g si pripadam jako po velice vydatnem obede v lepsi indicky restauraci :)

priste otestuju tu jejich firemni Arko, podle kvality par pralinek co jsem si dal u kasy by to nemuselo byt marne :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Našla jsem tehle recept na koláč ze 3 čokolád.

Už aby měl někdo doma narozeniny, či tak něco, protože mám podezření, že to skutečně bude stát zato.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Nějaký ten recept na brownies tu.. a jinak vřele doporučuju švýcarskou čokoládu Frey (díky téhle značce a gůglovi jsem našel výše uvedený odkaz), kterou jsem si již podvakráte zakoupil v Intersparu. Ochutnal jsem zatím dvě (hrušky & karamel a citron & černý pepř) a obě hodnotím velmi pozitivně. ;) Najdete ji v šedé papírové krabičce s obrázkem toho kterého ochucovadla za sympatickou cenu 35,- Kč.
    Jo, a teď jsem na stránkách Frey našel recept na čokoládový pudink. :)
    JELENA
    JELENA --- ---
    F508: měla jsem tu 70% hořkou a také docela dobrá. :)
    CENTURIO
    CENTURIO --- ---
    Ahoj, dneska jsem otestovala super zmrzku: Modré z nebe v variante cokoladova s cokoladovou polevou s kouskama cokolady - vynikajici!! :-) Pak maji jeste vanilkovou s cokoladovou polevou s mandlema apak jeste jednu, ale to si uz nak nepamatuju :-(
    KEEP_SMILE
    KEEP_SMILE --- ---
    F508: tu jsem videla i v tescu...ale jeste nezkousela...:o)
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    ZUZKAOU: Ta je opravdu stylová...:-D :-D :-D
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Jedna stylová píseň...

01 Cokolada.rar (8086282 B)
    SUURJA
    SUURJA --- ---
    pro jistotu, samozrejme .)
    SUURJA
    SUURJA --- ---
    diky, no, projistotu vezmu kousicek, abstak je zlo

btw: od cervence degustace mozna
    SUURJA
    SUURJA --- ---
    heledte, už máme v Čechách tohle?

začínám jevit známky závislosti, tak abych se případně předzásobila .)
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    SASH: Ta s tou rukou vypadá jako dobrá čoko-zombie...:-D
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SASH: tý bláho. Ale jestli to je pořádná čokoláda a ne jen oslazený obarvený škrob, tak by to mohlo bejt i výborné na pleť.
    SASH
    SASH --- ---
    čokoládový zápasy?
    NECECH
    NECECH --- ---
    Pokud pojedete nekdo do Pobalti, zastavte se v Rize u "Emīla Gustava šokolāde", kde prodavaji rucne delane luxusni pralinky z cokolady (nejlepsi jsou s pistaciovym kremem) a horkou cokoladu, ktera je tak husta a obsahuje tolik kakaa, ze jen tak tak muzete vypit 0,1 l. Stoji to sileny prachy, ale lepsi jsem v zivote nejedl/nepil. (Daleko prevysuje jakykoli Lindt a podobne.) Na podzim pojedu do Svycarska a porovnam to s nejakymi mensimi znackami.
    F508
    F508 --- ---
    Tak jsem vyzkousel a celkem si pochutnal na

a je k dispozici i 70% horka a bila.
    K zakoupeni zde http://obchod.dia-potraviny.cz
    CENTURIO
    CENTURIO --- ---
    Minulej tejden jsem ochutnala dobrou cokoladku: je to Figaro, takze zadny high end, ale i tak.. mnam, mnam.. Je to Figaro s visnovou naplni :-) Jeste maji, myslim, merunkovou..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam