• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUANTIVanoce, zimni slunovrat, svatky vanocniho casu i vsechny ostatni :)
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    QUANTI: halloweenské dekorace také pěkné, ta oranžová je krásně podzimní..
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MIMISEKU: podle mě by teoreticky mohli už tenhle týden, za pár týdnů nejpozději. Naprostá jistota je první listopad, do té doby mají občas někde ještě halloweenské dekorace, ale často je to v říjnu současně :)
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    A dostala jsem od manžela arfém, který nám nejvíc voní Vánoci - Chanel Coco :)
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    QUANTI: pro mě jsou letošní Váoce i nadějí na ukončení tříměsíční novorozenecké koliky a že se pak třeba vyspím! (než začnou růst zuby), dnešní noc - 2.5h
    Kdypak začnou v OBI prodávat vánoční výzdoby a tak, nevíte?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    tři měsíce, nejvyšší čas ;)
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    Mám první dárky - knížky pro mamku - to je snad nejdřív co jsem kdy něco koupila.o)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    HANELA: tak oni ji moc neznali a taky je to komplikované dopravně-logisticky. Ale možná časem. Ostatně, uvidíme, jak to budeme dělat, až budeme mít vlastní rodinu.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    No babička bude na vánoce u nás. O tom není pochyb...

Druhá babička zas na vánoce odmítá někam jet... - vždycky ji zval mamčin brácha, ale ona už asi 5 let nechce nikam jet...
    HANELA
    HANELA --- ---
    QUANTI: a jí by nepozvali?
    My slavíme Vánoce všichni dohromady, i když třeba vztahy nejsou bůhví jaké, tak na Vánoce to překousneme :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MUFLONEK: u nás nikdy nebyl táta na Štědrej den, takže nejdřív jsme jezdili k dědovi a babičce a když děda umřel, babi jezdila k nám. Asi pět let jsme měli takový dámský jízdy a když jsem začala chodit s bývalým, ten se s rodinou moc nemusel a když se pak ještě přestěhoval do Prahy, nebylo co řešit a natáhla jsem ho k nám taky. S manželem jsem to měla v plánu taky tak udělat (babi mezitím umřela), jenže ten je naopak na svou rodinu hodně fixovaný, první Vánoce jsme strávili každý u svých (já teda jen s maminou) a nevím teď jestli od druhých nebo třetích mě pozvali k nim... bylo mi to hrozně líto, protože z Vánoc ve 4 během 3 nebo 4 let byly Vánoce ve 3, pak ve 2 a nakonec tam mamina byla sama. I loni. Ale co se dá dělat, mně je s jeho rodinou hrozně prima a mamča to bere sportovně, pustí si televizi... koneckonců třeba druhá mužova babička to má podobně, její muž dělá vrátného a často slouží právě přes Vánoce... moje druhá babička to samý, tam jsme taky vždycky jezdili až druhej den... člověk se nemůže rozpůlit :(
    MIMISEKU: jo! :D
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    No my letošní vánoce musíme nějak vymyslet aby babička nebyla sama... :O( První vánoce bez dědy:O(

Na tu krůtu jsem dostala taky chuť.o)))
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    LUBAR: šikulka! :)

Co takhle vyhlásit soutěž - kdo první zachytí někde vánoční výzdobu - kde bude nejdřív? nějakou fotečku mobilem klidně :)
    LUBAR
    LUBAR --- ---
    Jsem sama ze sebe v šoku, dneska jsem koupila první dárek, ťuklo mě to čirou náhodou do oka, a teď večer jsem objednala dárky pro všechny děti v rodině. Přitom já obvykle kupuju dárky až na začátku prosince, sama sobě nerozumím ;)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: trooošku ;)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUANTI: co, máš to letos vyvěšené v předstihu, ne? :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: mno dobrá...

heheh, koukám ten adventní sraz v záhlaví, to je dobrá provokace :D jsem lemra teda ;)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUANTI: zkus nahánět širší rodinu v létě... zvlášť třeba moji, která nebyla v stavu se dostavit ani na půl roku předem oznámenou svatbu...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: a vadí ten termín něčemu? :)
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    TRISSIE: tedy za úrodu, ve velkém městě se holt děkuje za jiné věci :) i když ten chleba zas visí naúrodě :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUANTI: dožínky se leckde slaví stále, zvlášť na vesnicích, ale opravdu po žních, tedy v srpnu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam