• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUANTIVanoce, zimni slunovrat, svatky vanocniho casu i vsechny ostatni :)

Předvánoční svařákový sraz některý adventní den v Praze na adventních trzích...
    rozbalit záhlaví
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MIMISEKU: kruciš, to mi nedělej! :) už tam mám dýně :D
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    má aktuální Persona na Firefoxu, samozřejmě Vánoční :)

Personas pro Firefox | City Christmas Tree
    http://www.getpersonas.com/cs/persona/57550
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MIMISEKU: ajajaj.
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    Čeká nás krutá zima, tak snad bude i bílá!

Na Moravu dotáhli havrani; potvrzuje to předpovědi o kruté zimě - ČeskéNoviny.cz
    http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/544302

Podzim přišel taky už v srpnu a vedra byla jen krátce, asi se blíží doba ledová..
    DEINA0DEINA
    DEINA0DEINA --- ---
    TRISSIE:
    MIMISEKU:
    QUANTI:
    ... tééééda, tak to jsem teda kurňa pozadu:)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: jéé, svařáková konvice, to zní perfektně. Já svařákuju v litinovým rendlíčku, taky je to fajn, ale chybí mi tam hubička :D jinak jsme začali už tak tři týdny zpátky... ;)
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    TRISSIE: taky už svařákujeme :) to k Vánocům patří neodmyslitelně..
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    DEINA0DEINA: hm, tak tohle mě jaksi míjí...
    dokud jsme žili v Praze, tak jsem studovala, a advent bylo to období, kdy už fakt bylo nezbytné začít makat na zápočtových pracech, a teď bydlíme 15 km od Prahy, což je sice kousek, ale na autobus, abych si mohla dát ten svařák, se mi v zimě nechce...

ale svařákovou konvici mám na sporáku už od prvních zářijových chladů :-)
    zrecyklovala jsem tak starou smaltovanou konvici na vodu, dostala jsem ji v sadě hrnců od babičky, a protože mám roky rychlovarku, tak byla nevyužitá. Už není :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MIMISEKU: troufnu si tvrdit, že moje léto tři roky zpátky strávené nad diplomkou o původu Vánoc tady přebije málokdo ;)
    DEINA0DEINA
    DEINA0DEINA --- ---
    MIMISEKU: Ovšem na tu Vánoční Prahu, kdy si zmrzlé ruce zahříváte svařákem? No uááá:)
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    přiznejme si veřejně, dámy, že máme neléčitelnou úchylku :D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: já už si na ně pořídila extra krabici! a to letos odolávám časopisům, jak můžu...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ježiš, vy mě svádíte... jak kdybych těch vánočních věcí neměla už dost :-)
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    QUANTI: jo, dostala jsem darem, asi se manželovi líbily recepty a doufá.. :D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MIMISEKU: to je ta velká, žejo? po tý jsem taky koukala, ale z rozumových (a prostorových) důvodů odolávám :) mám jen tuhle:

-vtipný, jak je přeložená ze slovenštiny, takže na prvních místech ve svátečních polévkách jsou zelňačky apod. :)))
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    Mimochodem, dostala jsem darem Českou vánoční kuchařku, tak tam doufám najdu inspiraci! Obrázky jsou tam moc pěkné! :)
    Česká vánoční kuchařka - Hana Sedláčková - Knihy.ABZ.cz
    http://knihy.abz.cz/prodej/ceska-vanocni-kucharka
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MIMISEKU: no, vidíš, chtělo by to :( mám sice navrch "jenom" dvě kila, ale těch by bylo do Vánoc velmi strategické se zbavit...
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    já už to cítím ve vzduchu... a Tesco už má výzdobu! :D
    A ještě ten hubnoucí plán do Vánoc kdyby vyšel :D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    včera jsme byli na Hradě a v centru a už se nemůžu dočkat, až to tam bude celý nazdobený a vonět svařákem :)) jsem marná :D
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    budu se snažit hl. dárky vyrábět a pak zajdu do nějakých malinkých obchůdků na kraji města, kam nikdo nechodí, a mají tam levné věcičky :) třeba barevné malované podtácky na čajový pytlíčky :D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    já mám dneska tak strašnou vánoční náladu, že nevím co s tím :) zpívám si Rybovku a nejradši bych začla zdobit byt...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam