• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUANTIVanoce, zimni slunovrat, svatky vanocniho casu i vsechny ostatni :)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    QUANTI: tahle nam pres diru v mezipatre leze do skrine ;) jinak hodna.straspytel.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRAMIN: to je fajn :) ja jsem z ni byla hrozne nervozni, porad zalezala do stoupacek, na skrin... nervy, porad zavirat, zkratka nevydrzela jsem to...

tahle je ale kraaaasna :)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    QUANTI: ja jsem porad knourala ze chci kocku a tahle je jak kus nabytku ;) proste zaleze do pelisku a nevime o ni
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRAMIN: juuu! pritel by bral taky, ale ja uz jednou kocicku zkousela a je mi jasny, ze v nasem byte bych to nezvladla...
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    dneska jsem dostala predcasne vanocni darek http://nailah.rajce.idnes.cz/klotylda/#album
    MORRIGHAN
    MORRIGHAN --- ---
    Ja jsem o vikendu prosmejdila vanocne vyzdobene ulice v Londyne, nakoupila jsem darky (hlavne pro sebe ;)) a jsem spokojena. Londynska vanocni vyzdoba se mi libi, sestava hlavne z obrovskeho mnozstvi povetsinou bilych svetylek a kupodivu jsem nenarazila ani na jednoho Santa Clause :)
    Adventni venec letos bohuzel nemam, nejspis by u nas doma spustil pozarni poplach...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    to vam zavidim :( ja mam misto vence ctyri svicky a pri vanocnim uklidu jsem propalila koberec :(
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    a já mám ozdobený perníčky, posvěcený adventní věnec, a uklizeno v bytě a hlavně v duši, myslím, že se na ty vánoce těším :-)
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    Já včera koupila dárek pro přítele.o) Sadu na fondue.o)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRAMIN: to je strasny, no :( ale s tim bohuzel nic nenadelame :(

jinak jsem byla na Miraku a je to tam NEMLICH to samy co loni, snad jen par stanku ma novy keramicky vecicky (pekny jsou takovy kulaty "ozdoby", vypada to jak turisticka znamka, s hezkejma kresbama) a v jednom maji moc hezky stojanky na frantisky; bohuzel jsem si minuly tyden objednala stojanek na frantisky od Avonu, ale aspon jsem ho koupila jako darek, fakt peknej

ale jinak to teda nestoji za moc :/
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    QUANTI: ja bohuzel nechapu vic veci.hlavne dealery co chytaji duchodce a daji jim neco podepsat a naslibuji jim hory doly
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: ty pujcky jsou priserny, nechapu jak to nekdo muze udelat :/
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    pokud si vsichni pomahate,tak je to dobre
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    já se letos na vánoce dost těším :-)
    po dlouhých dvaceti letech, kdy vánoce ohlašovaly blížící se pololetní písemky (v posledních osmi letech zápočtový týden a zkouškové) a slavení dost negativně ovlivňovalo množství skript a úkolů, které bylo nutno během těch několika krátkých dní zpracovat, letos konečně nic nemusím. Docela příjemná změna :-)

Samozřejmě krom povinných návštěv obou sad rodičů, tří babiček a dalšího příbuzenstva, které ale naštěstí nemusí být na Štědrý den - ten je "pro rodinu" a po svatbě už všichni respektují, že moje nejbližší rodina je můj manžel. Asi by se mi víc líbilo slavit s velkou rodinou, ale než řešit, jestli s tou mojí nebo s tou jeho, tak radši jen ve dvou.

ale ta komerce mi vadí. Už od začátku listopadu všude samej santa klaus, koledy a blyštivý ozdoby, a reklamy, jak ta či ona banka či lichvář půjčí na vánoční dárky (to kruci těm lidem nedochází, že to budou splácet ještě přespříští vánoce?), a vánoce jako svátky rodiny se v tom nějak ztrácí... a to už vůbec nemluvím o duchovním významu vánoc pro věřící.

Ale holt jaký si to člověk udělá, takový to má.
    LIBANEC
    LIBANEC --- ---

odjinud, ale hodi se sem :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MORRIGHAN: to prave neni o navsteve :) jak jsme vsichni "rodina", kazdy se o neco postara... skorotchyne to nenavidi, ale ja mam proste rada, kdyz v kazdy mistnosti, do ktery prijdu, nekdo je, kdyz je takovej frmol :) zrejme proto, ze bydlim jenom s pritelem a mam celkem malo spolecenskych kontaktu ;)
    MORRIGHAN
    MORRIGHAN --- ---
    QUANTI: A tebe vazne bavi mit o Vanocich v baraku plno lidi? Chapu, ze pro spoustu lidi je to jedna z nejdulezitejsich veci na Vanoce, tak by mne zajimalo proc. Ja pri predstave, ze budu mit doma na Stedry den navstevu, o kterou se budu muset cely den starat, dostavam osypky :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    no, holt budu muset bejt ta matka rodu jednou ja ;) kdyz uz touzim po tech vanocnich seslostech...
    TUVOK07
    TUVOK07 --- ---
    To se nám ještě nestalo, ale všichni se někdy nesejdem, nevešli bychom se :) A příbuzenstvo z tátovy strany na nás tak nějak "kašlalo" odjakživa.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam