• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    IF_: Fuj, to bych nesežral do příštího Mikuláše a to mám sladký rád...
    IF_
    IF_ --- ---
    KINGFISHER: A pak davaji na fb podobne fotky: Mikulášská nadílka pro mého synáčka.

Přeju pěkný večer na pohotovosti.

TURBO
    TURBO --- ---
    Měl jsem rozepsanej strašlivej elaborát na téma "pokřivenost svátků v novodobé lidské nejen západní civilizaci", ale zkrátil jsem to jen na "už aby bylo pětadvacátýho kurva". Venku chaos, lidská přetvářka milosti a vstřícnosti všude kolem (po zbytek roku si můžeme klidně šlapat po hlavách jako obvykle, že) a do toho budu klasicky padat na držku z nákupů a přípravy (máma Vánoce ctí a jelikož je to jedna z mála jejích radostí v životě tak nemám koule se na ní prostě vykašlat).

Já se na Vánoce těšim jedině proto, že se po nich vyspim a odpočinu ;).

Před sto lety nebo v nějakym totálně zapadlym koutě Zeměkoule mohly/můžou bejt Vánoce jinak asi fajn.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    nevim proč ale mám pocit, že to trvá už čtvrt roku ty vánoce... už jak začli v říjnu první náznaky...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    IF_: je to všude... jsem byl minulej vejkend ve městě a TO SE NEDÁ. Všichni jak debilové s taškama choděj sem a tam, nejde pořádně chodit po chodníku protože je všude lidí jak sraček... o ničem.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    2,5 tejdne zbejvá... to se dá ne?
    IF_
    IF_ --- ---
    VERUKEBA: Asi tak. Kdyby k Vanocum nepatrilo to nesmyslny nakupovani picovin, ktery nikdo nepotrebuje, tak by to mohly byt prijemne svatky. Nereknu dat detem jeden darek symbolicky... ale to co se deje je silenost. Ta vseobjimajici nakupni hysterie je peklo.
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    Ja zas musela shanet naky ty darky a odnesla sem si z obchodaku zase o jeden vred navic... proc se u nas vanoce meri darkama?
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    jsem byl dneska na úřadě a čekám na svoje číslo, mezitim otravný písničky santa a vánoce apod. a o pár židlí dál nějakej chlapík si to ještě prozpěvoval... přál jsem si aby se to trochu hejbalo a já přišel co nejdřív na řadu, protože jsem měl fakt tiky se zvednout a toho mamlase plácnout. Fuck off.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    IF_: no, to fakt cenim že v Irsku se petardy nejedou... I když na silvestra bych si zapálil římskou svíci, ale bohužel...

---

WTF

Festive jumpers are out. The Christmas suit has arrived - Telegraph
    http://www.telegraph.co.uk/.../11266862/Festive-jumpers-are-out.-The-Christmas-suit-has-arrived.html
    IF_
    IF_ --- ---
    KINGFISHER: A pak nastoupi vozrali dementi s perardama:/
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    tak to máme 3 tejdny do vánoc... to se dá ne? ... rádio poslouchat nejde, furt samej santa a reklamy slevy... lidi už maj výzdobu na barácích... už jenom ten fakt, že to šílenství bude trvat jenom 3 tejdny mě uklidňuje...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Guy At Christmas Market Wondering What’s So Festive About An 8 Euro Hotdog | Waterford Whispers News
    http://waterfordwhispersnews.com/...istmas-market-wondering-whats-so-festive-about-an-8-euro-hotdog/
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Co Čechům vadí na Vánocích – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/vanoce/354009-co-cechum-vadi-na-vanocich.html
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    Kdyby zacali aspon az od prosince...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    twe už je to tady... nějak to vydržim, prostě ty světla budu ignorovat. 6 tejdnů do vánoc, to je fakt špatný ale.

KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Christmas Moved Forward Three Weeks Due To Consumer Demand | Waterford Whispers News
    http://waterfordwhispersnews.com/...1/11/christmas-moved-forward-three-weeks-due-to-consumer-demand/
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    fakt psycho... už tejden v obchodech ozdoby a všechno možný k vánocům.. na začátku listopadu. WTF.
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    A co teptve v Bratislavě! Byla sem tam v patek na skok a nestacila sem se divit. Jsou uplny fanatici!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam