• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUANTIVanoce, zimni slunovrat, svatky vanocniho casu i vsechny ostatni :)
    TUVOK07
    TUVOK07 --- ---
    QUANTI: Mno, každý vidí určitého člověka jinak :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TUVOK07: to ja taky ne; naproti tomu jako osobnost Halika uznavam :)
    TUVOK07
    TUVOK07 --- ---
    BTW od Halíka či někoho podobnýho bych se k ničemu přivést rozhodně nenechal. Já se s těmihle lidmi názorově neshodnu nikdy.
    TUVOK07
    TUVOK07 --- ---
    Někteří kněží se berou moc vážně, a to okolo taky.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: no, v TV to pusobilo prijemne, o tom zadna... ja byla na cirkevni svatbe v lete, bylo to v takove vesnicce na Vysocine a pripadalo mi to spis... no, nenadchlo me to, zadny F. L. Vek ;) spis jsem musela tlumit smich pri prirovnavani zenicha (pokud je mi znamo, nijak zvlast duchovne nezamereny ajtak, ktereho privedla nevesta a dost mozna spis jeji rodina ke svatbe v kostele) k Jezisi Kristu a nevesty k cirkvi :) nic proti cirkevnim svatbam (a prirovnanim ;)), ale tohle byla spis fraska...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUANTI: byla jsem u Salvátora na svatbě kamarádovi, to už je teda hodně dlouho, ale vím, že tehdy vyprávěl, jak by to nechtěl nikde jinde, že právě Halík ho k víře přivedl...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: takovy prehled holt nemam, Halika jsem potkavala jen obcas na filde :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUANTI: no, Salvátor je Halíkův domovský kostel, tak proč by to mělo být jinde, že :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUANTI: nebylo to u Salvátora? To je hodně studentský kostel...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: taky tam ta kamera nebyla porad :) mimochodem me prekvapilo, ze tam prakticky nebyli duchodci, vetsina lidi byla mladych nebo ve strednim veku, tak nevim, jestli to bylo tou televizi, tim Halikem, nebo cim...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUANTI: jít si pro "televizní popelec" nějak pro mě absolutně postrádá smysl... nedokážu se cítit "účastná" ceremonie přes televizi. To si fakt radši dojdu v neděli, ostatně takových nás bude hodně.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ...kdyz uz jsme u toho nabozenstvi "jako soucast zivota" - vzpomnela jsem si na svoji babicku, ktera byla clenkou partaje, chodila do kostela a na schuze Sladkovcu. Zivot je tak sladce mnohotvarej :))
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: mohla jsi jit na ten televizni (nemuzu dohledat, v jakem kostele to bylo, nepoznala jsem ho), ten byl nejmin do osmi ;) a byl tam Halik, jak nejsem katolicka, k nemu bych si pro ten popelec dosla :)) (aby me nekdo nenarkl z rouhani, jsem pokrtena, mam za sebou par let cirkevni skoly a k cirkevnim ritualum mam uctu, jenom to beru spis jako vec tradicni a historickou...)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUANTI: já jo, ale zvládla jsem akorát půst... pro popelec si zajdu v neděli. Ono když většina kostelů slaví mši v 5, nejpozději v 6, tak to máme my, co odcházíme z práce o půl osmé, trochu smůlu :-(
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    zaznamenal nekdo popelecni stredu? :) moje babicka vzdycky chodila pro popelec, a ja jsem jenom nahodou zapnula CT2 na Simpsony a tam bohosluzba :)
    MORRIGHAN
    MORRIGHAN --- ---
    QUANTI: Kvalitka, no :)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    QUANTI: :-D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MORRIGHAN: jo, to dobre chapu :)))

(btw cokoladovy beranek - koupila jsem v povanocnich vyprodejich cokoladoveho biskupskeho kapra a mela jsem neodbytny pocit, ze do testa nejakemu brigadnikovi spadl pytlicek s hulenim - chutnal nezamenitelne po trave a bylo mi po nem pak i docela divne :))
    MORRIGHAN
    MORRIGHAN --- ---
    QUANTI: Napodobne jsem premyslela o diplomce na tema keltskych vlivu na soucasnou kulturu (anglo-americkou), ale po navsteve knihovny jsem si to hodne rychle rozmyslela :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam