• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUANTIVanoce, zimni slunovrat, svatky vanocniho casu i vsechny ostatni :)
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    musím se pochlubit se svými včerejšími výtvory

QUANTI
    QUANTI --- ---
    LUBAR: jasný. Remosku nemáš? Už jsem slyšela o odvážlivcích, co pečou v ní... když jde teda taky primárně o vůni ;)
    LUBAR
    LUBAR --- ---
    QUANTI: no, nevím, jestli má máma na Olšanech v hrobě troubu (a tchýně je dokonce jen někde v urně) :) ale hlavně to, co je kouzelný, aspoň pro mě, na vánočním cukroví, není to sladký na jídlo, ale ta vůně v celém baráku... a té bez té trouby u sebe doma nedosáhnu. Ale třeba se do toho manžel obuje a podaří se mu jí spravit nebo seženu v rozumném čase opraváře... a i kdyby ne, tak se z toho nezblázním, o cukroví to není...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    LUBAR: to se tak vždycky nahrne :/ ale dá se spatlat pár těst a s tím pak skočit k mámě nebo kamarádce, a zbytek nepečenej ;)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MIMISEKU: jo, to se hodí ;))
    LUBAR
    LUBAR --- ---
    MIMISEKU: Oba dva obrázky moc dobrý, já ještě vůbec netuším, co budu posílat za vánoční přání. Dneska jsem tak nějak začala s nakupováním dekorací a o víkendu asi začneme s dětma něco patlat. Těšila jsem se, jak budu mít před vánoci volno a přišla mi taková darda práce a programů na víkendy, že asi ani nestihnu upéct (a ani v tuhle chvíli nemám v čem, protože mi odešla trouba, uá)
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    A tohle se mi také moc moc líbí

MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    Tohle budu posílat jako Vánoční přání

LUBAR
    LUBAR --- ---
    MIMISEKU: Já to neprohlížela, byli jsme tam za úplně jiným účelem a se zpruzelýma dětma, takže jsem jen zaregistrovala, že už to tam je, ale víc jsem se tím nezabývala :)
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    LUBAR: fáááááákt?? na vánoční obi se těšívám celý rok! :) takže už to tam všechno je jo? a jaké látky?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    LUBAR: jo, to jsem od nich taky čekala :) musím tam zajet ;)
    LUBAR
    LUBAR --- ---
    Včera jsme byli v Obi, nebyla jsem teda přímo v té části, ale už mají v prodeji vánoční cingrlátka ... a vánoční látky ;)

QUANTI
    QUANTI --- ---
    dneska jsme měli na schodech první vánoční katalog Tesca :))
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    QUANTI: respect! :D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MIMISEKU: no brambory mám v plánu skladovat aspoň do Mikuláše ;)
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    QUANTI: a co, vydrží to do Vánoc? :D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    první letošní úlovek... Lidl ;)
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    TRISSIE,QUANTI: takže neplést vánoční písně s vlastními koledami :) taky mi přijde barbarské zpívat o narození Krista před dnem D :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MIMISEKU: Tak vánoční písničky české (purpura) a americké si člověk může zpívat kdykoli, proti tomu nic :-)
    Ale pravé koledy, o tom, že se narodil Kristus Pán a dejte mi pro něj něco, případně seběhněme se k tomu, tak to mi stejně jako QUANTI přijde před Štědrým dnem takový divný :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    LUBAR: v Bille vždycky měli vánoční nabídku cca od 1. října. Jsem ráda, že se pochlapili i letos :D
    MIMISEKU: taky mám pár CD americkejch, ovšem český jsou český. Ale vlivem výchovy mám taky zábrany zpívat si je před Štědrým dnem; zásadně pak odmítám zpívat Narodil se Kristus Pán, když se ještě nenarodil :))) Ale když to někde pustí, tak si to aspoň hmkám ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam