• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NONOBODYHudebni masochismus aneb to nejotresnejsi z hudebni produkce
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    SH_PANDA: já se dlouho bála si to pustit... a je to ještě uktrutnější, než jsem si vůbec mohla představit.

Všechno je tak špatný! Kde to žiju?!
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Poprvé hraju LoL a tak jsem si musel pustit něco, co řádně navnadí :D
    ČESKÝ LEAGUE OF LEGENDS SONG!!! Mishovy šílenosti
    https://youtu.be/ltiZzvtJZ7o?si=InVm-KGwgjU7Aplg
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    *pochodové dechy
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    PRAASHEK: jakoby jo, metahumor, hahaha

ale já raději dechové podchody;)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    HRAFNAIN: to náhodou ujde
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    Frisco feat. Holki - Frisco se vrací!
    https://youtu.be/m9btvVzVy9k?si=iNDUf--G3CTYXcVf
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Pjay - Tak Pojď (Official video)
    https://youtu.be/VZ4MmTjougQ?si=FsFs54q8uKqAm8r1
    STALK
    STALK --- ---
    ERVIN: dik teď mam rakovinu ucha a prdele k tomu
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    SHIN:

:) tak trocha té rýmované zralé ženské moudrosti od 3 outěžků a plyšových medvědů neuškodí i když celkové vyznění IMHO poněkud evokuje Pokáče znásilněného produkcí někoho jako Milan Dyk . Co se klipu týká každopádně lehce postrádám několik věcí .

Telefonát z pevné linky v krimu kde kolohnát následně zavěsí, opře se rukou o zeď a svěsí hlavu a dále sexy inked kurýra v kšiltovce a nezbytných merch teplákách proklatě nízko výmluvně práskajícího dveřmi . Po sekvenci s potomky v posteli IMHO mělo následovat upozornění na displeji staršího iPhone a elektrizující páteční entrée do subkulturně působícího lokálu .

Tam měli dobrácky působící medvědí vyhazovač a Ink Guru s výrazy letitých tajných ctitelů , steroidní barman, bárbr s klienty a mírně odkvétající "holčiny" s tunely a pivy významně kynout na pozdrav.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    ... chvíle, co se ópakujou...

KOBLIZC! - NEJLEPŠÍ CHVÍLE
    https://youtu.be/b_5W4CwefH0?si=m6NkPuwvMog8dD-l
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Já jsem vždycky chtěla kapelu, ale ztrapnit se dokážu úplně běžně. Raději jen konzumuji.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SALAMAN: pustil jsem si dva sety a v obou mluví o rapu a že má děti. jako rap pro svobodné matki dobry
    SHIN
    SHIN --- ---
    SALAMAN: Mě teda hned zaujalo, jak BarB odchazí od svýho fajnovýho gauče a dětí (nejspíševšechno opravdu její) s podnikatelskobarokizujícími dveřmi, aby opustila byt na chodbu v paneláku (sídliště Řepy), ale z domu přitom vychází v romantizujícím prostředí Vyšehradu nebo Malý strany.
    K tomu nezbytná kultura tepláků (plyn hned!) a kšiltovky (ano, jsme duchem stále mladí) šmrncnutá neotřelým vtipem s nezastavující starou oktávkou, ve mě vzbudila ošklivé reminiscence na vkusný videoklip/píseň Karla Černocha o tom, jak by se chtěl přátelit s malým chlapcem a malý chlapec s ním.
    Vlastně jsem pak už nedokázal vnímat nosný text o ujíždějícím vlaku života, ale doufám, že se mu BarBro postaví čelem!

moc, děkuju, mám zkaženej víkend
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    PRAASHEK: nebuďte slušnej :) ačkoliv osobně stejně nikoho neznám a ani nepoznám, tak klidně dál neslušně naznačujte...
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    SALAMAN: po brku je to asi vtipné, bez něj asi trapné :)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    SALAMAN: bolí.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    a tyvole písnička složená ze slovních hříček... kdyby to aspoň nějak navazovalo nebo to bylo švihnuté do surrealu. ale takhle je to jak písnička do rádia než ho rozmlátím
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    MEJLA77:
    SALAMAN: schválně jsem si to pustil a krom jiného se tam pohybuje jedno visuálně profláklé místní žencké ajdí
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    MEJLA77: Nenávidim český reggae! Vždycky to zní jako nějaká nepovedená parodie. Nemůžu se rozhodnout, jestli je to víc směšný nebo trapný.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam