• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NONOBODYHudebni masochismus aneb to nejotresnejsi z hudebni produkce
    Prosím k videům název a interpreta, ať se nám to tu líp filtruje.
    rozbalit záhlaví
    DEMENCE
    DEMENCE --- ---
    TALPENNY: přesně tak, hejt na lidi co zpívají Jalovec na fotbale!!! Ten se zpívá zásadně na hokeji ;)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    SEKELLE:
    Hudba pro lidi co si na fotbale zanotují Vysoký Jalovec, v obýváku mají zarámovanou selfie z Route 66 a na koncert Marpa jde celá rodina.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SEKELLE: programově optimistická debilita. Tyhle sračky, které nemluví o ničem konkrétním, jsou něco jako nevkusně podaný "dobrý dník všem prajem + osmnáct smajlíků a obrázek koťátka a štěnátka"
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SEKELLE: redneck rock pro rednecky z votic a třebíče
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Tohle je ale fakt hrozná sračka :D
    Josef Vališ - Protože můžem (Official Music Video)
    https://youtu.be/nReFBMxWsXc?si=CHSV0gD0iS8dPmnn
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    Objeveno v klubu weird

Mindbender Music: Fangs of the Basilisk
    https://www.youtube.com/watch?v=iiNxCvrhxKY
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    She loves me (One girl is sitting....) English song by Mr.Rajkumar lyrics, tune & singer Mr.Rajkumar
    https://youtu.be/Tl4YVTFmz-0?si=mllNEKQZ1ZyWdCWu
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    MULTICAT:

:) dederonský bílý outfit, slunečníky Algida, Staropramen, rozverné "jou jou", spoře oděné plážoidky a vůbec letní pohoda u rybníka . Oko jediného ožralého kádese v ranních mrazících kydajícího hnůj jistě nezůstane suché .

Citelně tomu chybí Zdeněk Style Hrubý, maringotka, bližší záběr na stánek s párkama a samozřejmě lochneska .
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MULTICAT: tak ti nesedi zanr
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    PALEONTOLOG: já mám ráda jedině písničky o lásce!
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MULTICAT: tohle je ale kvalitne provedemej osypkomet :) halt nejses cilovka, ale neni to spatne udelany. napsal si to nejspis sam, pekne to graduje, je tam cejtit trosku syrovosti, ale to je za me cajk. kas uz na kecy o lasce tezko dostanou, ale mladejm bych idealy nebral :)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    SEKELLE: tpč, to je tak ukrutný, asi sežeru psa z lega.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    SEKELLE: I slzička ukápla! ♡♡♡
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    L4MA: Tak to se omlouvám, tak to k tomu mám nové vyjádření, že hudebně je to i tak hrozná sračka a hrozný zpracování nějakýho upozornění na problém.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    L4MA:
    100,00 Kč
    L4MA
    L4MA --- ---
    PRAASHEK: pajcka je za tuhle 12 let starou legracku, protoze nostalgie.
    opravdovy umeni [L4MA @ Hudebni masochismus aneb to nejotresnejsi z hudebni produkce] ma nevycislitelnou duchovni hodnotu, ale petikilem samozrejme neurazis.

@veronikarigo
    před 2 dny
    500,00 Kč
    Velice silná písnička i klip 🥹 i slzička ukápla moc děkuji 🫶 tohle me chytilo za srdce ❤ velmi krásné a dojemné příběhy❤
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    L4MA: těch 50,- Kč je jako účet nebo co? To mě nenapadlo, vydělávat si kasírováním lidí v komentářích na youtube!
    L4MA
    L4MA --- ---
    SEKELLE: tady nekdo nechape umelcovu mnohovrstevnatost...

Záměrem tohodle songu je upozornit na vzrůstající problém. Mám cílem je znemožnit mužský sexuální chtíč, který v dnešní masové zábavě degraduje image ženy. Výsledkem je neuctivé chování k ženskému pohlaví způsobené marketingovým obrazem, který hodnotí ženu jako kus masa. Rozhodl jsem se vést vtipný dialog a sám sebe zobrazit jako dvojsmyslného "úchyláka". Jedině tak mohu upozornit na vzrůstající problém a zároveň druhou ranou ho znemožnit. Úsměv je největší zbraň. BTW: WE MUST LOVE OUR WOMEN.

@MsEvushka
    před 12 lety
    Díky Raegovi jsem i já, rockerka a metalistka, začla poslouchat tuto hudbu!:) Jeden z mála lidí, kteří jen nel¨plácají nesmyslný věty jen proto, aby se to rýmovalo..:)) Každá jeho písnička má smysl! RAEGO, fandím Ti!♥

@Larinka24
    před 12 lety
    Sakra. Pořad si ji zpívám, je opravdu luxusní a návyková!! ♥ "Chci ti říkat lichotky, když chci ti sundat kalhotky"♫

@MarieMuchova-no5jh
    před 2 měsíci
    50,00 Kč
    Díky!
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    No a když neni mistr Reago citlivej chlapec, tak je i sexistické prasátečko.
    Raego - KALHOTKY (OFFICIAL VIDEO)
    https://youtu.be/Jz8Ewn1pcjo?si=u4dUgMtwZOMf_Xfv
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    MULTICAT: NO ty woe, už jen první 2 vteřiny mě zkroutily tak, že bych pohledem dokázal odšpuntovat lahev vína. Brrrr
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    MULTICAT: Až se zase sejdu s těma pravejma lidma, tak se rozhodně pokusim :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam