• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUANTIVanoce, zimni slunovrat, svatky vanocniho casu i vsechny ostatni :)

Předvánoční svařákový sraz některý adventní den v Praze na adventních trzích...
    rozbalit záhlaví
    LUBAR
    LUBAR --- ---
    MIMISEKU: Já to neprohlížela, byli jsme tam za úplně jiným účelem a se zpruzelýma dětma, takže jsem jen zaregistrovala, že už to tam je, ale víc jsem se tím nezabývala :)
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    LUBAR: fáááááákt?? na vánoční obi se těšívám celý rok! :) takže už to tam všechno je jo? a jaké látky?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    LUBAR: jo, to jsem od nich taky čekala :) musím tam zajet ;)
    LUBAR
    LUBAR --- ---
    Včera jsme byli v Obi, nebyla jsem teda přímo v té části, ale už mají v prodeji vánoční cingrlátka ... a vánoční látky ;)

QUANTI
    QUANTI --- ---
    dneska jsme měli na schodech první vánoční katalog Tesca :))
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    QUANTI: respect! :D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MIMISEKU: no brambory mám v plánu skladovat aspoň do Mikuláše ;)
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    QUANTI: a co, vydrží to do Vánoc? :D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    první letošní úlovek... Lidl ;)
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    TRISSIE,QUANTI: takže neplést vánoční písně s vlastními koledami :) taky mi přijde barbarské zpívat o narození Krista před dnem D :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MIMISEKU: Tak vánoční písničky české (purpura) a americké si člověk může zpívat kdykoli, proti tomu nic :-)
    Ale pravé koledy, o tom, že se narodil Kristus Pán a dejte mi pro něj něco, případně seběhněme se k tomu, tak to mi stejně jako QUANTI přijde před Štědrým dnem takový divný :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    LUBAR: v Bille vždycky měli vánoční nabídku cca od 1. října. Jsem ráda, že se pochlapili i letos :D
    MIMISEKU: taky mám pár CD americkejch, ovšem český jsou český. Ale vlivem výchovy mám taky zábrany zpívat si je před Štědrým dnem; zásadně pak odmítám zpívat Narodil se Kristus Pán, když se ještě nenarodil :))) Ale když to někde pustí, tak si to aspoň hmkám ;)
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    TRISSIE: teda.. :) no, já jsem vychovaná na amerických koledách, takže si zpívám se Sinatrou ( v tom srpnu) :D mi připomíná tu hezčí část dětství.. ono vůbec Vánoce si s dětstvím člověk snadno asociuje..
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TRISSIE: tak jo, už jsem si to ověřila jinde...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MIMISEKU: třeba Co již dávní proroci nebo Ejhle, Hospodin přijde, tam máš dokonce na výběr 3 různé melodie :-)

Mimochodem, církevní rok začíná na první adventní neděli? Kvůli tomu, jestli se Ejhle Hospodin bude letos zpívat v C nápěvu...
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    TRISSIE: tak nějakou nahod, budu ji zpívat malej když řve z tý břišní koliky ;)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MIMISEKU: a víš, že koledy bys měla zpívat až od 24.12. a do té doby si vystačit s adventními písněmi? :-)
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    LUBAR: no já koledy zpívám už v srpnu :D
    LUBAR
    LUBAR --- ---
    Tak dneska jsem "objevila" první adventní kalendáře a čokoládové Mikuláše a čerty... v Bille.
    Já teda jsem vánocomil, ale tohle je na mě už fakt moc. Vždyť do začátku adventu je fakt ještě fůra času.
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    se těším až bdou děti větší - školka - že budeme vyrábět dýně - vyřezávat :) a vůbec vánočně tvořit..
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MIMISEKU: jojo, já to taky miluju, zas si nacpu byt dýněma ;) mám jednu na svíčku už asi tři roky :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam