• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUANTIVanoce, zimni slunovrat, svatky vanocniho casu i vsechny ostatni :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRAMIN: nahodou, minuly vikend jsme jeli po okresce a tam bylo krav :))

jak to bude s praci mezi svatkama, to jsem taky zvedava... kdyby to vyslo, jak chci, mozna bych si mohla vzit cele dva tydny dovolenou a nazdar...
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    MONICARDIO: kde jsi sehnala kravu za oknem? ;)
    jinak jsem si letos opet slibila NO STRESS a vim ze to zase nepujde... Leda az budeme slavit vanoce jen sami v Praze,ale s celou rodinou... a to jeste treba vyfasuju smeny mezi svatkama a bude po srande.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    MONICARDIO: ladovska zima za okny je...
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    QUANTI: pokud stihas otviracku od desiti do sesti,tak te tady radi uvidime ;)
    treba najdes darek i pro sebe...ty se vybiraji nejlip
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRAMIN: jo, o tom jsem uvazovala, ale abych se ji trefila do vkusu, vid :/ ale zizkov mam po ceste z prace, muzu se tam mrknout. Idealne se jeste predtim zkusit vetrit na navstevu a omrknout, co nosi :)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    QUANTI: co takhle nejakou ozdobu pro neter? holky v tomhle veku se rady malujou a zdobi...treba nausnice a naramek...muzu nenapadne doporucit Gangu na zizkove :) naramku hromada beden a tech nausnic a jinych lesklych veci :) trocha reklamky no...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: ja se omlouvam, ale mam po rigorozce, ktera se venovala prevazne te komercni, odosobnene, individualizovane a stresujici dnesni podobe Vanoc, akutni zachvat svatecni nalady, ktery mozna az do prosince neprejde, tak jestli by nebylo lepsi si to na tu dobu odsledovat .)

jinak planuju nekdy v pulce mesice vyridit vymyslenou cast darku, at toho neni tolik... kazdy darek predem se hodi (a rovnou byste mi nekdo mohli poradit, co patnactilete neteri a trinactiletemu synovci, jelikoz darky pro tuto vekovou skupinu pubertaku se mi nejak vymykaji...)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUANTI: neděs!

Opakujte po mně: "Vánoce neexistují. Vánoce neexistují. Vánoce neexistují. A pokud existují, tak až za hrozně dlouho!" :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    tak vam slavnostne oznamuju, ze vysel prvni vanocni casopis - Bajecne recepty :)) a jestli to bude jako v predchozich letech, zitra cekam vanocni katalog Billy (a mozna Vanoce s Prekvapenim...)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRAMIN: pozdeee :)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    QUANTI: no zakaznici budou mit vanoce az v rijnu nebo kdy to vypukne ;)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRAMIN: a co zakaznici? :)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    treba kamaradka co dela v marks and spenceru uz ma vanoce od cervence.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MONICARDIO: ja se priznam, ze jsem v novem cisle Nejlepsich receptu koukla na upoutavku dalsiho cisla, ktere vychazi koncem zari... a nic. Ani kousicek cukrovi, takze... jeste je fakt spousta casu .)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: no, hele, ja byla asi 3 tydny zpatky na pouti v Libochovicich a ten retizkac byl teda furt stejne vysokej a lital stejne rychle :))) (nektere atrakce me desi vic nez v detstvi :))

ale jo, ty houpacky me stvou, a to nejenom na pouti... na detskych hristich je ted tolik peknych veci ;)

TRAMIN: ja zas letos nejak nevim, jestli se tesim... asi vic, nez loni (kdy jsem cele leto psala o vanocich diplomku, ted pisu rigorozku, ale zari je porad slusnejsi nez cerven, zejo), ale loni nezapomenu, jak jsem si prvni dva vanocni casopisy (zacatkem rijna) kupovala cestou na pracak :D
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    zacala jsem v hypernove pokukovat po baliccich s kosmetikou a darkovych kazetach piv a dochazi mi, ze za mesic zacnou obchodnici shanet koledy... uz na me doleha podzimni depka, ktera bude nasledovana tou zimni a prestane az v kvetnu
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Tak jsem se dneska omylem nachomýtla k pouti v dobřichovicích (poutě a hody se tu řešily někdy v únoru) a musím říct, že teda od mých mladých/dětských let se to dost změnilo.
    Tak kupříkladu labutě, ty byly obrovský a lítaly hrozně vysoko, ale teď jsou takový nanicovatý, mrňavý a nelítaj víc než 6 metrů vysoko...
    A pak ty houpací lodičky, ty už taky nejsou, co byly dřív, protože dřív se do nich vešli dva lidi a dneska už by nebyly pomalu ani pro mě samotnou.

Jo, holt ten svět je jinej optikou sedmi a sedmadvaceti let...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MONICARDIO: ja jsem na dovoleny dycky hubla; v turecku to bylo peknejch par kilo po tom hroznym prujmu ;))) posledni dobou nehubnu, ale ani netloustnu, ale s tema smazakama... takhle jsem si zalozila na tloustku, potom, co jsem byla v 18 uz relativne stihla (kolem 62 kilo) jsem stravila jedno leto pod stanem, jedlo se po hospodach, takze jsem pribrala, no a o vanocich se jeste pridalo a usadilo se to... jindy jsem byla zvykla v zime trochu nabrat (medved, no, na zimu se obaluje :)) a v lete zhubnout... oplacana jsem byla vzdycky, ale od toho nestastnyho leta je to spatny. A navic uz mi ani nejak nejde to hubnuti v lete. Asi si udelam vylet do Turecka...

no ale to je mimo tema :))

TRAMIN: kliid :) hele z myho pohledu se vyplati si nekdy koncem rijna udelat par nakupovacich odpoledni. V kramech uz je vanocni zbozi, ale jeste skoro zadny lidi a neni to prebrany...
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    tak vanilkove rohlicky delame z nepochopitelnych duvodu asi 2 cm velke/male. A ja se moc netesim. Mam rada pocasi kdy je na tricko,ale ne na sprchu kazdou hodinu. Taky neumim vybirat darky, vsechno uz jsem dala...o muj boze, za co?!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam