• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUANTIVanoce, zimni slunovrat, svatky vanocniho casu i vsechny ostatni :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRAMIN: jo, o tom jsem uvazovala, ale abych se ji trefila do vkusu, vid :/ ale zizkov mam po ceste z prace, muzu se tam mrknout. Idealne se jeste predtim zkusit vetrit na navstevu a omrknout, co nosi :)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    QUANTI: co takhle nejakou ozdobu pro neter? holky v tomhle veku se rady malujou a zdobi...treba nausnice a naramek...muzu nenapadne doporucit Gangu na zizkove :) naramku hromada beden a tech nausnic a jinych lesklych veci :) trocha reklamky no...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: ja se omlouvam, ale mam po rigorozce, ktera se venovala prevazne te komercni, odosobnene, individualizovane a stresujici dnesni podobe Vanoc, akutni zachvat svatecni nalady, ktery mozna az do prosince neprejde, tak jestli by nebylo lepsi si to na tu dobu odsledovat .)

jinak planuju nekdy v pulce mesice vyridit vymyslenou cast darku, at toho neni tolik... kazdy darek predem se hodi (a rovnou byste mi nekdo mohli poradit, co patnactilete neteri a trinactiletemu synovci, jelikoz darky pro tuto vekovou skupinu pubertaku se mi nejak vymykaji...)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUANTI: neděs!

Opakujte po mně: "Vánoce neexistují. Vánoce neexistují. Vánoce neexistují. A pokud existují, tak až za hrozně dlouho!" :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    tak vam slavnostne oznamuju, ze vysel prvni vanocni casopis - Bajecne recepty :)) a jestli to bude jako v predchozich letech, zitra cekam vanocni katalog Billy (a mozna Vanoce s Prekvapenim...)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRAMIN: pozdeee :)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    QUANTI: no zakaznici budou mit vanoce az v rijnu nebo kdy to vypukne ;)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRAMIN: a co zakaznici? :)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    treba kamaradka co dela v marks and spenceru uz ma vanoce od cervence.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MONICARDIO: ja se priznam, ze jsem v novem cisle Nejlepsich receptu koukla na upoutavku dalsiho cisla, ktere vychazi koncem zari... a nic. Ani kousicek cukrovi, takze... jeste je fakt spousta casu .)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: no, hele, ja byla asi 3 tydny zpatky na pouti v Libochovicich a ten retizkac byl teda furt stejne vysokej a lital stejne rychle :))) (nektere atrakce me desi vic nez v detstvi :))

ale jo, ty houpacky me stvou, a to nejenom na pouti... na detskych hristich je ted tolik peknych veci ;)

TRAMIN: ja zas letos nejak nevim, jestli se tesim... asi vic, nez loni (kdy jsem cele leto psala o vanocich diplomku, ted pisu rigorozku, ale zari je porad slusnejsi nez cerven, zejo), ale loni nezapomenu, jak jsem si prvni dva vanocni casopisy (zacatkem rijna) kupovala cestou na pracak :D
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    zacala jsem v hypernove pokukovat po baliccich s kosmetikou a darkovych kazetach piv a dochazi mi, ze za mesic zacnou obchodnici shanet koledy... uz na me doleha podzimni depka, ktera bude nasledovana tou zimni a prestane az v kvetnu
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Tak jsem se dneska omylem nachomýtla k pouti v dobřichovicích (poutě a hody se tu řešily někdy v únoru) a musím říct, že teda od mých mladých/dětských let se to dost změnilo.
    Tak kupříkladu labutě, ty byly obrovský a lítaly hrozně vysoko, ale teď jsou takový nanicovatý, mrňavý a nelítaj víc než 6 metrů vysoko...
    A pak ty houpací lodičky, ty už taky nejsou, co byly dřív, protože dřív se do nich vešli dva lidi a dneska už by nebyly pomalu ani pro mě samotnou.

Jo, holt ten svět je jinej optikou sedmi a sedmadvaceti let...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MONICARDIO: ja jsem na dovoleny dycky hubla; v turecku to bylo peknejch par kilo po tom hroznym prujmu ;))) posledni dobou nehubnu, ale ani netloustnu, ale s tema smazakama... takhle jsem si zalozila na tloustku, potom, co jsem byla v 18 uz relativne stihla (kolem 62 kilo) jsem stravila jedno leto pod stanem, jedlo se po hospodach, takze jsem pribrala, no a o vanocich se jeste pridalo a usadilo se to... jindy jsem byla zvykla v zime trochu nabrat (medved, no, na zimu se obaluje :)) a v lete zhubnout... oplacana jsem byla vzdycky, ale od toho nestastnyho leta je to spatny. A navic uz mi ani nejak nejde to hubnuti v lete. Asi si udelam vylet do Turecka...

no ale to je mimo tema :))

TRAMIN: kliid :) hele z myho pohledu se vyplati si nekdy koncem rijna udelat par nakupovacich odpoledni. V kramech uz je vanocni zbozi, ale jeste skoro zadny lidi a neni to prebrany...
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    tak vanilkove rohlicky delame z nepochopitelnych duvodu asi 2 cm velke/male. A ja se moc netesim. Mam rada pocasi kdy je na tricko,ale ne na sprchu kazdou hodinu. Taky neumim vybirat darky, vsechno uz jsem dala...o muj boze, za co?!
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    resp. urcite budu muset delat milion dalsich veci a prednostne darky... cukrovi je jen zbytecna kaloricka zatez ;]
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MONICARDIO: ja mam vzdycky hrozne rada celej podzim - prvni mraziky od svate Anny, prvni podzimni ovoce v srpnu, idealne co nejdelsi a nejbarevnejsi babi leto... chtela jsem rict, ze se na to letos nejak ani moc netesim, ze se toho spis trosku bojim. To zustava, ale nemuzu si pomoct, tesit se musim - je to krasny... jenom je otazka, jaka bude zima...

TRISSIE: no furt neco... ja toho taky letos asi moc nenapecu, dokud fungujou babicky, neni to potreba (a nebude cas :])
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MONICARDIO: já bych se i na vánoce těšila... tak jsem si plánovala, jak všechno budu pomalinku polehounku připravovat od konce srpna, všude uklidím, načinčám, i ten betlém letos seženu...
    a houby, místo toho se budeme stěhovat a dokončovat barák, a na vánoce se nejspíš nakvartýrujeme ke tchýni, abych nemusela vařit a péct.

I když, ono mi to nedá, už to vidím, jak mezi omítkou šudlám vanilkový rohlíčky (ano, ty, co o nich každý rok říkám, že nevím, proč se s nima patlám, protože to stejně nikdo nejí, že se blbě dělají, neb rodinný recept na chutné, na jazyku se rozsýpající rohlíčky spočívá v těstě, co se rozsýpá i za syrova, kdykoli se na něj někdo ošklivě koukne, a navíc rohlíčky mají maximálně 5 centimetrů na délku, protože jinak jsou to "divný velký rohle" :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MONICARDIO: hmm, to bych si i dala - ale peceneho, na smazeneho v tom vedru nejak nemam chut :)

priznam se, ze na Ladu si nejak nepotrpim, a taky se priznam, ze letos se nejak netesim na predstavu, kolik casopisu s cukrovim se mi doma zase nahromadi :))) ale kalendare uz pomalu okukuju a darky skoro taky :) jenom vetsina rodiny ma driv narozeniny :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MONICARDIO: ale vubec, ja to mam stejne, tak na prelomu cervence a srpna :)) akorat posledni dva roky jsou naruseny, protoze jsem na Vanoce musela myslet jeste driv, kvuli praci do skoly. Kdyz jsem si asi pred 3 tydny pujcovala v Mestske cca 10 knih, ktere mely v nazvu "Vanoce" ci "svatky", knihovnik se neudrzel a zeptal se, jestli neni trochu brzo :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam