• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    KINGFISHER: to je dost presny!!!
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    KINGFISHER: zato v brazilii uz maj vsude vyzdobu. peknej vopruz...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    jinak vánoce v Irsku letos zatim v klidu.. řekl bych, že rozdíl mezi cz a irl je v tom, že tady se slaví Halloween, tzn. protože v čechách nic takovýho neni, tak otravujou s vánocema mnohem, mnohem dřív... po Halloweenu se začali tisknout vánoční katalogy a tenhle tejden se pomalu město oblíká do vánočního (v pátek se oficielně rozsvítí vánoční osvětlení po celym centru) ... no a když si to vezmu kolem a kolem, tak 1 měsíc vánočních blbostí se ještě dá přežít... jsem fakt rád za ten Halloween, kterej působí jako taková přepážka/brzda a až po něm se rozjíždí ten cirkus...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    BOPA
    BOPA --- ---
    KINGFISHER: nebude - osobní zkušenost :-))))
    Již spoustu let hlásím, že mám vánoce někde, že je nechci nikterak "slavit" a výsledek? Kompromisy na všech frontách...
    Ale držím se jednoho hesla: "Lepší drobné ústupky, nežli velké komplikace." S tímto heslem žiju už spoustu let a myslím, že to funguje na obou stranách :-)
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    KINGFISHER: to asi nebude bych rekla :)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    no a je na obzoru překážka a potencionální problém... momentální přítelka má ráda vánoce, slaví je a prostě je chce mít se všim všudy.. načež jsem jí teda obeznámil se svym pohledem na věc.. připravil jsem jí na to, že nakonec zůstanu zavřenej ve svý sluji a nebudu vylejzat (jen abych uvedl věci na pravou míru přítelka je zároveň spolubydlící), takže ať počítá s tim, že dost možná budu všechno ignorovat.. sice mi to odkejvala, ale cejtim, že to nebude probíhat hladce...
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    ja se musim priznat, ze uz to taky resim, akorat rychle a jednodusse. vsechno sem objednala na ebay a ted uz mi to pomalu chodi domu. levne a bezbolestne :)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Vánoce už jsou v obchodech. Zase o něco dřív – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/finance/281678-vanoce-uz-jsou-v-obchodech-zase-o-neco-driv.html
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    KINGFISHER: :))))
    ja letos velikonoce uspesne bojkotuju. makala sem na velkej patek coz tchyne moc nerozchodila a este budu makat v pondeli, coz je zase nakej jinej svatej.
    nacpali mi ale nakou minci nakyho svatyho ze to ma prinaset penize, asi jako u nas supina od kapra. tak sem si to poslusne vzala a tim velikonoce skoncily nastesti :)
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    KINGFISHER: z toho by byl uzansej meme...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    omfg teď mi někdo (rozhovor na fb - slečna kterou se teď snažim sbalit) popřál veselý velikonoce, načež jsem odpověděl, že to neslavim.. a ona, že sorry.. já na ní, že v pohodě a že neslavim v podstatě nic kromě narozenin.. tak se hned zeptala na vánoce a já jí na to řekl, že ani to neslavim. řekla mi na to něco jakože vánoce jsou přece důležitý a já jí suše schladil: pro někoho ne. ... :-)) ... holka to vzala v pohodě, ale asi jí to zarazilo.. :D ... já to řikám furt: Fuck that shit. :-)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    :-)))

ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    VERUKEBA: ty jo, tak to budete mit super...u nas je vsude more rozbredlej cernej snih a v noci -17 :-/
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    ONITSUKATIGER: asi tak, placeno vsechno z dani samozrejme, coz mi taky na nalade nepridava... ale na farmu se tesim moooooc :)
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    VERUKEBA: ty jo, tak to nezavidim..to je jako Love Parade v Berline..
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    ja mam tedka vetsi utrpeni nez na vanoce .... brazilskej karneval. to je opradovy peklo, vsude bordel, pocurany ulice, bitky, zvracejici lidi, vsichni po sobe navzajem lezou, neustale stejna hudba, no des!!!

nastesti sme to s manzelem vychytali a pojedeme na jednu opustenou farmu u prehrady. nikde nikdo, zadnej internet ani mobil, jenom zaby, houpaci sit a klid :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam