• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    IF_
    IF_ --- ---
    Tip pro vás!

Vážené novinářky, vážení novináři,

I v letošním roce se na pobočce České pošty v Milostíně razítkuje Valentýnským razítkem. Pokud tedy chcete někoho potěšit originálním dárkem, pošlete mu pohled orazítkovaný srdcem.

Více informací naleznete v přiložené tiskové zprávě

Krásný den Vám přeje
    Marta S.

Mgr. Marta Selicharová
    tisková mluvčí
    odbor komunikace
    --
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    KINGFISHER: tak ji vem sebou ne a mas valentynskej vecer vyresenej :)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    už na začátku tejdne jsou patrný ve společnosti první zmínky o Valetýnu.

jsem tý svojí řekl, že valentýn nic a v pátek 14 je koncík (kámoš hraje takovej black metal něco), takže jdu a valentýn neřešim.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    KINGFISHER: Veselý velikonoce! Už sháníš vajíčka?
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    ještě jednou uslyšim Happy new year tak tu osobu trefim do nosu... v půlce ledna happy new year, kokoti...
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Kurva ten link na "párty, kalby" diskuzi v záhlaví, co to má bejt? To je naschvál? Jsem se vyděsil, bylo to dost nečekaný.
    IF_
    IF_ --- ---
    KINGFISHER: Tak tady v Praze to byl horor.Petardy litaly az do tri,takze kdyz jsem v jednu zabrala,ve tri jsem z postele vylitla s jekotem a leknutim.To asi kdyz zrovna nacali nejake podomacku vyrobene vybusniny,ktere znely jak zacatek treti svetovy.Hromadny rvani vozralejch lidi uz byl jen bonus.Nechci videt ten curbes venku.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    1h a 4 minuty.

Hospoda narvana a nejak to nevypada ze by se neco chystalo.nj, tady se to fakt moc neproziva
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    ...z irska hlásim hrobový ticho. ani jedna petarda, prostě absolutní klid.
    KOVOUN
    KOVOUN --- ---
    Pražská zoo zavřela do klece Santa Clause  – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/vanoce/322611-prazska-zoo-zavrela-do-klece-santa-clause.html
    IF_
    IF_ --- ---
    Už tak nechápu, že někoho baví za stovky korun nakoupit pyrotechniku a dělat s tim kravál na Silvestra - v lepšim případě se popálit nebo si utrhnout nějakou tu končetinu, ale co už je do nebe volající, že to dneska v práci za okny slyšim už od rána! To jsou ty lidi tak nedočkaví, že dělaj bordel už čtyři dny před nebo co? Nejen majitelé psů musejí skákat radostí.
    ZABAKOVA
    ZABAKOVA --- ---
    KONNY: mno tak z toho se mi udelalo fakt soufl
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    mi konečně dorazila pizza... už jsem začínal mít hlad :-))
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    jasný no...

Sobům vezoucím Santu se má zhasnout a zatemnit okna, radí vědec – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/.../322881-sobum-vezoucim-santu-se-ma-zhasnout-a-zatemnit-okna-radi-vedec.html
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Ke Štědrému večeru patří dárky, slavnostní nálada i půlnoční mše – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/...322909-ke-stedremu-veceru-patri-darky-slavnostni-nalada-i-pulnocni-mse.html

vážně? patří? a co tam nepatří? dál už jsem to nečetl...
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    asi abych vypla fb a mobil, pac z tech zprav je mi nedobre...
    EKIM
    EKIM --- ---
    ježíši už zas...
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    uz at je patek!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam