• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Vtipný jak na to moji známí letos úplně kašlou...Ale stejně se mě někdo zeptal klasicky: "co děláš na silvestra"? Já na to: kdy to je prosim tě? :D ... vůbec nevim letos kdy se to jako "děje". Až dneska večer mi došlo že to je vlastně dneska :-))) ... to bude asi tim, že je venku hrobový ticho.

Fakt se nemůžu dočkat až se všechno vrátí do normálu, obchody otevřený pořád, nikde žádný lidi s hromadou tašek v ruce. Jenom větší počet překážek tam venku poslední 3 tejdny. Dementní lidi co se zastavujou na chodnících, čumí a neví kam vůbec jdou a co chtěj. To samý lidi v autech. Každej je jak debil, nevědí kam to vůbec jedou a jakej maj cíl. Ty povánoční vyprodeje haluz - Dneska jsem seděl v autě 10 minut při výjezdu z nákupáku na světlech protože se zahltila brutálně křižovatka a nebylo kam jet. Kreténi. Tak jsem se musel otočit a jet jinudy. Musim si o víkendu nakoupit spoustu jídla abych po zbytek tejdne nikam nemusel. Fakt už mě to začíná těžce srát ty hromady lidí všude.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Tak nakonec dneska k večeři pizza, ale ne z dovážky... v restauračce Quattro Formaggi na smetaně a italský pivo. Kapr a bramborovej salát? Asi ne.
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    Tady ve Švédsku je docela klid. Včera v Ikey jsme byli jen muž a ja a spousta muslimu. A dneska jsem běžela do Lidlu pro jednu věc a nebyla tam ani noha! U pokladny nikdo nebyl a já musela někoho poprosit aby mě zkasnul.
    IF_
    IF_ --- ---
    Ted vecer to docela jde, zrovna jsem v shopu. Samozrejme kvuli tomu nakoupit si jidlo, pac bude tri dny vsude zas zavreno.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    Letos (zatím) jen asi 5 x PF. To je celkem ok. Jsem zvědav, jestli ubude i těch trapných SMS.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    VERUKEBA: dneska parkoviště u nás u krámu jak kdyby rozdávali něco zdarma:/ Ale věřim že zejtra dopoledne už bude klid...
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    já osobně "doufám" že lidi ještě posílaj ty sms "Připlouvá vánoční rybička štěstí...atd":)) To by mi mrdlo:)
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    Kdy tak zacne v kramech klid? Potrebuju celkem dost věcí, ale neodvazuju se nikam
    OPICCA23
    OPICCA23 --- ---
    tak zitra velky den pratele (ironie)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    POZITRON: IF_: Chachá, všichni moji služebně nejbližší spolupracovníci jsou Jehovisti, heč!
    IF_
    IF_ --- ---
    POZITRON: Jo tak tohle je nejhorsi. Chapu,ze se tak nejak ocekava, ze budu slavit s rodinou. Ale proc se ocekava, ze to budu delat treba v praci, kde je mi vetsina lidi prakticky cizich?
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    omg, omg, omg!

JOHN_KRYSPIN --- --- 23:18:17 10.12.2015
    V práci jsme si museli vylosovat jméno jednoho z kolegů, kterého obdarujeme dárkem. Na to jim kašlu, dám dárky všem.

[ JOHN_KRYSPIN @ Na co právě myslíte? ]
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    V tesku ty self service checkout místo obyklejch keců: ho ho ho merry christmas...

Před 24 prosincem nejdu do teska nakoupit. A kdyz jo tak ke klasický pokladně. Ho ho ho. Idioti.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    IF_: Mouku s cukrem a maslem nebo ztuzenym rostlinnym tukem! :)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    co je tohle za hroznej shit? taková žumpa.

Paul McCartney - Wonderful Christmas Time
    https://www.youtube.com/watch?v=V9BZDpni56Y
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    MEANDER: To je správná otázka - proč?
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    No tak to jsou dobrý muka :-)))
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    Mám na stole štos přání pro všechny svoje zákazníky, pro každého jednoho člověka, se kterým komunikuju. A do všech těch přání mám vepsat něco osobního.
    Neumím psát rukou, mám příšerné písmo. Část těch přání už skončila v koši, musím vypisovat nová včetně adresy. Stojí mě to spoustu času a nervů.

PROČ?!
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    POZITRON: Tohle zavani az fanatismem, nutit nekomu vanoce. Kdyz jednou za cas nemam co kloudnyho delat a nechci travit tzv. Zasraný vánoce (= utopenej v lihu, čurácký období kdy mě serou fronty...), jedu za nasima a samozrejme nenarusuju chod udalosti.

... Ale furt mam moznost volby, treba se sebrat a vypadnout na par dni do Berlina. Nebo jedny z nejlepsich vanoc byla pracovni cesta do Kalifornie, mile me prekvapilo, jak tam maj lidi vanoce na haku. Vsechny obchody otevreny standardni dobu po celou dobu svatku, nikde fronty, zadny Santové ani bli(n)kajici okna, semtam stromecek - ale kdyz clovek chodi v tricku a zere kraby, ma to takovej milej exotickej nadech a ani to nijak neobtezuje.

Nutit nekomu 24.12. zaprděně ve svetnici zrat kapra se salatem a vymenovat si ponozky a blejt olovo je proste netolerantni chujovina, kor kdyz clovek ohlasi, ze ma jiny plany predem.
    IF_
    IF_ --- ---
    Me zas znechucuje cukrovi. Vsichni pecou a jedi mouku s cukrem a pak breci, ze tloustnou. A kdyz reknu ze nepecu a nejim to, jsem divna.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam