• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    ani nevim, ze tady tohle auditko je :D .. jsem dal vyhledavat vanoce a vypadlo na me tohle.. koukam, ze zatim ve vyvinu :-)

... no kazdopadne souhlas..

prijdu do kauflandu s mati nakupovat a co tam nehraje.. koledy.. strasny.. a to bylo v nedeli prosim.. takze jeste 3 tydny toho muceni. koho to vubec zajima? prosil se o to nekdo snad? desny, fakt..
    silvestr je jenom zaminka k hroznymu komatu mi prijde..

a vubec. nesnasim to vsechno okolo.. presne jak rika VERUKEBA ...

kazdopadne me docela dost vadi, ze nebydlim sam.. protoze kdybych bydlel, tak si to udelam po svym.. a to tak, ze zadnej stromecek, zadny darky, zadna ryba.. nic..
    LACAMPAGNA
    LACAMPAGNA --- ---
    VERUKEBA: Mě zatim docela vydatně pomáhala prostá ignorace,prostě sem v mysli vytěsnila to že jsou nějaký svátky,přehlížela obludný zdobení obchoďáků,nakoupila nejbližším kraviny(většinou tak den dva před vánocema)-loni sem i odmítla vánoční ozdoby ve svym pokoji....prostě předstírat že vánoce nejsou:)Celkem to zafungovalo...
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    ja doufam ze si tu budu lecit svoje frustrace z ruznejch svatku. momentalne me zase drti vanoce a silvestr. to sou furt dotazy co chces k vanocum, uz mas darky a kde budes na silvestra atd... a kdyz na to odpovim nevim co chci, nemam nic a budu doma se ucit tak na me koukaj jak na magora...
    no ale co...tedka mam tenhle klub tak doufam ze se najde par lidi ktery mi poradej jak to prezit pze pretvarka ani alkohol mi zatim moc nepomohly....
    BOPA
    BOPA --- ---
    Tak to jsem si ani nemyslel, že je na tom někdo podobně jako já... :-) Už se těší, jak si počtu, jak to řeší ostatní lidé... Já zatím rok co rok trpím a nedaří se mi kvůli celé rodině s tím nikterak moc bojovat. Prostě s ohledem na ostatní trpím já. Chjo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam