• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GOBERSČokoláda - Läderach, Toblerone, Lindt, Nestlé a spol.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    SELLIGAN: Snad jo...je to asi tak měsíc co jsem to kupoval, jak má Lindt vlastní obchůdek ve Fashion Outlet Aréně ve Štěrboholech. Zrovna tam měli akci že když si člověk koupil dvě tabulky čokolády tak dostal třetí zdarma (bral jsem osvědčenou chilli, pak wasabi a do třetice ještě s pomerančem, ale tu jsem zatím ještě nezkoušel).
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    NEVILL: je to dostupne v CR?
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    hodně mi teď chutnala Lindt s příchutí wasabi, ta kombinace chutí jde docela dobře dohromady... :O)
    SUNY
    SUNY --- ---
    SELLIGAN: nene žádné za 5 korun! :) a samozřejmě jsem se po nich zase vrhla, z 60 kč je mají za 35, tak jsem je tam nemohla nechat. Prvně jsem to chtěla pro přítele, který si stěžoval, že nedržím Velikonoce, ale zbyl mu jen jeden zajíc :)))
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    SUNY: AD figurky..uz jsem se lekla, ze mas namysli ty figurky po 5ti korunach :))
    mi to prijde obcas jak ve Trech veteránech, ale místo z písmenek a kulek lejou zajíčky, vajíčka a pak zase mikuláše
    SUNY
    SUNY --- ---
    GOBERS: těch bych se nesměla účastnit já, neboť by nikdo jiný nestihl degustovat :D a jinak super, odpoledne jedu na chodov, takže už mi je jasný, že skončím v prodejně lindt!!!
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    SUNY: vidis... Slane cokolady by byl dobry namad na tema pristi klubove degustace. :-)
    SUNY
    SUNY --- ---
    GOBERS: fakt? Já myslela, že tu s mořskou solí mají jen jednu? :) Tak evidentně nejsem takový znalec, ale upřímně já bych tam snědla všechno. Občas kupuji ty figurky po pěti - vždycky jsou tématicky třeba k Vánocům nebo teď Velikonocům a to je nejlepší čokoláda co znám :)
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    SUNY: Kterou myslíš? Oni těch slaných mají víc... ale jinak samozřejmě! Klasická hořká se solí je prima. I v tekutém stavu.
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    NYX: No problemo... můžu dovézt.
    NYX
    NYX --- ---
    btw: nevidel nekdo u nas prodavat tuhle? mel jsem z ni takovy mensi chutovy orgasmus pred par mesici a rad bych si to zopakoval...

SUNY
    SUNY --- ---
    nejlepší čokoláda je LINDT s mořskou solí...nikdy bych nevěřila, že to může být tak dobrý! :)

teď docela uvažuju o téhle výstavě :) http://www.kudyznudy.cz/Aktivity-a-akce/Akce/Sladky-zivot-s-cokoladou-(3).aspx
    KEEP_SMILE
    KEEP_SMILE --- ---
    NYX: hmm horkou cokoladu muzu...a navic s kokosem? Tak to doufam, ze na ni narazim co nejdriv :)
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    NYX: Ale ovšem. :) Existuje ještě varianta kokos v bílé čokoládě a ta má také něco do sebe (pokud samozřejmě někdo oblibuje bílou "čokoládu").
    NYX
    NYX --- ---
    dneska jsem videl nejakou novinku a neodolal jsem (v posledni dobe jinak jedu jen 90%)...a jako dobry, ale mizi moc rychle :) skoro bych mel pouzit spis minuly cas...

WATTEVILLE
    WATTEVILLE --- ---
    Epizóda 18: Káva a čokoláda | Nebíčko v papuľke
    http://www.nebickovpapulke.sk/epizoda/epizoda-18-kava-a-cokolada

Zajímavé, aneb jak na slovensku dělají višňové pralinky.
    NEFRIT
    NEFRIT --- ---
    SELLIGAN: Kdyby Američani žrali jenom čokoládu a už fakt nic jiného, tak by možná i zhubli :-)
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    Konzumace čokolády může pomoci udržet štíhlou postavu, zjistili vědci - Zpravodajství (Český rozhlas)
    http://www.rozhlas.cz/zpravy/clovek/_zprava/konzumace-cokolady-muze-pomoci-udrzet-stihlou-postavu-zjistili-vedci--1037814
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    STEPNI_VLK: jj, sem chodím pravidelne kdyz jdu do narodniho na divadlo...proto asi chodim tak casto na kulturu :)

STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Strhující čokoládový zážitek v Choco-Café U červené židle | life.ihned.cz - Jídlo
    http://life.ihned.cz/jidlo/c1-54885690-cokoladova-zidle
    Při popíjení horské čokolády v příjemném podniku Choco-Café v pražské Liliové ulici pocítíte extázi. Stejně jako zdejší čokoládě propadnete i atmosféře místa. Personál dělá svou práci s vášní a láskou. Bez nich by tak pozoruhodný podnik nemohl vzniknout.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam