• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    Tak tento rok jsem stravila ve Stockholmu a musim rict, ze Svedi jsou celkem klidny...
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    KINGFISHER: to ti fakt zavidim. zajimalo by mne, jak se k tomu Irove propracovali, pac takovej zakon by se hodil vsude...
    IF_
    IF_ --- ---
    KINGFISHER: Rajska hudba. Tady za oficielni rachandu zitra hl.m.Praha jeste vyhodi milion korun.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    no vidítě, v irsku jsou petardy zakázaný zákonem a je tu hrobový ticho... jako každej rok...
    IF_
    IF_ --- ---
    TEKKIT: Me by zajimalo, proc to ty hovada praskaj uz od peti... to jsou tak nedockavi,ze nemuzou s tema kramama od Vietnamcu pockat aspon na pulnoc??
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    kdyby aspoň po tom ohňostroji nezůstával ten bordel:/ úplně vidim jak zejtra v práci zas běhám hodinu s lopatkou a košťátkem jak blbec!
    EKIM
    EKIM --- ---
    ...doporučuji voskové ucpávky do uší...
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    ONITSUKATIGER: Pred x lety jsem sem hazela takovej meme kde chlapek sedi u kompu, za nim je okno z kteryho je videt ohnostroj. Chlapek vstane, zatahne zavesy a jde si zase sednout ke kompu...nemuzu ten obrazek za boha nikde najit..nevite kde to sehant?
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    IF_: jezis valentyn... ten je snad jeste horsi nez vanoce!
    IF_
    IF_ --- ---
    VERUKEBA: Nejdriv nakupujou na Vanoce, pak ve vyprodejich, pak v super vyprodejich a pak uz je Valentyn a Velikonoce a tak dal.

Letos jsem nekoupila jedinej darek a ten stres me dikybohu uplne minul.
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    jak dlouho tohle nakupni silenstvi zhruba trva?
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    KINGFISHER: musim říct že mě včera cesty osudu zavály do nákupáku na čerňáku a já, samozřejmě netušíc že vohnouti maj nějaký výprodeje, sem se ocitl přímo ve sluji zla...neskutečný co tam se odehrávalo:/
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    jděte do prdele a vemte si ty vánoce sebou. fuck off.

Vánoce skončily a Češi berou obchody útokem, jdou hlavně po elektru  – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/...339-vanoce-skoncily-a-cesi-berou-obchody-utokem-jdou-hlavne-po-elektru.html
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    FESTER
    FESTER --- ---
    WILDENBURY_SQ: ses debil...
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    ... Neverili byste tomu, ale v Kalifornii na svatky serou mnohem vic, nez my. Obchudky, reštyky a trhy fachaj, zadny prehnany vyzdoby, obcas jen hobo se santovskou capkou... Uzuz jsem se lekl, ze na ulici citim frantiska, ale chvalabohu to byla pouze marihuana.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    posranej kostel bimbal dneska víc jak dvě hodiny... debilové. tak hlavně že už je to všechno pryč.
    IF_
    IF_ --- ---
    KINGFISHER: Ja nahodou vcerejsi nakup celkem ocenila. Sla jsem odpoledne asi hodinu pred zavirackou na bezny nakup potravin. Lidi celkem malo a ti co byli, honili darky na last minute (fakt jsem se jim musela smat, napr.zoufale skupovani vonavek apod.) takze bezny sortiment jsem si nakoupila nebyvale v klidu a navic bylo spoustu slev, jak se toho chteli pred inventurou zbavit:)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    tak dáme tradiční vánoční :-))

Sodoma Gomora - Zasraný Vánoce OFFICIAL VIDEO
    https://www.youtube.com/watch?v=FyldmwR2-WU
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam