• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    neni to úplně pure on-topic, ale tak trochu to sem patří..

Katolíci vyhlásili válku Santa Clausovi
    http://www.novinky.cz/clanek/157273-katolici-vyhlasili-valku-santa-clausovi.html

.. santa klaus je to nejtrapnější co na vánocích jenom může bejt..

... víte proč neni žádná paní Santa Clausová? protože to je teplouš! ... nebo pedofil.. nehodící se škrtněte..
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    MOOO: a jo vlastne narozky! tak to zakalime ja te vemu ven s mejma kamosema...sou fakt na hlavu :)
    BOPA
    BOPA --- ---
    MOOO: kdo neviděl celou "noční nůru před vánoci - The Nightmare Before Christmas" přišel o hodně. Neskutečně famozní filmeček od Tima Burtona - považuji za asi nejlepší z jeho tvorby :-)
    Asi se na něj půjdu znovu podívat.
    MOOO
    MOOO --- ---
    VERUKEBA: Tak to ja to mam presne naopak. Kazdy rok si Vanoce desne uzivam a nasavam tu atmosferu. Miluju koledy, vuni Vanoc, vsechno. Proste parada. Ale letos mam nejaky spleeny a nic me netesi. Doma jsou vsichni nervozni a nastvani. Letos poprve ani nemam chlapa, kteremu bych poprala pekne Vanoce. A moje narozky, ktere mam na stedry den, jsou letos ctvrt stoleti, coz taky neni zrovna povzbudivy. Proste bida :(
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    mne ty vanoce letos ani nak neserou... darky nakoupila sestra a ja jenom caluju takze klidek... ani cukrovi nemusim pect...a na uklizeni se jim taky muzu vybodnout vzhledem k tomu ze mam na stole este tasku s lonskejma darkama :)
    LENKA0064
    LENKA0064 --- ---
    MOOO: :))))
    MANIIA
    MANIIA --- ---
    taky ne
    XYZ
    XYZ --- ---
    MANIIA: nesnáším pošťáky! :)
    MANIIA
    MANIIA --- ---
    serte na darky...babka jednou nam poslala postou kazdemu 1000 jenze postak ty obalky vykrad a v obalkach pod stromkem sme s brachou nasli jen kupte papirek se vzkazem kup si co chces....nesnasim vanose silvestr niiic
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    KINGFISHER: hehe tak tomu rikam dobrej darek :)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    já dárky nemám, protože je ani nebudu mít komu dát jelikož budu na vánoce sám.. prostě ideál=neřešička.. 24ho asi v práci do 6ti a pak večer jako každej jinej..

co se týče trika, tak bych ho asi klidně odložil na příští rok :-) .. dalo by se to spáchat třeba v říjnu a do těch vánoc ho průběžně nosit :-)
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    ja sem si dala na stedrej den praci :) za prve se vyhnu ty domaci hysterii a za druhy usetrim kolegyne ktery budou chtit bejt doma s detma... tak mam ze sebe i radost :)
    horsi bude silvestr pze tomu se letos asi nevyhnu...
    BOPA
    BOPA --- ---
    VERUKEBA: Obávám se, že dárky budu standartně řešit 23.12. - 24.12. a to bude něco, co mně nakopne rovnou do nosu - žádné uvažování... A letos přemýšlím, že se seberu a zmizím někam na 2-3 dny do lesa, nebo na nějakou chatu - hlavně nebýt pohlcen "atmosférou" od ostatních...
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    kazdopadne letos opet nemam jedinej darek ani jedinej napad... zato uz mam mrte veci pro sebe :)))
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    no tak sem toho teda moc nevyguglila... akorat sem natrefila na stranky antichristmas.org ... ale nic moc...
    XYZ
    XYZ --- ---
    VERUKEBA:Tak já to mám do Phy asi tak daleko, jako Ty (Kroměříž), navíc fakt nemám čas, takže se do toho ani pouštět nebudu :(
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    v poho, klidne hromadne to udelame... akorat se hleda nakej dobrovolnik pze ja studuju v olomouci takze sem v praglu max o vikendu a to o sobe vetsinou moc nevim :)))
    obrazek sem este neguglila ale podivam se po necem kdyz je o to takovej zajem :)
    nebo pokud ste nekdo sikovnej v grafice tak neco muzete vyplodit :))
    XYZ
    XYZ --- ---
    Jestli něco bude, beru klidně dvě, takové tričko jsem si vždycky přál :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam