• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUANTIVanoce, zimni slunovrat, svatky vanocniho casu i vsechny ostatni :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MONICARDIO: hele... jeden cas jsem planovala vyrobu "tiskaren na vune", ale to bych byvala musela vystudovat chemii :)
    TRAMIN: tak to je teda peclivka... ale je fakt, ze v listopadu se uz zacina :)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    dneska jsem mela prvni vanocni cukrovi u pritele v praci. Jeho kolega donesl krabici vanilkovych rohlicku a lineckych kolecek s marmeladou. Babicka pry uz zacala,aby to stihla do Vanoc
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRAMIN: brr :D
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    MONICARDIO: ty pracujes na soudnim? moje macecha taky. Nez mela deti, tahala si praci domu....
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    tak, takhle malicko napadnejsi :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MONICARDIO: jotak, ja myslela za mikrofon :)))
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    za mikrak? :))
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MONICARDIO: jo, to je holt dilema - bud v barvach a nenapadne, nebo... no jeste to nejak vylepsim ;)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    takze takhle nejak? ;)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MONICARDIO: to klidne muzem :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MONICARDIO: ja dumam, jestli nekdo z nas vubec tusi, co bude delat 12. 12. vecer ;)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MONICARDIO: no bezpochyb :)) ale obavam se, ze budou az od konce listopadu (a nemene se obavam, ze to bude zase nemlich to same, z minulych let uz mam na vsech hlavnich trzich celkem presne zmapovano, ktery stanek kde bude, takze mam pro jistotu na prosincove vikendy v planu jeden trh za hranicemi a taky jsem dostala tip na Olomouc, kde bychom mohli prespat u kamarada na koleji :))
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Tak casopisy utesene vychazeji a uz se nam to sakra blizi - chtelo by to jeste do konce rijna nejak zvladnout ty nakupni obihacky :) davam dohromady seznam, ale zatim toho moc neni... nejhorsi orisek je asi 13lety synovec :]
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    me okna bavi. Hlavne to balancovani ve tretim patre na parapetu :) Ale v zime pred vanocema je to hnus. To je mi u toho zima a nechce se mi
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: no ona je zima uz ted, vid - a driv jsme je mejt nemohli, protoze tu dostavovali to zatepleni. V mrazu taky nemejem :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUANTI: okna se mejou, když je ještě hezky, takovej cvok, abych je myla v zimě, fakt nejsem :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    (ja zas umeju dvere, to delam rada, to nepousti zimu :))
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: me vadi oboje, bolej z toho ruce (a krom toho mame stejne vsechno na ouska, zabicky jen zavesy v obyvaku :))

a jk okna mi taky nejak extra nevadi mejt, ale sebekriticky priznavam - skoromanzel to udela lepe :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUANTI: já náhodou okna meju ráda, zabere to jen chvilku a je to skvělá rozcvička :-)
    záclony mi nevadí věšet na klasické žabičky. Takové ty, jak se zastrkávají do oušek řasící stuhy, to musí manžel :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRAMIN: no, co kdybych vypadla? myti oken a veseni zaclon je prace pro chlapy! :) (to je kvalitni zaklad z domova :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam