• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    pouze pro podobně naladěný lidi!
    (obhájci ať dou jinam!!!)

[ srazy _ PÁRTY,KALBY, chlastat ... tančit ... povídat ... zpovídat .... seznamovat ]

Párty na Vánoce ? (Chapeau Rouge - 24.12. od 18:00)

9 hlasy od 9 respondentů

rozbalit záhlaví
      XYZ
      XYZ --- ---
      VERUKEBA: Až ho budeš vyrábět (to triko), udělej mi taky jedno :-)
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      jezis u nas uz je taky vsude vyzdoba.. se ty lidi zblaznili nebo co??? te nak strasne brzo ne?
      jezis a triko je super!!! asi si taky naky takovy vyrobim a budu ho na just nosit kazdej den :))
      XYZ
      XYZ --- ---
      KINGFISHER: Super tričko, chci ho! Kde se to dá pořídit?
      MOOO
      MOOO --- ---
      KINGFISHER: To bych si mohla poridit, az budu prodavat na Staromaku vanocni ozdobicky :D I kdyz tam jsem vzdycky tak nabalena, ze by to muselo byt natisteny spis na cepici, aby to bylo videt...
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      XYZ
      XYZ --- ---
      To soda! U nás už taky instalují vánoční "ozdoby" po městě... Zrovna včera, když jsem šel kolem, jsem si chvilku pohrával s myšlenkou podkopnout zřízenci, instalujícímu výzdobu, žebřík... Ale neudělal jsem to- nakonec ten chudák za to nemůže...
      MOOO
      MOOO --- ---
      Uz se to blizi, obchodni dum Maj blika jak o zivot :)
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      KINGFISHER: no me spis vadi ze ty lidi budou desne vystresly a protivny. doufam ze to na me nebudou moc prenaset
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      já jsem teď v irsku a dneska jsem viděl první vánoční strom ve výloze v jednom obchodě s podprdama, jinak docela klid zatim.. jinak jedna holčina mi řikala, že prej na vánoce masakr největší (děláme oba v jednom nákupáku).. lidi jak magoři miliardy dárků, před fast foodama krutý fronty celej den.. no prostě Oh My Fucking God

VERUKEBA: já asi taky a že by mi to nějak vadilo to asi ani ne.. (už jsem trávil vánoce 05 a 06 a že by mi to trhalo žíly to teda fakt ne..)..

spíš teda jako silverst je pro mě tak nějak 'důležitější' .. člověk si tak jako shrne co se za ten rok událo, co ne/dokázal atd. .. a 3.ledna mám hned narozky a ty jsou asi na tom žebříčku tak nějak nejvýš, protože to se mě týká na 100% a jsem prostě o rok starší a dospělejší a bla bla bla :-))
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      MOOO: :)))
      MOOO
      MOOO --- ---
      MOOO
      MOOO --- ---
      wow, to me teda vubec nenapadlo, ze uz s tim nekde zacali! Me to jen tak napadlo, ze uz se to pocasi k tomu schyluje.
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      jo v nedeli uz byly v kaufaci mikulasove a adventaky a podobny kraviny.... hnuj
      KEJML
      KEJML --- ---
      XYZ: Tohle byl nějakej záslikovej obchod, ale kámoš už viděl vánoční Kafland před 14 dnama..
      http://stros.blog.idnes.cz/c/49646/Vanoce-Vanoce-prichazeji.html
      XYZ
      XYZ --- ---
      KEJML: Tak to je hnus!
      Ale bylo by to zajímavé- taková soutěž- kde začnou s vánocema nejdřív :-) Já jsem ještě vánoční leták nedostal, ani vánoční akci ještě neviděl (naštěstí).
      KEJML
      KEJML --- ---
      MOOO: já už našel ve schránce jeden vánoční leták :p
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      MOOO: jo a ja budu o vanocich v praci nejspis... to budu ty lidi posilat pekne doprdele jestli budou protivny :)
      MOOO
      MOOO --- ---
      Zaclo nam pekne podzimni pocasi a co nevidet zacne i predvanocni shon, nemuzu se dockat :D
      ALLOPSYCHOSIS
      ALLOPSYCHOSIS --- ---
      nemám ráda velikonoce.....králíčci,zelená travička z krepáku,koledníci,kachňátka a podobný hnusy....
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      MOOO: no to by to vyhrala teda :) zejtra dem spolu nakupovat tak neco vymyslime :)
      MOOO
      MOOO --- ---
      VERUKEBA: Chudak sestricka, to ze nemas ty rada, kdyz ti nekdo preje te neomlouva, abys zapominala na sve nejblizsi. Tak sup, bez ji treba namalovat obrazek :-)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam